Πού να λέει κανείς «αρ ες ες» ή να αλλάζει το πληκτρολόγιο για να γράψει RSS, για τέτοια είμαστε τώρα; Απλά το λέμε «ρουσουσού» και τέλος.

Η Βίκυ εξηγεί τι είναι αυτό: «Ο όρος RSS προέρχεται από το αγγλικό Really Simple Syndication. είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο σε γλώσσα XML. Είναι ένας νέος τρόπος να ενημερώνεται ο χρήστης του Ίντερνετ για γεγονότα και νέα από άλλους χρήστες ή και κανάλια πληροφορίας. Η πληροφορία μέσω του RSS έρχεται στον υπολογιστή του χρήστη Online.»

Βλ. και μουσουνού, χεσεμές, εμ-πι-τρία.

- Πω! πού να βγάλω άκρη σε αυτό το μπλογκ ρε μαλάκα, της πουτάνας γίνεται!
- Ε μπες και συ καημένε μου στο ρουσουσού να τα δεις όλα μαζεμένα, πιο βολικό είναι, για κάτι τεμπέληδες σαν και σένα το κάνανε...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

θενξ

#2
iron

έχει κανείς chrome;;;; αν έχει, μπορεί να μου πει πώστοδιέαολο λειτουργεί το ρουσουσού;;; γιατί έκανα ΟΛΑ τα απαραίτητα, αλλά δεν.

και μη μου πείτε να απεγκαταστήσω το χρόμ, γιατί έσωσε τον η/υ μου από βέβαιο θάνατο (=εκπαραθύρωση), καθότι με τον μοτσίλα δεν μπορούσα να ακούσω πια ούτε ένα γιουτουμπάκι, να σκρολάρω σε ούτε ένα σάη, πάγωνε η οθόνη, γαμιόταν η πιπεριά κλπκλπ, ενώ τώρα με το χρομ είμαι μάγκας. εκτός από το θέμα του ρουσουσού. που στην τελική χεστήκαμενε κιόλας, αλλά αν κάποιος μπορεί να μου πει το μυστικό, θα του/της είμαι υπόχρεη.