Αυτός που το πνίγει το κουνέλι. Καθώς το κουνέλι είναι στην ελληνική σλανγκ, και μάλιστα στην αρχαία (από την εποχή που το φραπέ λεγόταν ανασεισιφαλλίζειν), το πέος («κόνικλος»), ο κουνελοπνίχτης είναι αυτός που πνίγει κάποιο κουνέλι σε σεξουαλικά υγρά κάνοντας αχαλίνωτο σεξ. Μπορεί να είναι το δικό του κουνέλι, οπότε είναι γαμίκος. Μπορεί η κουνελοπνίχτρα να είναι γυναίκα παρτόλα (με την καλή έννοια). Αλλά επειδή η σύνταξη του «το πνίγει το κουνέλι» ακολουθεί τη υποκείμενη δομή (που θά 'λεγε κι ο Τσόμσκυ) του την τρίζει την όπισθεν, μπορεί να είναι και γκέουλας.

Τέλος, για τους αμερικλάνους, κουνέλι είναι και η playmate του Playboy, οπότε μπορεί να πνίγει και αυτήν, στο σεξ εννοείται. Από έναν συνδυασμό όλων των παραπάνω (τι πολυσημία, αλήθεια!) προέκυψε και η λεξιπλασία μοντελοπνίχτης.

Assist: Vrastaman.

  1. Έφτασε τα 80 ο Χιού Χέφνερ και εξακολουθεί να είναι μέγας κουνελοπνίχτης!

  2. - Μεγάλος κουνελοπνίχτης είσαι δικέ μου!
    - Κάτσε, όπα, όπα... Με την καλή ή με την κακή έννοια, γιατί και το slang.gr δεν μας τα πολυξεκαθαρίζει...

Ο ορίτζιναλ κουνελοπνίχτης (από Dirty Talking, 31/05/09)Αχ, και την Ντάσα Αστάφιεβα, ο πούστης! (από Hank, 31/05/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
poniroskylo

Η δική μου εντύπωση είναι ότι η έκφραση «το πνίγει το κουνέλι» (δες και το σχετικό λήμμα) σημαίνει μόνον τρώω πούτσα, βασικά κυριολεκτικά αλλά και, ενίοτε, μεταφορικά. Με την κυριολεκτική σημασία αναφέρεται κυρίως σε αδερφές και λιγότερο σε ψωλαρπάχτρες γυναίκες, με την μεταφορική έννοια ξέρω μια χρήση από το ποδόσφαιρο όπου όταν ο τερματοφύλακας φάει χαζογκόλ λέμε «τόπνιξε το κουνελάκι».

#2
ioannis1985

ki egw kounelopnixtis eimai!!!

[mod]**ioannis1985, σχόλια αυτού του τύπου παραπέμπουν σε Τρολ. Κίτρινη κάρτα**.[/mod]