Μονάδα μέτρησης σεξουαλικών επιδόσεων. Αναφέρεται αποκλειστικά σε άτομα που εισπράττουν πέος, ήτοι κατά βάση τα θήλεα και οι (πισωκέντηδες βεβαίως, να μην ξεχνιόμαστε). Όταν λέμε για κάποια πως έχει γράψει πολλά πεοχιλιόμετρα, εννοούμε γενικά πως έχει φάει πολύ πούτσο στη ζωή της, του 'χει δώσει και κατάλαβε.

Αν όμως θέλουμε να είμαστε περισσότερο ακριβολόγοι, πρέπει καταρχήν να παρατηρήσουμε πως το να έχει γράψει κάποια στο κοντέρ της πολλά πεοχιλιόμετρα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει πάρει όλο τον κόσμο και τον ντουνιά, πως έχει πάρει και τα πόμολα απ' τις πόρτες. Θεωρητικά (λέμε τώρα), μπορεί να τα έχει γράψει όλα με έναν και μοναδικό χρήστη, το μόνιμο σύντροφό της ας πούμε.
Η μέτρηση γίνεται ως εξής: δεδομένου ότι το μέσο πέος έχει μήκος περίπου 15 εκ., για κάθε μεμονωμένη διείσδυση «γράφει» το συγκεκριμένο νούμερο. Αν δηλαδή σε μία ολοκληρωμένη συνεύρεση, ο κύριος μπει και βγει στο νιμού π.χ. 50 φορές, τότε η γκόμενα έχει γράψει συνολικά 50 x 15 = 750 εκ. πέους = 7,5 πεόμετρα. Προκειμένου τώρα για 200 φορές π.χ. σεξ το χρόνο, μια γκόμενα με 10 χρόνια σεξουαλικής ζωής στη πλατούλα της, έχει γράψει 10 x 200 x 7,5 = 15.000 πεόμετρα = 15 πεοχιλιόμετρα.

Βέβαια θα μου πει κανείς τώρα (και με το δίκιο του) πως υπεισέρχεται κι ο παράγων χρόνος, καθώς ως γνωρίζουμε δεν σφίγγουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ορισμένοι γουστάρουν κωλοχτύπημα, με το εργαλείο να δουλεύει σε ρυθμούς πολυβόλου, ενώ άλλοι γουστάρουν βραδύτητα, το ρυθμό της ηδονής και της μνήμης κατά Κούντερα. Παίζει να χωθούν μέσα και να κάθονται εκεί για μισάωρα, δουλεύοντας μόνο με μικρές υποχθόνιες κυκλοτερείς κινήσεις.

Επιβάλλεται το λοιπόν να βρεθεί κάποιος σύνθετος μαθηματικός τύπος που θα συνυπολογίζει τόσο το συνολικό χρόνο παραμονής εξωγενών κρεατικών εντός της μαύρης τρύπας, όσο και τις μεμονωμένες διεισδύσεις (που όπως είπαμε η καθεμιά αντιστοιχεί στο μήκος του μέσου πέουλα). Επειδή όμως το εγχείρημα αυτό ξεπερνά τις φτωχές θεωρητικές μου ικανότητες, απευθύνω σχετική έκκληση στα μαθηματικά τζίνια του σαϊτός.

  1. - Τι έμαθα αγορίνα μου, τραβιέσαι με τη Βούλα απ' το γυμναστήριο;
    - Κι εσύ το ξέρεις; Ποιος μαλάκας έβγαλε παράρτημα ήθελα να 'ξερα…
    - Ρε άμα δε το πεις στον κολλητό σου σε ποιον θα το πεις; Πάντως να ξέρεις, η γκόμενα έχει γράψει πολλά πεοχιλιόμετρα, το νου σου λοιπόν.
    - Δε θα την παντρευτώ ξέρεις, θα της ρίξω μερικά τεμάχια και τιγκανά.
    - Μόνο με διπλή καπότα, μη σου πω και τριπλή! Και κάνε και καμιά προσευχή πριν... Αυτή παίζει να 'ναι φορτωμένη όλες τις αρρώστιες απ' το 1821 και μετά…

  2. - Ρε φίλε, έκατσα και υπολόγισα πόσα πεοχιλιόμετρα έχω ρίξει της μαιρούλας όσο τα 'χουμε!
    - Τι πράμα;
    - Να βρε μαλάκα, την έχω γαμήσει 362 φορές κομπλέ, επί 150 μπούκες τη φορά, επί 22 ποντάκια που την έχω, βγαίνει 11.946 πεόμετρα, που μας κάνει σκάρτα 12 πεοχιλιομετράκια! Σωστό;
    - Για κοίτα ρε με τι κάθεται και ασχολείται ο άθρωπας.. Εμ, άμα δουλεύεις full time στου Ξαπλόπουλου, αυτά είναι! Kαι που 'σαι, κατούρα και λίγο, μη γαμάς πολύ και μας πάθεις και τίποτες…

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
baznr

Σε μιά αντιστοίχηση του φαινομένου που περιγράφεις με τον ηλεκτρισμό, αν στην θέση του πέοντος βάλουμε το ηλεκτρικό φορτίο και στην θέση του κόλπου τον ηλεκτρικό αγωγό, μπορούν κατ αναλογία να εκφραστούν τα φυσικά μεγέθη γαμο-ΕΝΤΑΣΗ και γαμο-ΤΑΣΗ.

Ορίζουμε λοιπόν ως γαμο-ένταση την ποσότητα πέοντος που περνάει από μιά διατομή του κόλπου ανά μονάδα χρόνου.
Η ποσότητα του πέοντος μετριέται σε κυβικά εκατοστά, ενώ η διατομή του κόλπου είναι στην ουσία η διατομή του πέοντος συν την όποια κολπική χαλαρότητα - που εξαρτάται από την ηλικία του θήλεος και άλλους γαμο-παράγοντες.
γαμο-ένταση=κ.εκ.πέους / γαμίσι

Επίσης ορίζουμε ως γαμο-τάση την σεξουαλική ενέργεια που μεταφέρει ο κάθε πέοντας στο αιδιακό πεδίο διά του όγκου του ιδίου του πέους.
γαμο-τάση = λίμπιντο / κ.εκ. πέους

Μετά από παρατηρήσεις, αποδεικνύεται οτι για κάθε μουνί, ο λόγος μεταξύ γαμο-τάσης και γαμο-έντασης είναι σταθερός.
Αποτελεί δηλαδή μιά φυσική ιδιότητα του συγκεκριμένου μουνιού να συντονίζεται, να ρουφάει και να καβλαντίζει τον οποιονδήποτε πέοντα.
Η ιδιότητα αυτή ονομάζεται μουνο-αντίσταση.
μουνο-αντίσταση= μουνο-τάση/μουνο-ένταση

Κάνοντας τις πράξεις, βλέπουμε οτι η μουνο-αντίσταση είναι ανεξάρτητη του πέοντος και ισούται με λίμπιντο ανα γαμίσι
Η μουνοαντίσταση μετριέται σε μουνώμ

#2
baznr

Να συμπληρώσω οτι η γαμο-ένταση μετριέται σε πουτσαμπέρ ενώ η γαμο-τάση σε ψωλοβόλτ.

#3
GATZMAN

@baznr
Αυτά που γράφεις με ενδιαφέρουν πολύ. Παλιότερα προσπαθούσα να δω ένα καυλωμένο πέος, ως ένα συντονισμένο πέος στη συχνότητα του σήματος που το διέγειρε και να προσαρμόσω το τυπολογιο του συντονισμού στην περίπτωση, αφού πρώτα αντιστοιχίσω τα σχετικά μεγέθη: Q, L, C, σταθερά χρόνου,κλπ Μιλάμε...για γαμώ τις φάσεις. Για...δημιουργία.
Οταν ακούς πάλι για αυτεπαγωγή και για αμοιβαία επαγωγή, πως να μην πάει το μυαλό σου, σε μαλακία και σε γαμήσι αντίστοιχα;
Οταν βλέπεις κοκορέτσι πάλι, δε θα σκεφτείς, ένα πηνίο που έχει ως φερίτη, σπλάχνα του ζώου;
Πολύ ένδιαφέρον θέμα άνοιξες αδερφέ.

#4
BuBis

να σημειώσω και ότι εκτός από την Φυσική, υπάρχει και η Οργανική Χημεία, η με ενδιαφέρουσες ενώσεις και σκευάσματα...

#5
GATZMAN

Ετσι!
Κάποια στιγμή θα ασχοληθούμε και με τη χυσική αλλά και με τη φυστικοχημεία.

#6
vikar

Συνάντες και μαλακίες... Ρε δέν οργανώνουμε ένα σ υ ν έ δ ρ ι ο λέω 'γώ, να τα συζητήσουμε όλ' αυτά όπως τους αρμόζει;

#7
Galadriel

Καταγγελία - διαμαρτυρία: η εντελώς προβοκατόρικη παράγραφος «Ορισμένοι γουστάρουν κωλοχτύπημα, με το εργαλείο να δουλεύει σε ρυθμούς πολυβόλου, ενώ άλλοι γουστάρουν βραδύτητα, το ρυθμό της ηδονής και της μνήμης κατά Κούντερα. Παίζει να χωθούν μέσα και να κάθονται εκεί για μισάωρα, δουλεύοντας μόνο με μικρές υποχθόνιες κυκλοτερείς κινήσεις.» έχει προφ ως στόχο να μας καβλώσει πρωινιάτικα και να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις εργασίες για τις οποίες πληρωνόμαστε. Αίσχος ντροπή και όνειδος.

#8
baznr

Απορία, πειραματισμός, παρατήρηση, συμπέρασμα, αναπαραγωγή, τεκμηρίωση.
Και όλα αυτά, για διαλεξει κανείς μεταξύ πολυβόλου και Κούντερα...
Ωιμέ!

#9
xalikoutis

μεταξύ εκστατικού σφυροκοπήματος και ηδυπαθούς ρευστοποίησης η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη mes.

#10
Vrastaman

Συνουσιάζεσθε με ένα σφυρί που θα έλεγε και ο Nietzsche

#11
BuBis

Κι αν κρατάς σφυρί βλέπεις όλα τα προβλήματα σαν καρφιά, άρα...

#12
Vrastaman

I dare to horse ότι υπάρχει ένα εγγενές ψεγάδι στην ανάλυσή. Τα πεοχιλιόμετρα, σε πείσμα του πολιτικού ορθού, δεν είναι όλα ίδια. Σύμφωνα με τον αμφιλεγόμενο κοινωνιολόγο J. Philippe Rushton το μήκος του μέσου πέοντα διαφέρει σε στατιστικά σημαντικό βαθμό μεταξύ φυλών:

Ασιάτες: 12,1 εκ.
Λευκοί: 14.6 εκ.
Μαύροι: 18,1 εκ.

Μερικά πεοχιλιόμετρα λοιπόν είναι πιο ίσα από άλλα!

#13
Vrastaman

«Νταξ, δεν είμαι μελαψός αγγλοσάξονας αλλά με έχεις δει πόσο μαυρίζω το καλοκαίρι;»

#14
johnblack

Επειδή όμως η έκφραση εδημιουργήθη εν Ελλάδι (ή μήπως ξέρει κανείς κάτι άλλο;) αναφερόμεθα στο μέσο ελλαδικόν πέος, που όπως μας έχουν διδάξει παλαιόθεν τα διάφορα λαϊφσταλάδικα κωστοπουλοειδή μαγκαζίνια, παίζει γύρω στα 15 εκ (μν πω 14)!

#15
Vrastaman

Νταξ, αλλά για κάποιο κοσμοπολίτη πεοεισπράκτορα (πχ τον Πέρι) που έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε μελαψούς υπάρχει bias (pun unintended) στις μετρήσεις.

Εκτός εάν ο Πέρι επίσης βγαίνει με ισάριθμους ιθαγενείς της Μικρονησίας οπότε ο νόμοςτων μεγάλων αριθμών ασυμπτωτικά ομαλοποιεί τις μετρήσεις...

#16
BuBis

Βλέπω ότι στην ανάλυση του λήμματος δεν λαμβάνονται υπόψη 2 σημαντικές παραμέτροι: η τριβή που δημιουργείται στον κόλπο σε συνδυασμό με το φάρδος του πέοντος.

Πιστεύω ότι στην γαμο-ένταση, γαμο-τάση και μουνο-αντίσταση οι παραπάνω παράμετροι βάζουν λίγο το δαχτυλάκι τους με αποτέλεσμα ίσως, οι τελικές μετρήσεις να έχουν σημαντικό στατιστικό λάθος. Το λάθος αυτό σε λίγα μέτρα μπορεί να μοιάζει αμελητέο αλλά αν εφαρμοστεί σε χιλιόμετρα τότε γαμιέται ο -πλανήτης- Δίας.

#17
BuBis

Πε x Πτ = Mα x (Τ / Φ)

#18
Vrastaman

Μπούμπη έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να το δουμε τριασδιάστατα το θέμα.

Ο κάθε πέοντας έχει τον **Πέογκο Π** που ορίζεται ως εξής:

Π = μπα^2
όπου
μ=μήκος και α = ακτίνα

Σύμφωνα με την μελέτη του Rushton:

Ασιάτες: 12,1 εκ. μήκος, 3.05 διάμετρο Λευκοί: 14.6 εκ. μήκος, 3.81 διάμετρο
Μαύροι: 18,1 εκ. μήκος, 5.08 διάμετρο

που αντιστοιχεί στους παρακάτω Πεόγκους:

Ασιάτες: 88,4
Λευκοί: 166,4
Μαύροι: 366,7 !!!!!

Αντιλαμβάνεσθε την διαφορά;;;;

#19
Vrastaman

Μαντέψτε που πάει το Kavli Prize;

#20
BuBis

Eδώ, εδώ!

άρα Πε + Πτ x Mα / (Τ+Φ²) = γυναίκα ικανοποιημένη

#21
Galadriel

Πού 'ναι η μπάλα, οέο; Άμα βάζεις τύπους μπούμπη να βάζεις και επεξήγηση των συμβόλων των μεγεθών.

ΥΓ το λήμμα στο οποίο παραπέμπεις, δεν μιλάει για γυναικεία ικανοποίηση - μιλάει για γυναικεία γκάβλα, είναι δηλαδή το πριν. Η ικανοποίηση είναι άλλο λήμμα, μεταγενέστερο (δηλαδή πέραν του τετραώρου που απαιτείται για να την γκαβλώσεις). Μουαχαχα πλάκα κάνω (ή ίσως όχι).

#22
jesus

@γκατζ, κάτι αιώνες μετά, η φυστικοχημεία είναι απλά ροφλ.

#23
baznr

Το φαινόμενο οτι η μουνο-αντίσταση είναι ανεξάρτητη από τον πέοντα και αποτελεί ένα ιδιογενές χαρακτηριστικό του κάθε μουνιού, το παρατήρησε πρώτος ο Hoston Bros και αλγεβρικά εκφράζεται με την απλοποίηση της πούτσας στον αριθμητή με την πούτσα στον παρονομαστή.
(πούτσα πάνω, πούτσα κάτω κι ένα το κρατούμενο)

Με απλά λόγια, αν το μουνί έχει γκάβλες, θα την βρει την άκρη... κι όπου κάτσει.

#24
BuBis

@ Mes

'Εχουμε και λέμε:

κατά του baznr
Πε = γαμο-ένταση=κ.εκ.πέους / γαμίσι
Πτ = γαμο-τάση = λίμπιντο / κ.εκ. πέους
Mα = μουνο-αντίσταση= μουνο-τάση/μουνο-ένταση = λίμπιντο ανα γαμίσι (ανεξάρτητη του πέοντος)

Κατά εμέ:
T = Tριβή (χρονική απόσταση από προηγούμενο γαμίσι x ποσότητα υγρών x καύλας)
Φ = Φάρδος

Παρατηρήσεις:

Kατα Vrasta το Πε έχει 3 διαφορετικές τιμες Πε1, Πε2, Πε3
άρα τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.
Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά η τεχνική γιατί πλέον μπαίνουμε στα άδυτα της κβαντικής μηχανικής.

'Εχεις απόλυτο δίκιο για την γυναικεία ικανοποίηση, η γκάβλα είναι το μόνο ορατό που μπορεί να δεί ο ερευνητής. Η γυναικεία ικανοποίηση άπτεται της Μεταφυσικής και είναι κάτι σαν το Θείο... υποψιάζεσαι ότι είναι εκεί αλλά κάνεις μόνο ικασίες για το τι και πως είναι.

Αατα

#25
BuBis

ά ξέχασα επίτηδες και τον έρωτα, την αγάπη, τον σεβασμό και την τρυφερότητα αλλά επειδή μιλάμε για Φυσική και Χημεία, παρέλειψα τελείως όρους ΕΦ.

#26
GATZMAN

Σα να ξέχασες και τη σταθερά του Loutseberg

#27
BuBis

Ρε Gatz και έλεγα τι ξέχασα... αλλά επειδή δεν το θυμάμαι, με το λες ξανά;

#28
BuBis

Μια και μιλάμε για Πειραματική Φυσική, στο ίδιο μήκος με την παρότρυνση του Ηank, εχθές προσπάθησα να κάνω το πείραμα της Mes, το τετράωρο δηλαδή, και έχω να αναφέρω μεγάλη αποτυχία διότι στο πρώτο κιόλας λεπτό υπήρξε μια παρεμβολή η οποία δεν επέτρεψε την ομαλή του διεξαγωγή και την εξαγωγή πολυτίμων συμπερασμάτων για όλους.

Με το που υπήρξε η απειροελάχιστη δερματική επαφή (μία τρίχα του ποδιού της ακούμπησε τον μηρό μου) το όλο επιχείρημα εστέφθει με πλήρη αποτυχία (ή επιτυχία αν το δεις από την δική μου πλευρά).

Oι παρατηρήσεις μου για την σωστή εφαρμογή του πειράματος : Nα είναι δεμένος!

#29
BuBis

Φεύγοντας για ένα μεγάλο ταξίδι και θέλοντας να κλείσω την προσφορά μου σ' αυτό το λήμμα σας ανακοινώνω ότι αρχίζω διατριβή για το Ινστιτούτο Kavli, με θέμα «Sex και Τουρισμός: μετρώντας τα πεοχιλιόμετρα της slang έκφρασης θα σε πάω γαμιόντας μέχρι την Κίνα, περνόντας από Ευρώπη, Αφρική και Ασία»

@ χαλ: το μύδι είναι and to fuck! Aπορώ μόνο που έχει τα χέρια του ο δεύτερος από δεξιά τύπος...

#30
vikar

Περιμένουμ' ανταπόκριση απο αργκό της άπω διασποράς παρακαλώ...

#31
GATZMAN

Φοβερά μήδια!

#32
Hank

Με το μύδι 2 καταλάβαμε και την έννοια νότιος πόλος. Πραγματικά κάπου εκεί βρίσκεται...

#33
Hank

Στο τραγούδι Mein Herr από την ταινία Cabaret, η Lisa Minelli χωρίζει από τον γκόμενό της, επειδή αισθάνεται την κλίση να διασχίσει την ευρωπαϊκή ήπειρο χιλιόμετρο με χιλιόμετρο και άντρα με άντρα. Η οποία ευρωπαϊκή ήπειρος, φευ, είναι φαρδιά, όπως ομολογεί η τραγουδιάρα. Παραθέτω στίχους και μήδι λόγω μεγάλης συγγένειας προβληματισμού με το λήμμα.

You have to understand the way I am, mein herr.
A tiger is a tiger, not a lamb, mein herr.
You'll never turn the vinegar to jam, mein herr.
So I do, what I do. When I'm through, then I'm through.
And I'm through, toodle oo.

Bye bye mein lieber herr, farewell mein lieber herr.
It was a fine affair, but now it's over.
And though I used to care, I need the open air.
You're better off without me mein herr.

Don't dab your eye, mein herr, or wonder why mein herr.
I've always said that I was a rover.
You mustn't knit your brow.
You should have known by now, You'd every cause to doubt me mein herr.

The continent of Europe is so wide, mein herr.
Not only up and down, but side to side, mein herr.
I couldn't ever cross it if I tried, mein herr.
But I do what I can, inch by inch, step by step, mile by mile.
Man by man.

#34
johnblack

Γαμάουα! Πάω ΤΩΡΑ να το νοικιάσω σε διβιδί!!!

#35
Khan

Μην ξεχνάμε και την καθ΄ ημάς Λίτσα Γιαγκούση:

Τα χιλιόμετρα που εκανα αγάπη μου για σένα,
τα χιλιόμετρα μέτρα τα απόψε ένα ένα.