D.A.D.A. - Déficit d'Attention Dû à l'Âge

'Έλλειμμα προσοχής οφειλόμενο στην ηλικία. Μ' άλλα λόγια «όσο γερνώ ... ξεκουτιαίνω».

Μη γελάτε, όλοι θα αποκτήσουμε DADA μια μέρα! (για σας τους νεώτερους το λέω)

(από spydel, 17/05/09)(από Hank, 17/05/09)Αμίν Νταντά, παλιός πρόεδρος της Ουγκάντα (από GATZMAN, 18/05/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
jesus

κάποιοι το αποκτούν κ πολύ νωρίτερα:Ρ

#2
ο αυτοκτονημενος

κάτσε φρόνιμα θα σε κάνω ντα ντα παλιόπαιδο ντα ντα comrad

#3
Hank

Πολλοί απ' τους σλανγκιστές είμαστε και ντανταϊστές. Άμα διαβάζεις λήμματα με αναφορές σε σινεμά «Αλάσκα» κτλ να ξέρεις τι παίζει...

#4
Galadriel

Αυτό είναι σλανγκ; Θα ναι φαντάζομαι αφού δεν το έθιξε ο προσχολιάσας, αλλά δεν το κατάλαβα. Να ανεβάσω για slang και το AIDS;

#5
jesus

απλά είπα να μην παραγίνω αρχίδας...

#6
Galadriel

Εγώ δηλαδή παράγινα αρχίδα; Θα το 'βλεπα αν το λήμμα πχ ήταν «νταντά» ή κάτι τέτοιο αλλά αρκτικόλεξο d.a.d.a. τώρα τί να πω. Τεσπά αν οι γνωστοί σλαγκαρχίδες δεν έχουν πρόβλημα, ποια είμαι εγώ, μια απλή σλαγκομούνα να αρχίσω να αναρωτιέμαι...

#7
jesus

μη μου θίγεσαι, μόνο που έχουμε ανοίξει πολλά μέτωπα κ το παίζω κουλ τύπος:)

#8
Galadriel

Είσαι κουλ εσύ μωρό μου κι όπως το αμφισβητήσει θα χει να κάνει μαζί μου αατα. Και τώρα που είπα αατα το ίδιο είναι το αατα και το ίδιο το dada;

ΥΓ μην μου δίνετε μεγάλη σημασία έχω τα νεύρα μου (αλλά το dada συνεχίζει να μην είναι σλανγκ).

#9
Galadriel

Τσίου! Γκατζούλη! (αναφορικά με το μέγεθος) Τί φώτο είναι αυτή βρε, ταυτότητα θα βγάλουμε; (αναφορικά με το περιεχόμενο) Τούτος ΔΕΝ είναι ο Αμήν Νταντά, ηθοποιός είναι που τον παίζει.

#10
GATZMAN

Τον παίζει καλά όμως, έτσι;

#11
spydel

Επί εποχής ψυχρού πολέμου , η C . I . A . συλλαμβάνει 3 κατασκόπους : ένα Ρώσο , έναν ανατολικό Γερμανό και ένα Πόντιο . Αφού τους μετέφεραν στα κρατητήρια της C . I . A . , ξεκίνησαν την ανάκριση πρώτα με τον Ρώσο , επειδή τον θεώρησαν ως τον πιο δύσκολο . Ξύλο , ανάκριση , βασανιστήρια . Μετά από 10 μέρες τα « ξέρασε » όλα .
Στη συνέχεια , σειρά είχε ο Γερμανός . Χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο και σ' αυτόν και στις 7 ημέρες « έσπασε » και αυτός .
Τελευταίος έμεινε ο Πόντιος . Ξεκίνησαν με την ίδια μέθοδο . Πέρασε μία εβδομάδα , δύο εβδομάδες , αλλά τίποτε , ούτε μιλιά ο Πόντιος . Οπότε έγινε συμβούλιο στην C . I . A . , για να βρουν με ποιόν τρόπο θα « σπάσει » ο Πόντιος .
Αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες στο κελί του και να αλλάξουν τον τρόπο ανάκρισης . Έτσι και έγινε . Την επομένη ημέρα , τον πηγαίνουν σε άλλη αίθουσα , του προσφέρουν ένα πολυτελές πρωινό , πούρα , τον καλοπιάνουν και στη συνέχεια πάνω που χαλάρωσε ο Πόντιος , του ζητούν να τους δώσει ονόματα . Πάλι όμως δεν είχαν αποτέλεσμα .
Εξοργισμένοι οι πράκτορες , τον σαπίζουν στο ξύλο και τον πετούν αναίσθητο στο καινούργιο του κελί . Μαζεύονται λοιπόν οι ειδικοί σ` αυτά τα θέματα , για να παρακολουθήσουν από τις κάμερες τι θα κάνει ο Πόντιος στο κελί του .
Μόλις λοιπόν συνήλθε ο Πόντιος , σηκώθηκε , πήρε φόρα και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο φωνάζοντας : - « Θυμήσου ρε μαλ*** . Θυμήσου , γιατί θα σε σαπίσουν στο ξύλο ! »