Έχει ακουστεί πολύ η ιστορία σύμφωνα με την οποία επιφανείς συμπολίτες μας από τον πολιτικό ή επιχειρηματικό χώρο έφτιαξαν την μυθώδη περιουσία τους ως διπλοί πράκτορες, εκμεταλλευόμενοι τα κονέ που τους προσπόριζε η διπλή τους ταυτότητα. Πλην κάποια στιγμή οι φάκελοι της Στάζι ανοίγουνε κι όλοι τρέχουν να δουν τι αποκάλυψη-βόμβα θα σκάσει.

Το λήμμα έχει, φευ, και αυτοαναφορική χροιά, κυριολεκτικά αυτοαναφορική. Πολλοί αναρωτήθηκαν τους τελευταίους μήνες για την πραγματική ταυτότητα του χρήστη Dirty Talking. Πώς από ένας άσημος χρήστης στον πάτο της ανυποληψίας έφτασε να έχει την μεγαλύτερη περιουσία λημμάτων στο Σλανγκιστάν. Πώς καλύφθηκε πίσω από την μυθική εικόνα του καβουροσλανγκόσαυρου για να χτίσει την αμύθητη περιουσία του, βασιζόμενος καθώς λένε στο ξέπλυμα βρώμικου λήμματος. Προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά το φύλο του Ντέρτι, αν είναι Βρώμικος Τάκης ή κυρία Καβουρίνα. Μερικοί αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για τον Βέλτσο ή τον Μπαμπινιώτη, που λημματογραφεί στις ελεύθερες ώρες του στο σάιτ προσπαθώντας να το αποδιαρθρώσει εκ των έσω. Πλην φτάνει η ώρα που το σύστημα καταρρέει υπό το βάρος της μπαγαποντοδοσίας και οι φάκελοι που ανοίγουν επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για τον Βρώμικο Τάκη να βγει από την ντουλάπα. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του Φραπέ slangossip έχουν ήδη αρχίσει να
κάνουν ρεπορτάζ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Βρώμικο Τάκη να είναι το spaster ego γνωστού σλανγκιστή από το Τοπ-50 της βαθμολογίας. Οι ψίθυροι έχουν αρχίσει μεταξύ των παροικούντων την Σλανγκουσαλήμ, αλλά όλη η γυμνή αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο προσεχές Φραπέ Slangossip. Μια ιστορία στο στυλ «ο Δόκτωρ Σλάνγκος και ο κύριος Κάβουρας» που ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία.

- Και το έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το ταπεινόφρον, δουλοπρεπές ύφος του κάβουρα.
- Μην βιαστείς να τον κρίνεις. Ο άνθρωπος πρώτα απ' όλα έχει ανάγκη από σλανγκοθεραπευτική υποστήριξη. Μάλλον πρόκειται για χρήστη σε προϊόν στάδιο σλανγκοπάθειας. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι σπαστήρες έπεσαν θύματα σπαστηροσύνης σε τρυφερή παιδική ηλικία.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

«Si Cabouroslanguesaure n'existait pas, il faudrait l'inventer»
(François Marie Crabouet)

«Même si Cabouroslanguesaure existait, il faudrait le supprimer»
(Mikhail Crabounin)

Περιμένουμε όλοι με κομμένη ανάσα!!!

#2
patsis

Κατηγορίες: «Πρόστυχα», «Σιχαμερά», «TV/Διασημότητες». Χαχαχαχα!

#3
jesus

πλιτς.

#4
Galadriel

Πλάκα μας κάνεις, δεν το είχα δει καν αυτό το καταπληκτικό λήμμα που ανέβασε ο χριστός, δεν φτάνει που μας είχες πήξει στο μούσι και στην κοροϊδία όλους, το καταδιασκέδαζες κιόλας χα;