Το στοιχειώδες σωματίδιο της ατυχίας σύμφωνα με τους νόμους της γκαντεμοδυναμικής. Η συσσώρευση αυτών των σωματιδίων ενεργοποιεί αυτόματα τους νόμους του Μέρφυ με αποτέλεσμα όλα να πηγαίνουν στραβά, ψυχρά κι ανάποδα.

  1. (Από εδώ)
    «Μάλιστα είχαμε φτιάξει και μία θεωρία, της γκαντεμοδυναμικής. Το γκαντεμόνιο είναι το στοιχειώδες σωματίδιο της γκαντεμιάς. Επηρεάζεται από τη λογική και τη θέληση. Όπου δηλαδή ένα φωτόνιο θα ακολουθήσει τυχαία πορεία (πχ σκέδαση) το γκαντεμόνιο θα ακολουθήσει την πορεία που δεν θες εσύ που παρατηρείς το σύστημα (σύμφωνα με την κβαντομηχανική το επηρεάζεις παρατηρώντας το). Η θεωρία έλεγε επίσης ότι τα γκαντεμόνια συσσωρεύονται και όταν φτάσουν μια κρίσιμη μάζα δημιουργούν γκαντεμιές στο σύστημα που συσσωρεύτηκαν, ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η μάζα. Τέλος εγώ και ορισμένοι άλλοι άνθρωποι έχουμε την ιδιότητα να έλκουμε τα γκαντεμόνια, αλλά εκτός από τις γκαντεμιές που μας συμβαίνουν έχουμε δυνατότητα να απελευθερώνουμε ριπές γκαντεμικής ακτινοβολίας (ως αμυντικό μηχανισμό για να μη μας ρουφήξει καμιά μίνι μαύρη τρύπα απο το cern).»

  2. (Από εδώ)
    «EIPA EGW NA STRW8W NA DIABASW ENA RHMADI MA8HMA KAI HR8E H TRELH APO A8HNA...EKATSE MEXRI TRITH KAI OTAN PHGE NA PAREI TO TRENO,KAI PANW POY PHRA KI EGW TO 8 NA PAW SPITI NA ANOIXW TO BIBLIO,KAI TO TRENO APERGHSE KAI DEN EFYGE AYTH KAI TO 8 XALASE! EXW APO TON OAS8!EKATSE MEXRI TETARTH MESHMERI! KI EBGALA 700 SELIDES SE MIA MERA[EDWSA SHMERA]..KAI TELIKA STHN YLH HTAN MONO OI 500 PRWTES SELIDES!
    EM,AMA TO KOLLHSEIS TO ATIMO TO GKANTEMONIO,DEN TOY XEFEYGEIS ETSI EYKOLA!...»

  3. (Από εδώ)
    «Εδω στο Πολυτεχνειο τση Κρητης οι ιστοριες περι της γκαντεμιας μου με τα pcs ειναι θρυλικες. Ολοι λενε οτι αποτελω πηγη γκαντεμoνίων (γκαντεμόνιο ειναι το στοιχιώδες σωματίδιο γκαντεμιάς συμφωνα με τις αρχες της γκαντεμομηχανικης) που ρέουν προς οτιδηποτε ηλεκτρονικό υπάρχει γύρω λογω του ασθενους ηλεκτρικου του πεδιου.»

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
ο αυτοκτονημενος

ΑΡΙΣΤΟ και σαν ΣΥΛΛΗΨΗ και σαν λήμμα ΜΠΡΑΒΙΣΙΜΟ 5 5

#2
tryager

Προτείνω τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας : τα «επιστημονικά/sci-fi», τα λατρεύω!

#3
Cunning Linguist

Στο τρένο το άκουσα, ένας τύπος είπε ότι κάτι έκανε/δεν έκανε για «να πέσει το γκαντεμόνιο πάνω» σε κάποιον άλλο... Επομένως παίζει...