Το λήμμα ογδόντα οχτώ οδηγεί στο λήμμα 88 (για το οποίο έχει καταχωριστεί άλλος ένας ορισμός).

Στην διεθνή αργκό των ναζών, ο αριθμός 88 έχει ιδιαίτερο «συμβολισμό» καθώς αποτελεί κωδικοποιημένη αναφορά στο ερωτικό τους κάλεσμα Heil Hitler.

Tο Η είναι το όγδοο γράμμα της λατινικής αλφάβητου, άρα 88 > ΗΗ > Heil Hitler. Fuckin' geniuses, ε;

- AEK FANS 88. AYTO TO BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
(από εδώ)

- ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΡΓΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΡΑ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΧ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΜΑΙ (ΑΠΟ)ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ(ΑΡΙΚΟΣ) ΤΥΠΟΣ. ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΟ (210) 88!!
(από εδώ)

- Οι ισραηλινοί Ναζί είχαν άσπρα ρατσιστικά διακριτικά τατουάζ στα σώματά τους καθώς επίσης και τον αριθμό 88, θεωρούμενο ότι είναι ένας κώδικας για το Heil Hitler, δεδομένου ότι το H είναι το όγδοο γράμμα της αλφαβήτου.
(από εδώ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
allivegp

Πρβλ. λήμμα 12-11-10.

#2
Vrastaman

Εχεχε

#3
Khan

Εγώ στο λέω, αν εξήγαγες το αναγραμμαντείο στους ναζιάρηδες, θα χεζόσουνα στο τάληρο!

#4
Vrastaman

Adolf Hitler = Heil, old fart!
(δυστυχώς παλαιό και όχι δικό μου)

#5
iron

έχετε παρατηρήσει ότι όλοι αυτοί οι πειραγμένοι απασχολούν την ελλιπή τους φαιά ουσία με σύμβολα και κωδικούς και σήματα και τέτοια πράγματα που είναι επιπέδου δημοτικού και θυμίζουν τις μαλακίες που επινοούσαμε όταν ήμασταν παιδιά;

#6
Vrastaman

ironick = 9 + 18 + 15 + 14 + 9 + 3 + 11 = 79 => 7 x 9 = 63 => 6 x 3 => 666
Χμμμ...

#7
Galadriel

Τρεις έξι δεκαοκτώ και άσε τις αηδίες, 18> Σ> Σάκης > Ποια η κρυφή σχέση της Ironick με τον Σάκη Ρουβά άραγε...

#8
Vrastaman

Ήταν και οι 2 παντρεμένες με τον Ηλία Ψινάκη;

#9
iron

α βράστα, το ανακάλυψες, καλά το έλεγε ένας παλιός μου γκόμενος ότι είμαι μάγισσα και επικίνδυνη, άσε που έχω και μαύρη γάτα, στην πυρά στην πυρά με βλέπω!

#10
Vrastaman

'Αλλο πράμα είχα στον νου μου, σέξι σέξι σέξι!

#11
iron

και σέξι και μάγισσα και με μαύρη γάτα, αμ τι.

#12
patsis

Σχετικό είναι και το καινούριο φρούτο των τριπλών παρενθέσεων που μπαίνουν από νεοναζί/φασίστες στο γραπτό λόγο για να καταδείξουν ότι κάποιος άνθρωπος είναι εβραίος ή εβραϊκής καταγωγής, π.χ. (((όνομα))). Το "σύμβολο" αυτό λέγεται echo, ηχώ, κάτι που έχει μια μισομυστικιστική αντισημιτική εξήγηση (κι αρχίδια μαρινάτα, δεν θα τη μεταφέρω εδώ). Έχει τα πλεονεκτήματα ότι χρησιμοποιεί τις παρενθέσεις, κάτι πολύ κοινό και ότι δεν εντοπίζεται από τις μηχανές αναζήτησης, περιορίζοντας έτσι την έρευνα και αντιμετώπιση τόσο της ίδιας της πρακτικής, όσο και αυτών που την εφαρμόζουν. H αμερικανική οργάνωση Anti Defamation League (ADL) το θεωρεί διαδικτυακό σύμβολο μίσους. Περισσότερα εδώ (στα αγγλικά).

Τροποποιήθηκε από τη Σ.Ο. :
Ορολογική αποσαφήνιση.