Αυτός που την πέφτει με την πρώτη ευκαιρία στις γυναίκες.

- Πώς πήγε με τον διευθυντή;
- Πολύ μπήχτης, ρε φιλενάδα. Με το που αρχίσαμε να μιλάμε το γύρισε στο προσωπικό και στο φιλικό. Μέχρι που μου έπιασε και τον κώλο, δήθεν καταλάθος.

Δες και μπήκας.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
johnblack

Μπήχτης είναι βασικά ο γαμιάς, όχι ο πέφτουλας.

#2
vikar

Όντως. Η ζωή δείχνει οτι ο πέφτουλας δέν μπήγει απαραίτητα. ('Ντάξει, άν η βδομάδα αρχίζει με διδαχές του κώλου, κατάλαβα...)

#3
iron

Διαφωνώ και κάθετα και οριζόντια -και όπως και να έχει εμείς τα κοριτσάκια έτσι το χρησιμοποιούμε, οπότε δεν σας πέφτει λόγος, μ. Ο μπήχτης είναι σαφώς ο πέφτουλας και ούτε κατά διάνοια ο γαμιάς, πολύ θά θελε!

#4
vikar

Όκ κέικ, αλλα τότε μιλάμε για κοριτσίστικη και αγορίστικη σημασία που διαφέρουν: εγώ το ακούω και λέω για γαμιάδες, όχι για πέφτουλες απλά. (Και στο κάτω-κάτω, τί ξέρετε εσείς τα κοριτσάκια απο μπήξιμο, μου λές; Απο πέσιμο και πολύ σας είναι... :-Ρ)

#5
Khan

Προφ. και οι δύο σημασίες είναι σωστές, απλώς τα κοριτσάκια έχουν στο μυαλό τους το φλερτ, ενώ τα αγοράκια τον πήδουλο..

#6
johnblack

Κάποια μωρά πάντως που γνωρίζω το χρησιμοποιούν με την αυτήν ακριβώς την έννοια του πηδήκουλα, του σεξουαλικώς μάχιμου, που σε βάζει κάτω και την επόμενη μέρα δν μπορείς να περπατήσεις. [I]
- Για πε βρε Μαιρούλα, τι λέει κρεβατικά ο κάβουρας που ψώνισες απ' το γυμναστήριο; Είναι μπήχτης ή μόνο λεζάντα;
- Ντάξει, από μυαλό είναι ραδίκι ο τύπος, αλλά τη δουλειά που πρέπει να κάνει την κάνει και με το παραπάνω.[/I]

#7
iron

χμ... τότε μιλάμε για χάσμα γενεών, ανισότητα μεταξύ φύλων και άλλα τέτοια, αχαχαχα!
λοιπόν, εφόσον ο καλός μύλος όλα τ' αλέθει, θα συμπεριληφθούν όλ' αυτά τα δεδομένα στον ορισμό. Τώρα βαριέμαι να τον ξαναμοντάρω, Θα.

#8
Επισκέπτης

αυτος που εναι μαχιμος δε νομιζς να εχει εκφραση γιατι ειναι ανθρωπος των πραξεων και οχι των λεξεων...