Το σουμουνιάζομαι λοιπόν, εκ του ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα) ή αλλιώς αφροδίσια κι όχι αφροδισιακά (γελάμε τώρα). Όταν κάποιος σουμουνιάζεται, δεν ξέρει από πού του έχει έρθει. Καλεί τον γιατρό πανικόβλητος και τις περισσότερες φορές αναθεματίζει και καταριέται την τύχη του που είπε κι αυτός ο καημένος μια φορά να γαμήσει...! Σουμουνιάζεται με την αφή, την επαφή ή την μαλακία κατόπιν επαφής. Το άτομο το οποίο προσβάλλεται ή είναι γκαντεμόσκυλο ή πάει νύχτα με την άλλη ή κεράτωσε την κοπέλα του κι η τύχη τον εκδικείται.

- Άσ' τα ρε μαλάκα...

- Τι, δεν πέρασες καλά;

- Ναι ρε μαλάκα, αλλά μια φορά είπα να γαμήσω και σουμουνιάστηκα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Λαβέ το δεκάρι.

Για τον Μαρκήσιο ντε Σαντ (La Philosophie au boudoir) ήταν αφροδισιακά και τα αφροδίσια και τα αφοδίσια (από την αφόδευση;), αφού την έβρισκε με το να σουμουνιάζει τις ερωμένες του, ή να βάζει άλλους να το κάνουν κι αυτός να βλέπει, ενώ ήταν ασφαλώς και κοπρολάγνος.

#2
Vrastaman

Αυθεντικό!

#3
GATZMAN

Πάντως στο σούμο παθαίνεις μικρότερη ζημιά...χα χα χα. Πάρε και από με ένα κονιάκ δέκα αστέρων. Σπέκια.

#4
amelie

ο καλέ πείτε :)

#5
baznr

Σε πιάνω αμελή amelie. Φυσικά και υπάρχει αφροδισιακό νόσημα: ο πριαπισμός. :)

#6
amelie

Καλά μιλάμε για τρομερό ψάξιμο στο θέμα.Μην ξεχνάς ότι ειναι επώδυνο ομως.Διαρκεί μεν πονάει δε(σύμφωνα με τα λεγόμενα της βικιπίδια..!

#7
Hank

Γι αυτό και είναι νόσημα. Λένε ότι πεθαίνεις κιόλας...

#8
jesus

αμέρικαν προπαγκάνντα ρούλζ
μπούγιακασα!

#9
johnblack

Τι μήδι!!

#10
jesus

για όσους ανώμαλους (ναι, μαυρόγιαννε, εσένα λέω) γουστάρουν με τέτοια περίεργα, υπάρχει η σειρά κόμικς «this godless communism» που από σέβας στο δημιουργό δεν κατάφερα να διαβάσω. απλά ρησπέκ. αν δεν μπορείτε να τη βρείτε στα νέτια ίσως να μπορώ να το ρυθμίσω αν μου στείλετε πουμού.

#11
Vrastaman

Επίσης η δυσεύρετη παρθενική περιπέτεια του Τεντέν au pays des Soviets!

#12
HODJAS

Τί γαμώ τα μήδια!!!