Ο εραστής που δεν του αρκεί το διεκπεραιωτικό σεξ, αλλά παίρνει και συμπληρώματα διαστροφής. Ο τύπος που την διαπραγματεύεται μαχητικά την διασπερμάτευση και τα έχει για ψωμοτύρι τα λήμματα του DT Jesus (λ.χ. Αβραάμ Λίνκολν).

  1. -Μεγάλος μερακλής ο Επαμεινώνδας! Χάρισε στην Λάουρα ένα πανάκριβο σετ γυαλιά Πούτσι και την ανάγκαζε να τα φοράει παρόλο που δεν έχει μυωπία η κοπέλα! Τελικά, αποδείχτηκε ότι είχε φετίχ να εκσπερματίζει πάνω τους.

  2. Ορισμένα λήμματα, όπως το φλοκοπόταμος, ο και το διασπερμάτευση, η προκαλούν τον αποτροπιασμό Σλανγκοφοριαζουσών, που ζητούν να περιληφθούν στα «Σιχαμερά» λήμματα, ενώ το σωστότερο κατά την γνώμη μας θα ήταν να δημιουργηθεί ειδική κατηγορία γι' αυτά: Τα «μερακλήδικα».

(από Khan, 25/07/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
Galadriel

Νιε νιενιενιε νιε το πιάσαμε το υπονοούμενο. Κατηγορία «μερακλήδικα»; Πολυέλεος... Να κατατάσσουμε εκεί και τα λήμματα για φαγιά, σουτζουκάκια και δεν ξέρω τι. Δίπλα σε ένα καλό γεύμα να έχουμε και τα ποτάμια με τα φλόκια. Αυτές είναι οι αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ φύλων - τώρα και στην έννοια του μερακλήδικου.

#2
Hank

Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πάντως άδικο να νιώθουμε οι Σλάνγκοι αποτροπιασμό με φαινόμενα όπως το τσιμπούμερανγκ/ μπαγαποντολειχία κ.ο.κ., την στιγμή που οι ίδιοι ανεβάζουμε λήμματα, όπως φλοκοπόταμος και διασπερμάτευση. Προτείνω, λοιπόν, για λόγους slangically correct ισότητας να θεωρηθεί και η μπαγαποντολειχία ως «μερακλήδικη»!

#3
Vrastaman

Έχετε ξεφύγει, σλανγκοκαμπαλλέρος!

#4
Vrastaman

Η χείρα του Κίμωνα!