Παλαιότερα είχε μεγάλη πέραση στο (α)δύνατο φύλλο. Τα τελευταία χρόνια η κουρευτική μηχανή του είναι απαραίτητο αξεσουάρ.

Το χειμώνα αποφεύγει οτιδήποτε μάλλινο θα μπορούσε να έρθει σε απευθείας επαφή με το δέρμα του. Προτιμά τα υποκάμισα. Αφήνει συνήθως ανοιχτά τα τρία τελευταία κουμπιά και μέσα από τη ζούγκλα του στήθους του ξεπροβάλει ο βαπτιστικός χρυσός σταυρός του.

Το καλοκαίρι κυκλοφορεί πάντα ημίγυμνος στο σπίτι. Η πολύ ζέστη σε συνδυασμό με το φυσικό, πυκνό στρώμα τρίχας που καλύπτει το κορμί του ανεβάζει το επίπεδο δυσφορίας σε δυσβάστακτα ύψη. Όταν είναι ντυμένος μπορεί κανείς να παρατηρήσει τις τρίχες να ξεπροβάλουν μέσα από τα μπλουζάκια.

Έχει φροντίσει η φύση να τον καλύψει από την κορφή μέχρι τα νύχια. Από την κορφή; Όχι πάντα, γιατί τις περισσότερες φορές, ο βελέντζας είναι… φαλακρός!!!

(Για τους παλαίουρες)
-Πόσο είναι το σκορ
-80-80 αλλά μην ανησυχείς. Ρίχνει βολές ο βελέντζας

Άντε να τον μαρκάρεις όταν είναι ιδρωμένος (από Stravon, 04/09/09)Ο Ζήκος σκανάρει τον Βελέντζα (από GATZMAN, 04/09/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Ωχ ο Γκρήκ λόβερ ξαναχτυπά. Αναμένεται η εμφάνιση της κεχαριτωμένησ

#2
allivegp

Βρέθηκε ο χαμένος κρίκος!

#3
GATZMAN

#4
mariahomorfi

και τι να πει η κεχαριτωμενΗ;επαναλαμβανομαι συνεχεια....
ακομα με τριχεσ ασχολειστε ομωσ

#5
GATZMAN

Περί βελέντζας, βλ. και σχόλια εδώ

#6
Fotis Nitsiopoulos

Πότε παλαιότερα ρε συ Στράβων, είχε πέραση ο αρκουδιάρης στις γυναίκες; Οι Ρωμαίοι ξύριζαν όλες τις τρίχες τους. Και οι Αιγύπτιοι, αλλά οι ιερείς γι΄αυτό δεν τους μετράω. Όπως και να 'χει, προτείνω να κάνουμε ενδοσαϊτικό δημοψήφισμα