1. Πιστή στην φροϋδική θεωρία περί γλώσσας λανθάνουσας, θεωρώ ότι ουχί τυχαία η αρχιδίλα αναρτήθηκε με κεφαλαίο Α- στο Δ.Π. από τον συνάδελφο συσλανγκιστή BuBis, πλην αλλ' όμως οφείλω να την υποβιβάσω και να την αναρτήσω στο καλό με μικρό, πρώτον επειδή, εκτός εξαιρέσεων, δεν δεχόμαστε κεφαλαία εμείς εδώ στο σλανγκρ, δεύτερον επειδή, ε, όσο και νά'ναι, η αρχιδίλα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μουνίλα κι ας ανήκει στο ισχυρό φύλο. Καλό γι' αυτήν.

    Την αρχιδίλα λοιπόν γνωρίζουν καλά όσες γυναίκες έχουν κατέβει χαμηλά σε αυτή τη ζωή, έχουν δηλαδή φτάσει εκεί όπου ο άντρας δεν μπορεί να σκύψει άλλο. Αυτά, βέβαια, υπό Κ.Σ., καθότι ως γνωστόν υπάρχουν και άντρες που έχουν βρεθεί εκεί, καθώς και γυναίκες που δεν βρέθηκαν ποτέ και ούτε πρόκειται (λεσβίες, αγάμητες, ξενέρωτες, πουτσοφοβικές, οι μαμάδες μας οι καημένες πολύ πιθανόν, και άλλες).

    Η αρχιδίλα είναι μια ύπουλη οσμή που δεν εντοπίζεται εξ' αποστάσεως. Μπορεί βέβαια να περάσει στο τζην που έχει να πλυθεί κάτι βδομάδες, αλλά και πάλι είναι ακαθόριστο το αν πρόκειται περί αρχιδίλας ή περί της γνωστής μπόχας του ρούχου αυτού όταν έχει τσακωθεί με τα σαπούνια.

    Είναι μια διακριτική, θα λέγαμε, μυρουδιά, η οποία όμως σε ξεγελάει, διότι τελικά μένει στα ρουθούνια σου. Δεν είναι απαραιτήτως προϊόν απλυσιάς. Τα καημένα τα αρχίδια, ναι, αυτά τα ανεξάρτητα κρατίδια επί του αντρικού σώματος, που κινούνται αργά ωσάν τον σαλίγκαρο, αλλά ταυτοχρόνως αλλοπρόσαλλα και ακατάπαυστα, ανεξαρτήτως του αν ο φέρων αυτά είναι έγκαυλος ή όχι (πολύ αστείο πράμα αυτό ομολογουμένως), τα αρχίδια λοιπόν δεν είναι κάτι το βρωμερόν και τρισάθλιον, δεν εκκρίνουν τίποτε το δύσοσμο, δεν μαζεύουν τυρί τόσο εύκολα όσο ο πέοντας, έχουν όμως την ατυχία να βρίσκονται στα σκοτάδια του Ερέβους και κει μέσα δεν αερίζονται όπως θα έπρεπε. Στριμώχνονται από στενά παντελόνια και σκληρά συνήθως υφάσματα, ζουλιούνται από τις ραφές, υπερθερμαίνονται από το καθισιό ή την καθιστική εργασία (και εκδικούνται ωσεκτουτού τον άντρα με στειρότητα), άρα επομένως συνεπώς όλο και αναδίνουν κάποια παραπανίσια μυρουδιά. Ακόμα και μετά το σαπούνι, παρόλο το διακριτικό της οσμής τους, την καταλαβαίνεις.

    Έχει κάτι από τη μυρουδιά του σπέρματος, κάτι από τη μυρουδιά του δέρματος, είναι ήσυχη και υπόκωφη, τεσπα είναι ακαθόριστη και ανάμικτα συμπαθητική και απωθητική. Προσώπικαλυ δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την περίπτωση των αποτριχωμένων αρχιδιών, η ζωή δεν μου έχει διδάξει τόσα... Κάποιος /-α όμως που πιθανόν να ξέρει ή να έχει ακούσει, παρακαλώ να μας πει αν μυρίζουν το ίδιο ή όχι.

  2. Συνώνυμο της μπακουριάς, του αρχιδόκαμπου.

  1. Πάμε να φύγουμε, πολύ αρχιδίλα μυρίζει εδώ μέσα...

  2. Πάμε να φύγουμε, πολλή αρχιδίλα έχει μαζευτεί εδώ μέσα...

(από nick, 04/08/09)(από nick, 04/08/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Οι προσδοκίες μας επιβραβεύτηκαν!

#2
AN21

Ετς! Τελικά οι άντρες είμεθα πολύπλοκα όντα ε; χα χα

#3
knasos

Ε ρε πούστη, αν το κατέχεις το θέμα μόνο αριστουργήματα βγάζεις! Καταθέτω σπεκια και αστέρια!

#4
Galadriel

χαχαχαχαχαχ πάρτα βρε Ιρον να μην στα χρωστάω τα άπειρα **** το 'χεις κοπέλα μου το 'χεις, δεν μπορώ να καταλάβω πώς δημιουργείς οσφρητικές εικόνες από κείμενο, δεν υπάρχει αυτό! - τα δέοντα στον αρχιμήδη παρακείμενό σας κυρία μου

#5
Vrastaman

Απλά σπεκ. Νοιώθω fin de -ίλες blues γιατί δεν έχουν μείνει άλλες να πραγματευτείς, νομίζω;

#6
Galadriel

Έλα τώρα Βράστα! Είναι σχεδόν άπειρα ακόμα! Δεν τα βάζω στο ΔΠ μην τα πάρει κανας άλλος αλλά εδώ έχουμε την ανθρωπίλα, την ποδαρίλα, την αυγουλίλα (σε ρέψιμο ή κλανιά κρυωμένου), έχουμε την δρωτίλα, την δρωτσίλα και την ιδρωτίλα, την θανατίλα, την κοτοπουλίλα / προβατίλα, / τραγίλα, την κρεμμυδίλα, την σκορδίλα, την ψαρίλα την μπαγιατίλα, την ξινίλα, την ταγγίλα /τσαγγίλα, την τσιγαρίλα, την χνοτίλα... ουκ έστι τέλος.

Πιάσε μια τεκίλα.

#7
Vrastaman

Μ' έσιαξες πρωινιάτικα Μες!

Η τεκίλα μου θύμισε μια -ίλα που έχω πολλά χρόνια να μυρίσω καθ' ότι σοβαρός οικογενειάρχης: το χαρακτηριστικό αμάλγαμα τεκιλίλας/βοτκίλας/εμετίλας/τσιγαρίλας που προειδοποιητικά εκπέμπει η αναπνοή ορισμένων γυναικών τις πρώτες πρωινές ώρες λίγο πριν ξεράσουν πάνω στον ώμο σου. Αυτή η -ίλα πρέπει να σλανγκιστεί παρετάλλα!

#8
allivegp

Ο ορισμός κάνει την ουρδεσάνς ευωδία.

#9
Khan

Αυτοαναφορικώς, σλανγκίλα.

#10
iron

νά 'στε καβλά... Λοιπόν, αγοράζω θανατίλα και προσθέτω μπεκρίλα και προκωπικμάν είμαι καλυμμένη. Αλλά, υπομονή.

#11
Επισκέπτης

...και μυξοπαρθενιλα... δεν μυρίζει όπως οι υπόλοιπες αλλά γίνεται αισθητή.

#12
BuBis

Αγαπητή ironick, τα καρασπέκια μου γι αυτόν τον άψογο ορισμό. Λες και ήσουν μέσα στην μύτη μου!

#13
iron

άργησες αλλά τον είδες, καλά να πάθεις! (όλο αυτό σημαίνει 'στώ)

#14
Επισκέπτης

Πολύ καλή περιγραφή της αρχιδίλας!Πιστεύω πως διαφέρει από άνδρα σε άνδρα και εξαρτάται άμεσα κι από το χρόνο απλυσιάς.Τα δικά μου για παράδειγμα,μετά από 3 ημέρες χωρίς πλύσιμο και σε συνδυασμό με εφίδρωση της περιοχής,εκπέμπουν μια ''εκπληκτική'' κακοσμία που θυμίζει πολύ χλωρίνη!!

#15
iron

μμμ, ωραία...