Η ατάκα εκφέρεται όταν έχουμε απέναντί μας κάποιον φορτικό τύπο, που του 'χει κολλήσει η βελόνα, στα ίδια και στα ίδια. Μας έχει σπάσει συστηματικά τα νεύρα, παίζοντας συνέχεια και συνέχεια το ίδιο μονότονο βιολί. Έχουμε εξαντλήσει και διάφορες επικοινωνιακές πρακτικές... Παρόλα αυτά όμως, αυτός αποδεικνύεται ντούρασελ. Έτσι, αναγκαστικά τραβάμε... άλλο φύλλο.

Αφού λοιπόν αυτός συνεχίζει να χτυπιέται, του πετάμε την ατάκα, θέλοντας να του δείξουμε πως η μόνη του χρησιμότητα θα εντοπιζόταν, στο χτύπημα. Αλλά... αλλά... για «μεγάλη μας λύπη», μας είναι άχρηστος και σε αυτό, αφού για αυτή τη δουλειά έχουμε πάρει και καλά, μίξερ, εδώ και... χρόνια. Οπότε εκφέροντας την ατάκα, του λέμε έμμεσα, πως αυτό στο οποίο επιμένει είναι ανέφικτο να συμβεί, πως έχει αρχίσει να μας κουράζει μ' αυτό το διαρκές τριβέλισμα που μας κάνει και πως έχει καταντήσει ενοχλητικός +++. Μ΄άλλα λόγια του λέμε έμμεσα: Φιλάρα, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία.

Σχετική ατάκα: Όσο και να χτυπιέσαι φραπές δεν γίνεσαι. Ε ρε που καταλήξαμε!... χεχεχε

Σημείωση: Πρόκειται για παλαιάς κοπής ατάκα, που πρέπει να λανσαρίστηκε την εποχή που άρχισε να χρησιμοποιείται το μίξερ.

  1. - Που λέτε, η συσκευή που σας προτείνω... - Ώπα μεγάλε... εδώ και μισή ώρα, σου 'πα πως θέλω την Α συσκευή, δεν την έχεις, και Panasonic και καλά πας να μου πουλήσεις κάποια άλλη, άσχετη.
    - Μα ίσως δεν έχετε καταλάβει τις δυνατότητές της. Μη μένετε πίσω. Είναι αμαρτία.
    - Ρε μεγάλε μη χτυπιέσαι... πήραμε μίξερ. Αμάν πια!
    - Μα δε σας μιλάω για μίξερ. Ακούστε...
    - Α... Επιτέλους... Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω!

  2. - Πω ρε φίλε! Συνέχεια τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Νισάφι πια! Μη χτυπιέσαι... πήραμε μίξερ. Εξελιχθήκαμε! Έχω βαρεθεί ρε μαλάκα να σε βλέπω να κοπανιέσαι με το παραμικρό... Αμάν !

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
ο αυτοκτονημενος

οεο 5 5

#2
dryhammer

Το πρωτ'ακουσα σαν «Μη χτυπιέσαι, πήραμε σέικερ» (φθηνότερο απ το μίξερ- Δεν είχαν βγεί και τα μιξεράκια μπαταρίας ακόμα για το φραπέ)