Και τίποτα να μην ξέρει κάποιος από jazz, τον εν λόγω κύριο κάπου θα τον έχει πάρει τ' αυτί του. Το γνωστότερο κομμάτι του (το οποίο παρεμπίπταμπλυ συνέθεσε ο σαξοφωνίστας του γκρουπ, κ. Paul Desmond) είναι το Take Five, ελληνιστί Πάρε Πέντε, ευθεία αναφορά στο beat των 5/4 που είναι γραμμένο το κομμάτι.

Για τις ανάγκες του σάιτ, το όνομα του αρχηγού του γκρουπ, επιστρατεύεται για να δηλώσει ότι ο εκφέρων πέρα από σπεκ, σπεκάουα, σπέκια και αστρασπέκια, έχει και μουσικές γνώσεις ικανές να συνοδεύσουν την μέγιστη ποντοδοσία.

(από και καλά σχόλια στο παρόν σάιτ)

...Καλά, τι ανέβασες ο άθρωπας. Σπεκ κι αστερίες!

... Δύο Brubeck κι από μένα για να μην ξεχνιόμαστε! Εύγε νέε μου!

Take Ten! (από Vrastaman, 26/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Paul Desmond!

#2
jesus

ντααααααξ

#3
jesus

το take three είναι από το trio putzenberg;;

#4
Vrastaman

Αναγραμμαντείο λέει:
Dave Brubeck = curved kebab (ξεγυρισμένο σουβλάκι)

#5
Hank

Δέκα για το λήμμα, αλλά και για το βραστόμηδο!

Δυο σλανγκαρχιδιές: 1. Το πάρε πέντε δεν είναι αμφίσημο; (Πεντάστερο-μούτζα).
2. Εσύ ρε Άψογε δεν ήσουν εναντίον των αυτοαναφορικών; Ή σε παρεξήγησα;

#6
acg

Οχι εναντιον. Ειπα οτι οταν ξεκινησε η ιδεα για τα αυτοαναφορικα (μάλλον εδω) υπηρχαν 4 λημματα ή καπου τοσα τέσπα και σε λιγους μονο μηνες φτασαμε τα 104, που λεει ο λογος. Αλλα, βεβαια, ειπα - ξειπα, την παρολα μου τη χεζω κι ανεβαζω κι εγω.

#7
Vrastaman

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για κάποιο καβουροσλανγκόσαυρος να αναλάβει από το ΔΠ το λήμμα Slanguaphone, και να αποδελτιώσει όλα τα αυτοαναφορικά προσφέροντας ούτως ένα ταχύρυθμο οδηγό άνευ διδασκάλου στους μαθητευόμενους σλάνκους.

#8
Dirty Talking

Ε ας κάνουν κάτι και οι μόδιστροι. Αυτό είναι δουλειά μόδιστρου, όχι καβουροσλανγκόσαυρου. Σαν πολύ τους έχουμε καλομάθει μου φαίνεται!

#9
Vrastaman

Για δες ρε που σήκωσαν κεφάλι και οι κάβουρες, μαο-μαο!

#10
GATZMAN

Σωστά! Γιατί να μη γίνεις και μόδιστρος κύριε Τάκη; Θα κάνεις τις δαγκάνες σου βελόνες και θα γίνεις και ο...μόδιστρος. Ασλάνης να πώ; χαχαμπουχαχαουα!

#11
Cunning Linguist

Αγαπημένο μου τραγούδι αυτό...

#12
Galadriel

χαααχαχαχαχαχα ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ;;;; Αυτοαναφορικό λήμμα από ποιον;;;; Από ποιόοοοον;;;; «έχει παραγίνει με τα αυτοαναφορικά νιενιενινενιε» αχαχαχαχα σε καλό μου απόψεεεε

ΥΓ Γιατί μας πληγώνεις μωρέ ντέρτυ, έχεις παράπονο από την υποστήριξη και την συμπαράσταση του κλάδου;;; :(

#13
acg

@ Μes: Ουπς! Το ειδες, ε; Α, και δεν ειπα ποτε «νιενιενιενιενιε».

#14
Galadriel

Ασφαλώς και δεν είπες ποτέ «νιενιενιε» αλλά από ένα σημείο και πέρα ακούω μόνο ήχους και όχι περιεχόμενο στην γκρίνια. Οι ήχοι λένε «νιενιενιε» ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. Αατα.

#15
knasos

Προς τερψην των Σαλονικεων οπαδών θα διενεργηθεί συναυλία στις 23\10 στο Βελλιδειο που θα τιμά τον θρύλο Miles Davis. Λεπτομέρειες δεν έχω αλλά ο σκοπός του σχολίου ήταν να ζηλεψετε οπότε όλα οκ :p

#16
Vrastaman

R.I.P. :-(

#17
vikar

Όχι ρε, πέθαν' ο Μπρούμπεκ;!... ... Μάιστα.