Φαλλοκρατικός χαρακτηρισμός γυναίκας που κάνει τα πάντα, απλώς και μόνο για να εξασφαλίσει τη συνουσία. Η γενική πτώση του ανδρικού μορίου δεν χρησιμοποιείται υπό μορφή γενικής της ιδιότητας (π.χ. λόγια του κώλου, υπηρεσία της πούτσας), αλλά ως αντικείμενο.
Ο χαρακτηρισμός «ζητιάνα» τονίζει την έντονη ανάγκη απόκτησης του ζητούμενου. Εναλλακτικά συναντάται και ως «ζητιάνα του πέους».
Συγγενής έκφραση, βλ. λήμμα τσιμπουκοζητιάνα, η.

  1. Σχόλιο καβλιάρη χρήστη του διαδικτύου:
    Τέτοια ζητιάνα του πέους δεν έχει ξαναγνωρίσει η Σαντορίνη. Στην αρχή της έβαλα δαχτυλάκι στο υγρό και καθόλου αφιλόξενο μουνάκι της.

  2. Σχόλιο από διαδικτυακή συζήτηση:

Πόσο σόκ μπορείς να πάθεις όταν ανακαλύπτεις ότι ο μέχρι πρότεινος αγαπημένος σου είναι μια φτηνή και άχρηστη ζητιάνα της πούτσας;

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις ζητιάνων της πούτσας από τον Νέο Κόσμο.. (από krepsinis, 06/03/09)Ζητάδες  (από GATZMAN, 06/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
Μπεναρόγιας

Αισχρό, μα ωραίο....

#2
DT Jesus

Σπεκ!

#3
GATZMAN

Σωστός.Βγάζει και δίσκο. Σα σπερματοδιψάζουσα, σα μαύρη τρύπα
Συνταγή γιατρού:Μια πεοληψία πριν και μετά από κάθε γεύμα. Το θέμα είναι οτι η τύπισσα τρώει πολλά γεύματα ημερησίως, παίρνει θερμίδες, τις οποίες μέσω της πεοληψίας, τις καίει αργότερα.

#4
GATZMAN

Πολύ ρακένδυτες οι ζητιάνες στο μήδι, Κρεπς!

#5
Galadriel

Κρεψ δεν είδα καμια απαυτές στο μήδι να ζητιανεύει πύτσυς... Όλες τους είχαν να τους προσφέρονται πλουσιοπάροχα και απλά εκμεταλλεύονταν την υπερπροσφορά...

#6
iron

απ' το στόμα μου το πήρες

#7
Galadriel

Episis na anaferthei oti «zitiana tis poutsas» mporei na einai mia zitiana anaksia gia zitiana, zitiana gia ton peo. Ok, to kserw, greeklish, alla to keyboard mou ta paikse.

#8
Galadriel

αχαχα γκατζ!

#9
Μπεναρόγιας

Ισχύει! Υπερπροσφορά υπάρχει, αλλά την τσαπού δεν την βγάζουν από το μυαλό τους. Η σειρά πάντως είναι επιεικώς απαράδεκτη και μη ρεαλιστική: απορώ πως οι εν λόγω κυρίες ασχολούνται μόνο με τον Λαέρτη, χωρίς να αγχώνονται για άλλα ζητήματα!