Αυτός που έχει τιγκάρει μέχρι αηδίας το δέρμα του με tattoo, σε φάση που μπορείς πλέον να τον ''διαβάσεις''. Κατέχει επαξίως τον τίτλο του κινητού επιγραφικού μνημείου.

Ως γνωστόν όμως, ο πανδαμάτωρ χρόνος που δεν αφήνει τίποτα όρθιο, δεν χαρίζεται ούτε στα tattoo, τα οποία μετά από καμιά πενταετία (άντε οκταετία, βαριά δεκαετία) έχουν θολώσει και φαίνονται σαν απομεινάρια από κουράδια..

Έτσι, η αποκατάσταση του αρχικού σχεδίου καθίσταται έργο δυσχερές, που θα απασχολήσει την αρχαιολογική έρευνα...

Μάθετε κι αυτό: την περίοδο της παντοκρατορίας του χιτλερικού Γ' Ράιχ, όσοι είχαν μαρκάρει την πέτσα τους, διέτρεχαν αυξημένο κίνδυνο να εξολοθρευτούν και το κεκοσμημένο δέρμα τους να χρησιμεύσει ως επένδυση πορτοφολακίου γερμανού αξιωματικού.

(διάλογος σε τατουατζίδικο)

Ο τατουατζής: Παίδες πως πάμε, διαλέξαμε σχεδιάκι ή ακόμα;
Οι παίδες: Ναι φίλε μου, εγώ αυτό το τραϊμπαλάκι θα κάνω, το παιδί θα ρίξει μια ματιά ακόμη...
Ο τατουατζής: Τέλεια! Δώστε μου μόνο και μια ταυτοτητούλα και προχωράμε.
Οι παίδες: ... δεν έχω μαζί μου...
Ο τατουατζής: Φίλε μου χωρίς ταυτότητα δεν μπορώ να ξέρω αν είσαι δεκαοχτώ... Για κάτω των δεκαοχτώ μόνο με έγκριση των γονέων... Αλλιώς μπορεί να έρθεις αύριο και να δεις το μαγαζί τυλιγμένο με κορδέλα, με πιάνεις έτσι;
Οι παίδες: Δεν παίζει πρόβλημα σου λέω...
Ο τατουατζής: Φίλε μου γίνε δεκαοκτώ και μια μέρα κι έλα δω να σε κάνω εφημερίδα, να μη σε γνωρίσει η μάνα σου. Ως τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Οι παίδες: Γιατί;;
Ο τατουατζής: Γιατί έτσι λέει ο νόμος. Άδικος ο νόμος; Μαζί σου. Αν θες να πάμε να διαδηλώσουμε μαζί στο Σύνταγμα να αλλάξει, μέσα. Μη μου ζητάς τίποτα άλλο.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Tο παραδειγμα ολα τα λεφτα. Σα να ημουν εκει.

#2
johnblack

Εγώ ήμουν.

#3
jesus

#4
patsis

Με τον acg κι εγώ, σαν απομαγνητοφώνηση πρακτικών ένα πράγμα. Πολύ καλός johnblack. Και για το λήμμα επίσης. Μισός γαλαξίας δικός σου!

#5
Vrastaman

Στοοοοοσ!

#6
xalikoutis

Στοτατος, και η ατάκα από το ακρωτήρι φόβου κλάσικ

[Max Cady bares his heavily tattooed body] Lieutenant Elgart: I don't know whether to look at him or read him.

#7
GATZMAN

πολύ καλός!

#8
Ο ΑΛΛΟΣ

Το λήμμα καλό, ο ορισμός εξαιρετικός, το παράδειγμα γαμάτο, αλλά ο τατουατζής απαράδεκτος. Ντάξει ρε φίλε, δε θες να σ' το κλείσουν το μαγαζί, αλλά μίλα όμορφα, μη γίνεσαι τόσο σπαστκός!

[Παρασύρθηκα, τόσο ζωντανό ήταν το παράδειγμα!]

#9
johnblack

o συγκεκριμένος τύπος είναι πραγματικά όλα τα λεφτά, ο άνθρωπος μιλάμε είναι ορχήστρα. Θα σας πω και που είναι (και στα παπάρια μου αν μου πουν για γκρίζα διαφήμιση κλπ): lizard tattoo στο Παγκράτι

#10
Ο ΑΛΛΟΣ

Α ρε, τον ξέρω!

#11
patsis

Κορυφαίος ορισμός του Μαΐου 2009, σύμφωνα με την αυτοματοποιημένη αναφορά του slang.gr, βασισμένη στην έως σήμερα βαθμολόγηση.

#12
johnblack

patsis που ακριβώς τα βλέπουμε αυτά τα stats;;

#13
Galadriel

Μόνος του τα βγάζει νομίζω :P