Το γαμήσι. Λέμε πχ «έλα δω μωρό μου να σου κάνω ένα κλύσμα» ή: «της πάτησα ένα κλύσμα που θα της μείνει αξέχαστο».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κλύσμα είναι απαραίτητο να προηγηθεί του πρωκτικού σεξ, για να φύγουν μικρόβια κλπ. Άσχετα αν οι πιο πολλές γκόμενες δεν το κάνουν.

Και μεταφορικά: «παίξαμε τάβλι με τον Πάνο και του έκανα κλύσμα».

Δες ορισμό.

Δες και γκαζόζα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

σε ένα διήγημα του Μπάμπελ (νομίζω στο Ο πρώτος μου μισθός) ο αφηγητής-κύριος χαρακτήρας περιγράφει ωραιότατα την φρίκη που τράβηξε όταν η πουτάνα την οποία είχε ψωνίσει έβαλε κλύσμα στο μουνί της για να απολυμανθεί.

και δε μου λες ρε μαμάκια μου εσύ, καταλαβαίνω πώς το εννοείς, αλλά έτσι που το θέτεις είναι σα να λες ότι, αν σου έρθει να πάρεις μια γκόμενα από κώλο θα περιμένεις να κάνει και κλύσμα και θα ακούσεις όλο το χεσίδι και θα περιμένεις να στάξει και το τελευταίο και μετά θα είσαι ακόμα φιτ να την γαμήσεις; όιόιόιιιιιι!

#2
Galadriel

Α τώρα μου ρθαν πολλά για σιγοντάρισμα ιρον (διαβολικό χαμόγελο με ανασήκωμα φρυδιών) αλλά είναι νέος ο μαμάκιας και περιμένω λιγάκι μην τον φρικάρουμε χε.

#3
iron

νομίζω πως διαβάζω την σκέψη σου...

#4
Galadriel

Να επισημάνω ότι το κλύσμα δεν έχει δυνατότητα απεντόμωσης και αποστείρωσης σο δεν φεύγουν τα μικρόβια, το πολύ να φύγουν τα σκατά. (χαχαχαχαχ δεν αντέχω γμτ)

#5
knasos

#6
iron

σωστός! μας πρόλαβες εσύ τώρα

καημένε μαμάκια, έχουμε κι άλλα...

#7
Galadriel

Το κλύσμα με καφέ του μηδιού έχει κάποια ειδική χρήση; Σαν να λέμε μετά τα ξύδια για να περάσει το χανγκόβερ, κοπανάμε καφέ σε κλίσμα και μετά ρίχνουμε κι ένα πήδημα από κώλο; Παναΐτσα μου απόψε...

#8
knasos

Αλιβέ μακάρι να μην έχω εφιάλτες το βράδυ με αυτά. Μου λένε και ότι στο στρατό σου κάνουν κωλονοσκόπηση και έχω χεστεί (να λερωθεί και ο πούστης ο γιατρός).

#9
patsis

Αρχίσανε οι αστικοί μύθοι... Βλ. κωλοβυθόμετρο.

#10
BuBis

@ knassos, το σωτήριο έτος 198... το μόνο που μας κάνανε κατα την κατάταξη στον ΕΣ είναι να μας βάλουν σε ένα δωμά, καμμιά 30αριά μαντραχαλέους τσιτσίδι (επίρημα) και να μας ζητήσουν 2 τινά:

α) να βάλουμε το δακτυλάκι μας ανάμεσα στους δύο όρχεις για να τους χωρίσουμε, διά να διαπιστωθεί ότι δεν είμαστε μονάρχες. Λές και να υπονοούσαν ότι με δύο αρχίδια είσαι φιτ για στράτευση ενώ με ένα-κανένα, γιόκ...

γ) να γυρίσουμε προς τον τοίχο, να τοποθετήσουμε τις παλάμες επί αυτού και να κάνουμε ελαφριά επίκυψη. Ο official λόγος ήταν για να δουν άν η ραχοκοκκαλία μας ήταν ευθεία... Αν τώρα κάποιος, κάπου, κάποτε ένιωσε κάτι διαφορετικό από πίσω του, μάλλον έχει να κάνει με τις ορέξεις κάποιου, κυριολεκτικά, στρατόγκαυλου...

Οπότε, μην μασάς, μην πας!

#11
BuBis

...κι αν πας, μην ξεχνάς, αν ρωτάς, με μια φορά, πούστης δε γίνεσαι

#12
knasos

Τα σχόλια σας μου δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσω... το δρόμο προς τα σύνορα.