Ο ιδιοκτήτης μουσικού στούντιο (οποιουδήποτε προσανατολισμού). Ενίοτε, ως στουντιάς μπορεί να αποκαλείται (καταχρηστικά) ο υπάλληλος / ηχολήπτης / λίγο απ' όλα πίσω απ' την κονσόλα τυπάς που βρίσκεται στον χώρο, όταν ο κατεξοχήν στουντιάς την έχει κάνει (προσωρινά ή μη) για διάφορους λόγους από το στούντιο.

  1. Γενικά από την behringer μόνο ορισμένα πεταλάκια της συμπαθώ!!! Και να απαντήσω στον φίλο X-minor τα αλλουμινένια ηχεία εγώ προσωπικά τα λατρεύω... Είχα και εγώ την επιφύλαξή μου όταν τα πρωτοείδα αλλά όταν έπαιξα στην 4x10 καμπίνα της Hartke με την gallien μου έπαθα πλάκα... Δεν έχω ακούσει καλύτερο συνδιασμό... Και ο στουντιάς που τα είχε μου είπε πως είναι πολύ λιγότερο ευπαθή από τα άλλα... (Εδώ)

  2. Απο δω και περα,κριτηριο για το αν παμε σε ενα στουντιο ή οχι 8α ειναι και αν εχει τσαμπα cafe... επισης αν μας κερασει pizza ο στουντιάς ή αν μας κανει και το τραπεζι ακομα καλυτερα ... (Εκεί)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Abas

στουντιας επισης λεγεται ο session player, όχι μονο για να υποδείξουμε την ιδιότητα του αλλά και για τονισουμε την μη συναισθηματικη του συνδεση με το κομματι. καθοτι κατα παραγγελια. Εξ ου και στουντιαδικο σολο κλπ.

#2
Επισκέπτης

Βλέπε σεσιονάς για να μην μπλέκονται οι έννοιες... αυτοί οι παίκτες αποκαλούνται κατά κανόνα στουντιακοί παίκτες. Χωρίς βέβαια αυτό να αναιρεί την αξία της παρατήρησης σου.

#3
Abas

ελα ρε θηριο εχεις περασει και τον σεσιονα. ευγε τα σπεκια μου. μου δινεις εναυσμα να παιξω μπαλα στην ροκομεταλλαδικη σλανγκ, ετσι για να θυμηθω τη νιοτη, με τα μαλλια τα μαυρα ρουχα, και τις κιθαρες στον ωμο....

#4
Επισκέπτης

Φτιάξε με φίλε μου, γιατί τις ψάχνω τις στουντιακές και συγκροτηματικές σλανγκιές... αναμένω εις την οθόνη μου!

Υ.Γ. Θενξ για τα καλά σου λόγια!