Μυθολογικό πλάσμα, από τη μέση και πάνω ολόλευκη κόρη και από τη μέση και κάτω σκύλος μαύρος, κόρη της Χάιντι και του Γκουσγκούνη, που μύρισε τον κρίνο ενώ πηδιόταν με το Δία και η Ήρα από ζήλεια την καταράστηκε: όσο και αν πηδιέται το βράδυ, να είναι ξανά παρθένα το πρωί.

Σαγήνευσε τη φαντασία των ανδρών από τις σπηλιές μέχρι τα σαλόνια καθώς ενσωματώνει όλες τις αρετές μιας μέλλουσας συζύγου: αρχόντισα στη κουζίνα, κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεββάτι.

Είναι η γυναίκα εκείνη που, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάει με κανέναν, τις νύχτες βγάζει κουλό τον Μάικ Λαμάρ και ανάπηρους τους ακροβάτες τσίρκου (αλλά μόνο για ΣΕΝΑ).

Παρά το ότι έχει αποκτήσει ανά τους αιώνες στοιχεία Ιερού Γκράαλ, ακόμη και σήμερα οι πιο βλαμμένοι από τους άντρες πιστεύουν ότι την έχουν βρει, οι πιο ρομαντικοί ότι θα κάνει την επόμενη παρουσία της στην Εποχή της Παρθένου και οι πιο ρεαλιστές ότι, ακόμη και αν υπάρχει, είναι πιο σπάνια και από φωτό του Χριστού στον Κήπο με τα Ντόντο.

-Φίλε μου, είμαι τόσο ευτυχισμένος, τόσο χαρούμενος!!! Χθές κάναμε πρώτη φορά έρωτα με την Πηνελοπίτσα μου, μετά από 6 μήνες που είμαστε μαζί και ήταν ένα όνειρο... Μου ήταν όλο «σβήσε το φως,ντρέπομαι», «έλα να σκεπαστούμε», «μ' αγαπάς;», «μη εκεί», «μη εδώ», «μ' αγαπάς;», «μ' αγαπάς;» και όλο έτρεμε μέσα στα χέρια μου και μετά ανοίχτηκε και έκανε τόσα όμορφα πραγματάκια... αααχχχ...

-Πηνελοπίτσα; Ποια Πηνελοπίτσα; Αυτή που μέχρι πέρσι ξεψώλιαζε τον Μήτσο το μανάβη που είχε κάνει φυλακή για σωματεμπορία;

-Γαβ...

Αρκάς, Ξυπνάς μέσα μου το ζώο (από patsis, 20/06/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Jonas

Δυνατό! Η γραφή σου θυμίζει έντονα Τομ Ρόμπινς! Εύγε!

#2
patsis

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Α-πί-στευ-το!!!

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!!

Ωχ θεέ μου, λέω κι εγώ ότι γράφω... Να μπει στο οπισθόφυλλο της έντυπης έκδοσης (δεν υπάρχει έντυπη έκδοση; να τυπωθεί μετά από αυτόν τον ορισμό!) και οι πωλήσεις θα τρυπήσουν το ταβάνι...

#3
patsis

[I]Όταν θέλει το σάιτ μας να παινευτεί,
τέτοιους βγάζει το σλανγκογένος μας, θα λένε.
[/I]
Ωχ ρε πούστη μου, ακόμα γελάω...

#4
Hank

Την αστερόεσσα στον κύριο!

Υπάρχουν, πάντως, ή είναι αστικός μύθος;

#5
GATZMAN

Ρε φίλε πολύ ζωντανός ο λόγος σου. Σα να το 'χεις ζήσει το θέμα. Ευγε και ξανά εύγε.
Στην αρχή νόμιζα πως θα μιλούσες για γοργόνα, αλλά εσύ το ανέβασες στον σλάνγκαστρο ούρανό. Σπέκια

#6
nikospip

Σας ευχαριστώ πολύ!Σημαία της συμμετοχής μου στο φοβερό σάιτ που έχετε είναι ο ατελείωτος χαβαλές και η ανάγκη να μοιραστώ το δράμα μου να είμαι βουτηγμένος στη μαλακία ως το λαιμό.Και, ναι Γκατζμαν, εμπειρίες ομοειδείς του ορισμού ως ένα βαθμό έζησα και εγώ, όπως μάλλον και άλλοι.¨Αλλωστε πιστεύω ότι υπάρχει η καθομιλουμένη και η σλανγκ και η μόνη διαφορά τους είναι ότι η σλανγκ είναι η καθομιλουμένη που εμποτίστηκε με τις εμπειρίες ζωής του ομιλούντος.

#7
nikospip

@ patsis: Σε θέλω για editorial στο βιβλίο ;)

#8
patsis

«Είναι το καλύτερο βιβλίο για το οποίο μου ζητήθηκε να γράψω σχόλια στο εξώφυλλο.»

Καλό; John Cleese (νομίζω) σε ένα από τα εξώφυλλα του «The hitchhiker's guide to the galaxy», Douglas Adams.

Τα ντόντο (όπως ξέρω ότι ξέρεις) ήταν πτηνά που εξαφανίστηκαν κατά τα τέλη του 17ου αιώνα, αναφέρονται δε στο Dirk Gently's Holistic Detective Agency του παραπάνω ανεπανάληπτου αλλά νωρίς αποχωρήσαντα συγγραφέα. 42.

Σημείωση: δηλαδή ρε Νίκο, στην σλανγκιά «στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα» τι εμπειρία να είχε άραγε ο καημένος ο ανώνυμος σλανγκιστής;...

#9
nikospip

Αφού έχεις ήδη την Απάντηση...Απλά περιμένω να ανακαλυφθούν τα ταξίδια στο χρόνο για να βρω τον Ντάγκλας και με λίγο διορθωτικό δίπλα στη λίμνη με το Τζ-ΝΝ-Τονικ να δω επιτέλους γιατί συμβούλευε «DONT PANIC».Πολλαπλό Ω 3.

#10
poniroskylo

@ patsis Και σε ό,τι αφορά τις εμπειρίες του ανώνυμου στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα ... ο κώλος του το ξέρει ...

#11
patsis

Προτείνω και μια ματιά σε μια έμπειρη παρθένα α λα Αρκά (βλ. φωτό).

#12
jesus

χαιρομαι αφανταστα να διαβαζω μη-ορισμους για μη-εννοιες.

#13
knasos

Αλλά και πάλι είναι 7-1. Χάνεις.

#14
jesus

φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

#15
knasos

- Μαρίκα για δες, πρέπει να έγινε το φαγητό.
- Όχι, το παιδί έχει πυρετό.