Συνοδεύεται από τη χειρονομία της πρώτης φωτό, που αποτελεί επέκταση σε δύο χέρια της κλασσικής μονοχειρικής μεταλλικής χειρονομίας.

Χρησιμοποιείται σε καταστάσεις μόνο μπλακ, όταν τα περίφημα κερατάκια συνοδευόμενα από το μοχθηρό ύφος μάλλον υποτιμούν το μέγεθος της καφρίλας.

Δια του παρόντος εισηγούμαι, με α πριόρι εξασφαλισμένη τη μηδενική απήχηση, την γελοία χειρονομία της δεύτερης φωτό, αναστροφή αυτής της πρώτης, η οποία δέον να συνοδεύεται από την ατάκα «νοτ ηνάφ χέβυ μέταλ φορ του χανντς», και λειτουργεί ως ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στο απλό και το σύνθετο ομαδικό.

- ...και της λέω «πάρ' τα μωρή άρρωστη!».
- Τού ματς χέβυ μέταλ φορ ουάν χάνντ.

(από jesus, 17/09/09)(από jesus, 17/09/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

μ' αρέσεις εσύ ρε μωρό, με τα χανντς σου, τα αβάnti σου, τα λj σου και να νj σου, πού ήσουνα τόσον καιρό;;;

#2
jesus

ε, μα...έτσι είστε όλες. τα καλύτερα παιδιά είναι δίπλα σας κ ούτε ένα βλέμμα...αλλά ξυπνήσαν οι μαλάκες, κυρία μου!!!

#3
iron

καλημέρα!!!

#4
jesus

καφέ.

#5
Galadriel

Αλήθεια ιρον... αλήθεια τζίζα! Είσαι στα ωραία σου, στα πρωτοτυπά σου, στα δικά σου μονοδικά σου. Μουάτς.

#6
iron

ρε φέρ' του τον καφέ κι άσε τα καλοπιάσματα μην πλακωθούμε τώρα...

#7
electron

το νυχάκι το αφήνουμε για την κιθάρα (υπάρχουν και πένες), να ανοίγουμε πακέτα (τώρα έχουν πλαστικάκι για άνοιγμα), ή για να καθαρίζουμε αυτί (μπατονέτες).

#8
patsis

Οι δύο φωτογραφίες jesus είναι κλασικό τεστ τουκανισμού ε;

#9
Galadriel

Παίδες εγώ νόμισα ότι το «καφέ» είναι το νέο «μπλε», δεν φαντάστηκα ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζητούσε καφέ το σκατόπαιδο που κανονικά πρέπει να πίνει μόνο γάλα στην ηλικία του...

#10
jesus

κοίτα μες, το καφέ δεν είναι το νέο μπλε, καθώς ήδη είδαμε το νέο ροζ, το κοραλί, να αντικαθιστά αυτό το τόσο αγαπημένο χρώμα, και τη γυναίκα να μεταμορφώνεται, κατά καρλάτο, σε ένα πλάσμα αιθέριο, ακριβώς όπως το ονειρευτήκαμε, ενώ τα αξεσουάρ έπαιξαν κ αυτά έναν ρόλο καθοριστικό.

(άλλα πράματα παίζεις με τα νύχια κ άλλα με την πένα στην κιθάρα. κ παραδόξως με σκληρή πένα φένντερ καθαρίζεις τα νύχια σου καλύτερα από το νύχι, αλλά χειρότερα από αλουμινόχαρτο)

#11
jesus

*καθαρίζεις τ' αυτιά σου