Η ορίτζιναλ ατάκα ανήκει στην Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου και εννοούσε ότι μετά τον Ανδρέα έκλεισε ως γυναίκα, γιατί δεν μπορούσε ποτέ να περιμένει τίποτις καλύτερο, ο Ανδρέας ήταν το άπαν, μετά απ' αυτόν το χάος, η γυναίκα ολοκληρώθηκε.

Η έκφραση μοιάζει να είναι συγκεκριμένα ανατομική, αναφερόμενη σε μια κλειστή vagina. Πλην η Μιμή φαίνεται ότι είπε ξείπε, την παρόλα της την έχεσε, γιατί πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε «Πόοοοορτα!», έτσι όπως ξανάνοιξε η Μιμή πάλιν και πολλάκις.

Η έκφραση «έκλεισα ως» μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί συνεκδοχικά για πολλά άλλα πράγματα, όταν φτάνουμε το τέλειο, και αποσυρόμαστε από φόβο να μην το χαλάσουμε.

Μετά από το λήμμα We have not seen him yet, and we have removed him John έκλεισα ως Σλάνγκος!

Μετά από το μήδι στο λήμμα φυλλάδα, η έκλεισα ως Γανυμήδης!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
derwanderer

H ατάκα «Μετά τον Ανδρέα, κλείνω ως γυναίκα - Πόρτααααααααααα » χρησιμοποιήθηκε απο τον σκιτσογραφο ΚΥΡ πολύ νωρίς, ΗΔΗ κατά την διάρκεια του «βρώμικου 89», σε γελοιογραφία (οι τότε ολοσέλιδες παρεμβάσεις του στην σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία) Άλλη γελοιογραφία, απο την ίδια σελίδα (που αναζητώ στο σχετικό αρχείο μου για να την αναρτήσω) ήταν:
«Η Μιμή σέρνει καράβι» και έδειχνε την Λιάνη να τραβά το βυθιζόμενο σκάφος ΠΑΣΟΚ, απο το οποίο πηδούσαν στη θάλασσα διάφοροι απελπισμένοι.
Δεν ξέρω αν από την θάνατο του Ηγέτη των Πιστών η Μεγάλη Επίσημη Αγαπημένη «ξανάνοιξε» ως γυναίκα, είναι όμως σαφές ότι ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!

#2
Dirty Talking

Μπράβο! Νόμιζα πως ήταν ο Καλαμήτσης αυτός που είπε το «πόοοορτα», αλλά προφανώς τσίταρε τον ΚΥΡ.