Συναφές προς το στραβοψωλιάζω. Όμως το έχω ακούσει και με αρνητικές σημασίες. Ήτοι,

  1. Με την καλή έννοια, στραβώνει το καυλί μου από την μεγάλη ποσότητα γαμησιού, οπότε εννοείται ότι είμαι γαμίκλας, γαμίκουλας, έως και γκραν γαμάω.

  2. Αφεδύο, κυριολεκτικά στραβοκαυλιάζω λόγω στενότητας οπής, ιδίως πρωκτικής (δεν με χάλασε), ή με την χειρότερη έννοια λόγω πουτσοκεφαλοκλειδώματος, δαγκανόμουνου Rapex, φραπομούνας τύπου Manus Unguis, και άλλων ηρωϊδων από ταινίες τρόμου (με χάλασε).

  3. Σε περίπτωση vaginae dentatae ψυχολογικού τύπου, δηλαδή ευνουχιστικής γκόμενας στο ψυχολογικό επίπεδο που σου βγάζει το μαμήσι ξινό, επειδή είναι ξινομούνα ή υπερβολικά εξουσιαστική ή για άλλους λόγους.

  4. Συνεκδοχικά, σε περιπτώσεις σπασαρχίδη ή σπαμαρχίδη ή σλανγκαρχίδη που μας σπάει τα δύο ή δώδεκα καλαμπαλίκια μας, μπορούμε να πούμε ότι μας στραβοκαύλιασε, στα όρια όμως της σλανγκικής ορθότητας, καθώς η καθαυτό σημασία αφορά σε γαμήσι.

  1. - Θα φέρει λέει και την αδερφή της! Καλά με βλέπω να στραβοκαυλιάζω το σου κου!
    - Όπα ρε γαμίκο! Κατούρα και λίγο

  2. Ήθελα νά 'ξερα, ο καλλιτέχνης που φιλοτέχνησε αυτοπροσωπογραφία του να γαμεί καρπούζι (με τίτλο «ο βιασμός της φύσης» Outlook 2003) δεν στραβοκαύλιασε απ' τα κουκούτσια;

  3. Δεν είναι περίεργο που βγήκε γκέι. Τον στραβοκαύλιαζε από μικρό η μητέρα του στο οιδιποδοφραπέ. Οιδίπους τις είναι και η περίπτωσή μας.

  4. Λέγεται ότι ακόμη και με τη νέα του ταυτότητα, ο Khan συνεχίζει να στραβοκαυλιάζει τους ιστομάστορες με συνεχείς αναφορές ορισμών. Καλά το λέει ο λαός μας, πρώτα βγαίνει το άβαταρ του χρήστη, και μετά τα χούγια του...

Με την κακή έννοια... (από Khan, 26/07/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
ο αυτοκτονημενος

στραβοκαυλισμός επερχεται και σε οξεια μορθη με το κουτσο γαμησει

#2
Khan

Η εκδίκηση της κουτσής! ;)

#3
HODJAS

Φυλάξου απο στραβού κλωτσιά κι απο κουτσού γαμήσι!
Τα σπεκ και τ' άστρα μου

#4
Vrastaman

Έλα κούτσα-κούτσα
και κούτσα-κούτσα έλα