Φλώρουμ αποκαλούνται περιπαικτικά τα διαδικτυακά φόρουμ, οι τόποι όπου αγοραίοι τύποι και τύπισσες με κοινά ενδιαφέροντα συμπεριπτύσσονται ηλεκτρονικά.

Εκ των φόρουμ και φλώρος.

Έτσι επίσης αποκαλούν χλευαστικά το «Ελληνικό Κοινωνικό Φλώρουμ» οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

- έλα μωρέ τον μαλάκα, έχει φτιάξει ένα φλόρουμ και από το πρωί μέχρι το βράδυ συζητά μόνος του με τις εκατό περσόνες του. Την μία το παίζει αδερφή, την άλλη γκόμενος, την πιο άλλη πιπίνι, την άλλη χεβυμεταλλάς. Αν θέλουν να πάνε όλοι οι χρήστες του site εκδρομή, τους φτάνει να καλέσουν ένα ταξί. Αυτός ρε σε λίγο θα μας πηγαίνει σε μπάρ μόνος του, και θα την πέφτει στον εαυτό του… Πολύ jazz, μιλάμε… (BuBis, εδώ)

- μια χρησιμη κατηγορια που λειπει απτο φλωρουμ θα ηταν αυτή: τα ξύδια θα μιλαμε για τα ξυδια που μας χαλασαν, για τις σουρες μας, η εμπειρια «ολόχεστος», «δεν μπορω να παω ευθεια», «οταν εχω βηχαλακι πινω ουρσους» κλπ (εδώ)

- ΚΚΕ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΜ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. Η Σκυλα κατηγορει την χαρυβδη και αντιστροφα. το κκε συνεχωs προσπαθει να δικαιολογησει την κυβερνηση με την ΝΔ και διαφορα αλλα πραγματα, π.χ.το 91 το κκε εφαγε τα ενσημα των εργατων οταν αυτοι εχτισαν τον περισσο, η υποθεση ειναι ακομη στα δικαστηρια, ξερουμε τιs συνεργασιεs πκs-δαπ και αs μην συμφωνουν καποιοι,και τον τραμπουκισμο κκε-κνατ. αλλα και το φλωρουμ με πρωτομαστορα τον ξεφτιλα τον γιαννοπουλο ο οποιοs εχει δικτυωθει στο δικτυο και μαζι με αλλα κομματοσκυλα του φλωρουμ προσπαθουν να περασουν στον κοσμο τιs μπουρδεs περι «ευρωπαικηs ομπρελαs» «τριτου δρομου» «ειρηνικηs sυνηπαρξηs» και «δημοκρατιαs». (εδώ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
jesus

τουκανισμός:
ο τύπος στο 3ο παράδειγμα έγραφε γκρήκλις κ ο μεταφραστής του ίντυ κράτησε τα s αντί για ς.

#2
Vrastaman

Τουκαναρχίδης!