Ιησουϊτισμός για τον κυριλέ. Προφάνουσλυ, επειδή ο έτερος των φωτιστώνε των Σλάβωνε, εκτός από τον Κύριλλο, ήταν ο Μεθόδιος. Νταξ μπορεί να σημαίνει και τον μεθοδικά κυριλέ, αυτόν που είναι πολύ comme il faut μεθοδικός ή περίπου.

Η έκφραση δεν ανήκει στα ceci n'est pas tellement slangue, αλλά μάλλον στα ceci n'est pas du tout slangue. Πλην, καθώς μετά από την εισαγωγή της από τον Ιησού, χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει το νέο λουκ της εθνικής μας εφημερίδας Φραπέ Σλανγκόσιπ, έκτοτε προωθήθηκε από τους γνωστούς άγνωστους που προωθούν τον τιραμισουρεαλισμό και την λεξιπλαστική χειρουργική στο σάιτ.

Άλλωστε, για να παραφράσω τον συνονόματο του Ιησού, «όπου εισί δύο ή τρεις Σλάνγκοι συνηγμένοι εν τω ονόματι της σλανγκ, εκεί και η σλανγκ εν μέσω αυτών».

Αλλάξαμε εμφάνιση (ελπίζουμε το νέο μεθοδέ λουκ να σας αρέσει), αλλά παραμένουμε αποκαλυπτικοί και πλούσιοι σε τασιενέργεια.

(Από το editorial της Φραπέ νο3).

Το μεθοδέ λουκ ήταν πολύ της μοδός στον 9ο αιώνα. (από Khan, 23/07/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
jesus

καλά ρε κάφρε, δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω πλέον;;
κ γω που νόμιζα ότι μόνο σε μένα άρεσε η ατάκα...

#2
Khan

Μα βέβαια και την έχω υιοθετήσει πλήρως, άρεσε και στον Χαλικού. Πάντως επειδή έχω μετριάσει (όχι ακριβώς απαλείψει) τον καβουρισμό μου, δεν θα ανεβάσω το μπανεύκολος, αλλά θα ανεβάσω δύο λίστες ομπρέλα μπανεύκολων λολοπαιγνίων.

#3
jesus

αυτό με το χαλικού για καλό τό 'πες;;:Ρ

το μπανεύκολος, νομίζω το χρωστάμε στον πάτσις κ τον χότζα που είναι μπανάλ κ εύκολος.

(πρόσεχε πάντως, σε όποιον πεις ότι σου αρέσουν οι ατάκες μου θα σου πει ότι έχεις χοντρό πρόβλημα)

#4
HODJAS

obese trouble...