Κατάσταση ερασιτεχνικού αγώνα αλάνας / γειτονιάς όπου η μία ομάδα έχει αποδεκατιστεί λόγω διαφόρων παραγόντων (διάβασμα, γκόμενα, η μαμά φωνάζει, έξω μετά από Καλινζτάκειο κλάδεμα νίντζα κλπ.), ενώ η άλλη χαίρεται για το ότι μπορεί και σκοράρει με πλεονέκτημα 34 παιχτών.

Η φράση υπήρξε δόκιμη από τους αθλούμενους εφήβους κατά το δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του '90. Αναφέρεται ευθέως στον αγώνα-δυσφήμηση της χώρας μεταξύ ΟΣΦΠ και ΤΣΣΚΑ για τα προκριματικά του φάιναλ φορ της περιόδου 1994-95, όπου 5 από τους 10 (τότε) παίκτες της ρώσικης ομάδας δηλητηριάστηκαν με Haloperidol από το αόρατο χέρι του κρόκους, του παντοδύναμου. Αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ έφτασε να παίζει στον αγωνιστικό χώρο με 3 εναντίον 5.

Παρ' όλα ταύτα ο ανεκδιήγητος γαύρος (και ο πιο ανεκδιήγητος φίλαθλος κόσμος του) πανηγύρισαν δεόντως (δηλαδή χωρίς καμία απολύτως τσίπα) την ανατροπή της διαφοράς των 30 πόντων του πρώτου αγώνα (96-66) και την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

- Άντε μαλάκες το διαλάμε!!
- Ναι ρε σεις μείναμε 4 με 6....δεν παίζουμε μπάλα…κορόιδο παίζουμε!! Γαύρος ΤΣΣΚΑ το καταντήσαμε
- ...όχι τώρα ρε πούστη που βάζαμε και κάνα γκολάκι....!!!

(από Abas, 12/12/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
johnblack

Που τα θυμήθηκες ρε πστ αυτά...

#2
Abas

το θυμηθηκα για να τιμησω τα παλικαρια που παιζανε με 3 ρουβλια το χρονο και κυκλοφορουσανε ακομα με διαβατηρια της κοινοπολιτειας, αλλα δυστυχως λογω της οικονομικης καταστασης της εποχης γιελτσιν 35αρισαν και χαθηκαν απο το προσκηνιο πριν προλαβουν να δειξουν την αξια του. βλ. βασιλι καρασεφ 2.μιχαηλ μιχαηλοφ 3. ιγκορ κουντελιν 4. σεγρκεϊ μπαζαρεβιτς και πολλοι άλλοι

#3
Khan

Ο μπαζάρεβιτς έχει ξανατιμηθεί από το σλανγκρ.

Να θυμίσω και τον ανεκδιήγητο Ιωαννίδη, που αφού άφησε μέσα πέντε παίκτες εναντίον τριών, περίμενε να φτάσει η διαφορά στους 20 και τότε απέσυρε δύο για φαιρ πλέι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τι ντροπή!

#4
johnblack

Ε τότε ας θυμηθούμε και αυτό!!