Το λέμε για ένα μηχάνημα που αρχίζει να λειτουργεί και πρέπει να περάσει ένα αρχικό διάστημα, ώστε τα διάφορα μέρη του τρόπον τινά να «συνηθίσουν» να λειτουργούν μαζί, να «συναρμολογηθούν».

Ας πούμε, το λέμε για ένα αυτοκίνητο, που γράφει τα πρώτα χιλιόμετρα. Τότε δεν ευχαριστιόμαστε τόσο την οδήγηση, όσο κάνουμε τον σταυρό μας να μην παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Έτσι, η φράση σλανγκίζεται για τις πρώτες σεξουαλικές συνευρέσεις ενός ζευγαριού, όπου δεν ευχαριστιέσαι το σεξ καθ' εαυτό, όσο κοιτάς πώς θα «τα βρεις» με τον άλλο, πώς θα αποκτήσεις σεξουαλική οικειότητα, πώς θα κατανοήσεις τα σεξουαλικά χούγια, επιθυμίες και ανάγκες του άλλου, κι αυτός τις δικές σου. Η ευχαρίστηση έρχεται μετά από αυτήν την πρώτη περίοδο ρονταρίσματος.

Δεν γενικεύω ασφαλώς, άμα σου κάτσει το Λίλιαν δεν θα κάτσεις να ροντάρεις...

- Πώς πάτε με την Αφροξυλάνθη ρε Χάρη; Εννοώ στο φίκι-φίκι ιφ γιου νόου γουάτ άι μην...
- Ε, τώρα ακόμα ροντάρουμε, γράφουμε τα πρώτα χιλιόμετρα, αλλά ευελπιστώ ότι σιγά σιγά θα εξελιχθεί σε ένα πρώτης τάξεως θήλυ νέας κοπής και θα βγάλουμε τρελά γούστα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Ντέρτυ!!! Τί ωραίο λήμμα!!! Τί ωραία έννοια και ορισμός!!! (ρε συ σίγουρα είσαι άντρας εσύ; τα φτιάχνουμε;)

#2
GATZMAN

α)H πολυδιάστατη φύση του κάβουρα+ένας ορισμός που αστράφτει. β)Τάκη, μπας και να το γύριζες σιγά σιγά σε οθονιές; Το ντέμο, οθονιάς μέτρησε.

#3
ο αυτοκτονημενος

μοντάρω = στρώνω τα μέταλλα μεταξύ τους
όχι «συναρμολογηθούν». συναρμολογημένα = το σύνολο των εξαρτημάτων που συναρμολογήθηκαν για να παρουσιάσουν ένα σύνολο πχ ένας κινητήρας οχήματος
ο ξερόλας ολε

#4
GATZMAN

Ισως σχετίζεται και με τη λέξη ροντέο

#5
Dirty Talking

Μες, θα γίνουμε ταινία: «Η Πεντάμορφη κι ο Καβουροσλανγκόσαυρος».

Δεν ξέρω, πάντως, ίσως το γυρίσω σε οθονιές και μετριλίκι.

#6
Galadriel

Ναι 'νταξ ντέρτυ, κόψε κάτι από τον τίτλο χε. Τις οθονιές τις σιχάθηκα από τότε που 'γινα μοδίστρα, δηλαδή βαριέμαι και να τις διαβάσω πια, μην σου πω βαριέμαι να διαβάσω και τις παλιές δικές μου.

Όμως, αυτή εδώ έχει ένα όμορφο, βολικό μέγεθος, ούτε πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ μεγάλο, ούτε να μην το παίρνεις χαμπάρι, ούτε να σε κουράζει, είναι και περιεκτικό και λυτό και καλογραμμένο. Εύγε.

#7
poniroskylo

Προέρχεται από το γαλλικά - roder το ρήμα, rodage η διαδικασία.

#8
GATZMAN

θξ ΡΤΠ

#9
Dirty Talking

Γεια σου ρε Σκύλε! Είσαι πολύ μπροστά!

#10
earendil_ath

Για ο,τιδήποτε έχει κινητήρα (μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητο κ.α.) λέγεται στρώνω

#11
Khan

Στην αρχή.