Ο νέος κανονισμός του ρουμάνου, που επιβάλλει καραντίνα δύο μαυρισμένων λημμάτων, δηλαδή δύο λημμάτων που εγκρίνονται από τους ιστομάστορες, πριν να μπορέσει να αρχίσει ο νέωψ λημματοδότης την βαθμολόγηση, διά τον φόβον των Τρολαίων. Ο λόγος ήταν να μην εισχωρήσουν στο σάιτ επιδημικές αρρώστιες, όπως ο βάκιλος της βουβωνικής τρολώλης, η τρολέρα κ.ά., που δυστυχώς είναι και κολλητικές και παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Έτσι, ο μόνος τρόπος είναι να παραμείνει ο νέωψ σε τρολοκαραντίνα, για δυο λήμματα, μέχρι να εξακριβωθεί ότι δεν πρόκειται για τρολεατζή, αλλά μπορεί να αποτελέσει μια υγιή δύναμη του σάιτ.

Νεοκλής: Καλά, δεκαπέντε ορισμούς έχω γράψει κι είμαι ακόμα στην τρολοκαραντίνα! Τι θα γίνει; Μια ζωή, εδώ θα την βγάλω; Μ' ακούει κανάς γουεμπμάστορας; Μαυρίστε με ρε! Μαυρίστε με κι αφήστε με!
Λέουρας: Ναι, ρε φίλε, αλλά όλα όσα έγραψες ήταν λημματολάσπη. Στο λαιμό του κάτσανε του καβουροσλανγκόσαυρου! Δεν σε χωνεύει με τίποτα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Dirty Talking

Μπράβο που μπήκε η ένδειξη Αυτοαναφορικά.

Μια απορία: Σε τι διαφέρει ο «νεολογισμός» από την «λεξιπλασία»; Τους δικούς μας παπαρολογισμούς, ως τι θα τους καταχωρίζουμε;

#2
iron

δες εδώ προς το τέλος http://www.slang.gr/news/show/23