#1
fitifititis

στο μπομπ-μάρλεϋ

Συμπλήρωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφορά τη σκυταλοδοσία του μπάφου κατά τη διάρκεια της πόσης του, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθορισμό του ατόμου που θα αναλάβει το σκάσιμό του. Βλέπε παράδειγμα στο λήμμα σκάω.

#2
fitifititis

στο σπλιφ

Παράληψης: αούα

#3
fitifititis

στο μπομπ-μάρλεϋ

Εντομεταξύ σήμερα που το ανέβασα είναι τα γενέθλιά του..

#4
fitifititis

στο μπάφος

Γαμώτο το σπλιφ ξέχασα να βάλω σα συνώνυμο...

#5
fitifititis

στο μπάφος

Εγώ έχω ακούσει πως η μίξη χόρτου ή μαύρου και καπνού, που είναι κυρίως ελληνικό έθιμο και δεν συναντάται τόσο παγκοσμίως, ξεκίνησε στην τουρκοκρατία όπου ο κάθε πασάς έδινε λίγο χόρτο στους έλληνες για να τους κρατάει ήσυχους και αυτοί το ανακάτευαν με ταμπάκο για να τους κρατήσει περισσότερο. Αλλά τι να σου πω, δεν ήμουν και εκεί όπως ο γείτονας του μπατζανάκη του μακρινού ξαδέρφου σου.

#6
fitifititis

στο μπομπ-μάρλεϋ

Πιστεύω πως είναι σημαντική έλλειψη του σάιτ αυτή η σλανγκιά.

#7
fitifititis

στο μπάφος

Ορίστε σφυρίζων

#8
fitifititis

στο ζάντα

Εξαιρετικό το μύδι

#9
fitifititis

στο μπάφος

Πολλά λάθη...

#10
fitifititis

στο νηστίσιμη

Ρεσπεκτ

#11
fitifititis

στο γκάντζα

Παιδιά οφείλω να αναφέρω πως η συσχέτιση του γκάντζα με τη Τζαμάικα είναι λανθασμένη, παρόλο που γίνεται εκτενώς. Το γκάντζα είναι ινδική λέξη που αναφέρεται στον Γάγγη ποταμό στις όχθες του οποίου είναι αυτοφυές το μυρωδάτο φυτό.

#12
fitifititis

στο χασισλάνγκ

Συγχαρητήρια για την εκτενή δουλεία. Περιέχει κάποια λαθάκια και επίσης σοβαρή έλλειψη από μύδια δυστυχώς...

#13
fitifititis

στο μπαφόσπιτο

Άψογο! Πραγματικά βγαλμένο από τη ζωή...

#14
fitifititis

στο παθαίνω μόρφωση

Πράγματι! Ενώ οι λίστες κουράζουν γενικά, τούτιδω δε με εξάντλησε ουδόλως

#15
fitifititis

στο ρετροσέξουαλ / ρετρό

Για να συνεχίσω το σχόλιό μου, εξελικτικά, αυτή η συμπεριφορά των γυναικών οφείλεται αφενός στο ότι ο χαμηλής τεστοστερόνης άνδρας είναι καλύτερος πατέρας και σύζυγος, αφεδύο ο άγριος άνδρας έχει τα καλά γονίδια, ως alpha male, για τα παιδιά της που θα σπείρει την παράνομη βραδιά (η και μέρα) πάθους καθότι ως γνωστόν ωορρηξία = προφυλακτικό, ή το νιάνιαρο στο σούπερ μάρκετ που χτυπιέται για ζελεδάκια και ο «από μηχανής θεός» σου λέει την επόμενη φορά, durex.

#16
fitifititis

στο ρετροσέξουαλ / ρετρό

Αντιθέτως με τα λεγόμενα του λήμματος, έρευνες δείχνουν πως οι γυναίκες προτιμούν πιο μετροσέξουαλ άντρες καθ'όλη τη διάρκεια του κύκλου τους, εκτός από της μέρες της ωορρηξίας, οπότε προτιμούν το ρετρό. Εκεί έγγυται και μεγάλο ποσοστό απιστιών των γυναικών της μίας νύχτας, καθώς και περιπτώσεις αρνητικών τεστ πατρότητας από νόμιμο σύζυγο. Βέβαια και η μόδα παίζει ρόλο σε αυτά καθώς και τα πρότυπα, αλλά οι ορμόνες ορμόνες!

#17
fitifititis

στο την τρίζει την όπισθεν

Το σηκώνει το ράσο
Το ρίχνει το κρέας στο πορτ-μπαγκάζ
και είναι και ένα άλλο βρε παιδιά, όποιος το ξέρει ας βοηθήσει. Το είχε πει ο Ρήγας νομίζω σε μία συνέντευξη.
«Το τινάζει το (κάτι)» σημαίνει τινάζει τον ώμο γιατί πέφτει εκεί η στάχτη από το τσιγάρο έτσι όπως καπνίζουν ναζιάρικα.