Για να ξεπαρθενευτείτε και όσοι ελάχιστοι (;) ακόμα θεωρείτε τα πάντα γύρω από το σεξ και την γυναίκα να περιβάλλονται με το θερμό κόκκινο χρώμα του πάθους, έχω να σας μιλήσω για «τα καφέ». Ή «τα σκούρα», ή «τα τελευταία».

Είναι το απολειφάδι αίματος που εμφανίζεται στην σερβιέτα ή ακόμα χειρότερα στο βρακί κατά το ξεκίνημα ή το τελείωμα της περιόδου (όταν η ροή δεν είναι κανονική), ή στα μισά του κύκλου (για διάφορους λόγους, ωορρηξία, πρόβλημα, εγκυμοσύνη, άλλα) ή, τέλος, στην φάση της κλιμακτηρίου (εκτός αν πλημμυρίζεις, που είναι η άλλη πιθανή εκδοχή, όσο ξέρω).

Τα καφέ είναι μια απεχθής κατάσταση που μποχάει, που δεν λέει να τελειώσει (μπορεί να κρατήσουν μέεεερες), που αποτελεί δυσάρεστο συναπάντημα για τον άντρα, ο οποίος σα μαλάκας δεν εννοεί να σε πιστέψει ότι δεν έχει τελειώσει η περίοδος και νομίζει ότι κάνεις κορδελάκια γιατί δεν τον θέλεις και τελικά την πατάει όταν δει μπροστά του (στο γλειφομούνι) ή πάνω στον περί πολλού θεωρούμενο πέοντά του τα σιχαμερά μεζεδάκια που θυμίζουν σπληνάντερα (αυτό το τελευταίο: κλόπυράιτ Μες).

  1. – Τι έγινε με τον γυναικολόγο, όλα καλά;
    – Το ανέβαλα, ακόμα δεν μου έχει τελειώσει η περίοδος, πέντε μέρες έχω τα καφέ...

  2. – Αυτή τη φορά η περίοδος με πέθανε στον πόνο, τέσσερεις μέρες τα καφέ... μέχρι να έρθει κανονικά κατάπια ό,τι παυσίπονο είχα και δεν είχα.
    – Δεν το κοιτάς μπας κι έχεις αρχή κλιμακτηρίου;
    – Φάει τη γλώσσα σου μωρή, 32 χρονών είμαι ακόμα!
    – Ε τότε δες μην είναι ψευτοπερίοδος και είσαι έγκυος...
    Απόλλων;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Only youououou...! Εκανες και την αναφορα στο καμενο ντουι, τι αλλο να ζητησω απ' τη ζωη;

#2
Vrastaman

Πάρτα και τα δέκα μη στα χρωστάω. Acg, please pass the bucket.

#3
Galadriel

Έπος! Ελεγεία! Αριστούργημα! Αυτά είναι αγάπη μου, άμα δεν τους τα πούμε στο σλανγκρ πού θα τα μάθουν;

#4
Hank

Είπαμε, είσαι βασίλισσα, αλλά το συγκεκριμένο λήμμα δυσκολεύτηκα να το ολοκληρώσω... Το άστραψα βέβαια, για τον ρεαλισμό.

#5
iron

πάλι καβλά, έλεγα ότι θα πατώσει, με τόσα αγοράκια εδώ μέσα.

#6
Hank

Είναι όπως πληρώνεις τα 9 Ευρώ για να δεις την ταινία τρόμου, ένα τέτοιο πράμα...

#7
Galadriel

Σπλατεριά ριλόαντεντ: Το παρακάτω θέλει ακόμα πιο γερά νεύρα.

Για όσους δεν θεωρούν αρκετά αηδιαστικό ή συγκεκριμένο τον ορισμό να αναφερθεί παρακαλώ ότι τα μεζεδάκια του που αναφέρονται στο τέλος δεν είναι άλλα από συμπυκνωμένο αίμα, που έχει έρθει σε επαφή με το οξυγόνο του αέρα - το λεγόμενο «σκοτωμένο αίμα», που λεγε και μια συμμαθήτριά μου, σε αντιπαραβολή με το φρέσκο κόκκινο αίμα για το οποίο τρελαίνονται τα βρικολάκια.

Το αρχικά φρέσκο κόκκινο αίμα, έμεινε εκεί στον κόλπο, ήρθε σε επαφή με το οξυγόνο, οξειδώθηκε, το χρώμα του καφέ από κόκκινο η υφή του ημιστέρεα από υγρή - να ένα πράμα σαν σπλήνα. Τώρα που το θυμήθηκα ωραία η σπλήνα, πάντα μου άρεσε στο κοκορέτσι.

#8
iron

εξ ού και το καμένο ντουί, βεβαίως, βεβαίως. Μες, εύγε, δεν θα μας πλησιάσει ξανά άντρας, τα καταφέραμε νομίζω!

#9
Galadriel

Γάμησέ τα γάμησέ τα λέμετε αχχαχαχαχαχαχαχ!!!! Όχι ρε θα κάθομαι να διαβάζω για τους τυροβρωμίκουλες και τα ξυνισμένα φλόκια και θα μένω αδρανής, άιντε τώρα αχαχαχ

#10
acg

Κι εκει που νομιζα οτι ο αγωνας ειχε ληξει, Τυρι 1 - Μουνιλα 0 και ορδες φιλαθλων ξεχυνονταν στις δρομοι να πανηγυρισουν εξαλλα, στο τελευταιο λεπτο των καθυστερησεων ερχεται το 1-1 απο το πουθενα και μετα τη σεντρα, ερχεται και η σπληνα και μας κλεινει το σπιτι...

ΥΓ: > Για όσους δεν θεωρούν αρκετά αηδιαστικό ή συγκεκριμένο τον ορισμό

Mes

Ποιοι ειναι αυτοι, να σηκωσουν χερια. Δεν βλεπω χερακια...

#11
Vrastaman

Μουνίλα, partouze points!

Και ο πλέον ρυπαρός και βδελυρός πέοντας γίνεται λουκούμι εντός λεπτού με λίγο νερό και σαπουνάκι. Τα κεφετιά όμως κι αν τα πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς...

#12
Jonas

Από τα πλέον αηδιαστικά λήμματα στο σλανγκρ. Εύγε!

#13
iron

χεχε, νά 'στε καλά και να αντέχετε!

#14
Galadriel

Ironick έχω σκεφτεί κανα δυο ακόμα, έλα κοπέλα μου που το χεις το θέμα της κατηγορίας «σιχαμερά» να σου πω σε πιμί (θα τους αφήσουμε νεκρούς εντελώς όμως κάτω στα πλακάκια).

#15
iron

δώσε!

#16
Galadriel

Σούπω βρε ιρον, τώρα που το λίνκιασες, και τα «ροζ» να ανεβάσουμε, αυτά τα πρώτα πριν, που τα βλέπεις και αρχίζεις το μοιρολόγι που δεν θα μπεις στην θάλασσα, που τσάμπα έκλεισες για την Αράχωβα στράφι θα πάει η κρεβατάρα κλπ, α;

ΥΓ διαβάζω πάλι τα σχόλια παραπάνω αααααχαχα δεν υπάρχει ρε αχαχα

#17
iron

α ναι ρε! πώς μου ξέφυγε;;; θες να το πάρεις εσύ; ή εγώ; πες με το χέρι στην καρδιά.

#18
Galadriel

ααααχαχαχ μαλάκα δεν υπάαααρχει αυτός ο ορισμός, έπεσα πάνω του σε ρισέρτς (κάμινγκ σουν του ε θίατερ νίαρ γιου), φακ, και τι να πει κανείς για τα σχόλια ααααααχαχαχ εύγε ιρον δώσαμέτε ρέστα αααααχαχ

#19
Pirate Jenny

Δεκάρι! Με τα όλα του!

#20
Galadriel

Ε να τα, είναι κι άλλη πια, είναι κι άλλη, λίγες στην αρχή στρατός στο τέλος. Λοιπόν πάιρετ εσένα σε φαντάζομαι σε ένα κλιφ με το αεράκι να ανεμίζει τα μακριά μελαχρινά σου μαλλιά, να στέκεσαι αγέρωχη και να κρατάς το σπαθί σου προς τον ουρανό όπου δυο άγγελοι έχουν ξετυλίξει και κρατούν έναν πάπυρο που λέει με αρχαίους σανσκριτικούς χαρακτήρες: «Κάλλιο αυγά παρά πουρέ.» Όχι δεν έχω πιει τίποτα αλλά έχει μια λιακάδα σούπερ.

#21
Khan

!!!

#22
Khan

Θα πάρω πρώτα την ποιητική συλλογή της Μες και μετά την τριλογία.

#23
HODJAS

Πουτάννα πραγματικότητα!
(5Χ2 μετά απο σκέψη)