ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ CAPS LOCK ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ.

ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ:

  1. ΠΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ CAPS LOCK ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΑΤΗΣΕΙ.

  2. ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

  3. ΘΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΙΜΑΤΖ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑΚ ΝΤΑΙΝΤΑΗ.

  4. ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΝΙΣΤΗΣ (Η ΚΑΙ ΑΣΙΓΜΑΤΙΣΤΗΣ) ΜΕ ΕΝΟΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

  5. (ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ PALATINO Η TAHOMA, Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ e-ΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ.

Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΜΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ/ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ/ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗ Κ.Ο.Κ.

Πολύ δευτερευόντως η έκφραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτούς που κάνουν κατάχρηση στο μπολντάρισμα, ό π ω ς κ α ι γ ι α α υ τ ο ύ ς π ο υ έ χ ο υ ν τ η ν τ ε λ ε ί ω ς π α π π ο υ δ ί σ τ ι κ η σ υ ν ή θ ε ι α ν α α φ ή ν ο υ ν δ ι α σ τ ή μ α τ α μ ε τ α ξ ύ τ ω ν γ ρ α μ μ ά τ ω ν γ ι α έ μ φ α σ η , κ ά τ ι π ο υ έ κ α ν α ν ο ι ε κ δ ο τ ι κ ο ί ο ί κ ο ι τ ο '6 0 .

ΠΡΟΦΑΝΟΥΣΛΥ, ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΣΑΝ ΣΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΑΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΑΣΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΤΖΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Η ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ Ο VRASTAMAN. ME THΝ ΤΡΙΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΕΛΑΣΤΙΧΑ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ GATZMAN, ΟΧΙ ΠΟΛΥ.

Σχετικό: caps lock φωνή

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
HODJAS

Καλόοοοοο!

Μόνο βάλε και 6η κατηγορία το τεμπελόσκυλο (λέγε με υποφαινόμενο), που απλώς βαριέται να βάλει τόνους...

Όντως, ταις πρεσβείαις της Μες μπήκα στον τίμιο δρόμο του Τζήζα και τώρα περιπλανιέμαι στο διαδίκτυο, διδάσκοντας τον Λόγο του Βράστα εις τους απίστους :-)

#2
euripidisk

θα σε έλεγα κ πάλι μπράβο για το λήμμα που ανέβασες(είναι πολλά χρόνια μπροστά) αλλά επειδή την κόβω βρόμα την δουλειά,με τα λινκ που βάζεις στο όνομα μου,ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ!

#3
Khan

Χότζα, βλ. 4, ατονιστής-κρυφή.

Γιουρίπιντες, καλά θα σε λέω μόνο Χαϊλάντερ, δεδομένου ότι ο Ευριπίδης είναι το σύμβολο του Χαλανδριού.

#4
allivegp

Τον ορίτζιναλ Ευριπίδη τον φάγανε κάτι σκυλιά (στην κυριολεξία) κοντά στο Σωχό Θεσ/νίκης...

#5
iron

καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

#6
Vrastaman

Ε Ξ Ο Χ Ο Σ !

#7
Galadriel

Αχ χότζα μου όσο θυμάμαι με είχε πιάσει απελπισία, όχι μόνο έγραφες κεφαλαία αλλά και δεν σε προλαβαίναμε, μπαμ μπαμ μπαμ να ορισμός, να σχόλιο, λέω αποκλείεται να γίνει αυτός άνθρωπος αααααααχαχαχ σε πήρα από το χεράκι και σε μύησα στα μυστικά της γραφής με πεζούς χαρακτήρες (αχχ μέχρι ιδιαίτερα με ιμέιλ του κανα για να ξέρετε κάθε φορά που με κατηγοράτε - αλλά, χαλάλι, ο καλύτερος μαθητής που είχα έβερ). Καλός ήσουνα τελικά μωλέ :)

Χάνκυ γαμάτος ορισμός αλλά λέω να κοτσάρουμε και το «Αυτοαναφορικά» γιατί ο εκτός πού να ξέρει τι είναι το μες και το βράσταμαν.

Α, βράσταμαν, μπορούσες να βάλεις και ιτάλιξ και υπογράμμιση επίσης ααααχαχαχα

#8
Khan

Ναι, initiatrice de slangue.

#9
HODJAS

Callislangare pons asinorum est sine Me auxilium...

#10
MXΣ

Στην φωτογραφικό instantanée η κυρία Μες μυεί τον χρήστη HODJAS στα μυστικά της γραφής με πεζούς χαρακτήρες.

#11
Vrastaman

Allumes de slang :-)

#12
Jonas

Πολύ σωστό σε βρίσκω! I SOUND MY BARBARIC YAWP...!

#13
HODJAS

ΜΧΣ: Initiatrix c' est pas dominatrix :-Ρ

#14
Επισκέπτης

Περισσότερο κάτι τέτοιο είχα κατά νου

#15
MXΣ

Μπερδεύτικα τώρα φίλοι μου... Αφέντρα δεν είναι, τι άλλο έχουτε σε σλανγκ δηλαδής για το Initiatrix; Μία βολική αρκούδα σιμπιζάκι; Μιά αρχοντομούνα; Χελμπ μι!

disclaimer: Αγαπητή Μες, χίλια συγνώμη αν οι ανωτέρω μούργοι -με εμού του ιδίου included- χρησιμοποιείσαμε το όνομα σου επί ματαίως για να μας βγει ο χαβαλές. Επίσης κατά την διάρκεια των σχολιασμών ουδέν ζώο τραυματίστηκε ή υποβλήθηκε σε ψυχολογικό στρεσαρισμα.

#16
jesus

τον χότζα δεν τον ρώτησες τι πέρασε...

#17
HODJAS

[I]Τη Υπερσλάνγκω Βραστηγώ τα νικητήρια,
Ως λυτρωθείσα κουλουριών ευχαριστήρια,
Καταγράφω Σοι το λήμμα Σου Τζηζοτόκε.
Αλλ’ ως έχουσα το σάιτ απροσμάχητον,
Εκ παντοίων σλανγκαρχίδων ελευθέρωσον,
Οτι κράζουσι «γράφε Χότζα, με πεζά»...
[/I]
(Μέρες που είναι)

#18
Galadriel

Δεν τρέχει τίποτα παιδιά, διασκεδάστε με την ησυχία σας. Μπορώ να βοηθήσω με κάποιο τρόπο εκτός από το να υπάρχω απλώς; Μην διστάσετε να με πληροφορήσετε σχετικά. Αναλόγως αναμένετε και τις συνέπειες.

#19
HODJAS

Ωωωωωχ...

#20
Galadriel

Όχι εσύ, όχι εσύ...

#21
MXΣ

δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, δεν καταλαβαίνω γαλλικά, ...

#22
Galadriel

ααχαχαχαχ στο μήδι καλέ, σασπώ, επειδή κάποιος περιεργεύτηκε και με ρώτησε, δεν έχω θυμώσει ορ σάμθινγκ, κάνω πλάκα, κυρίως επειδή τα μισά δεν τα κατάλαβα και βαριέμαι και να ρωτήσω χχχαχχχα καλημέρα και χρόνια πολλά Βαγγέλη.

#23
MXΣ

Heureux Anniversaire a toi aussi chere Mes!

#24
Galadriel

Ε, όσο για αυτό το κατάλαβα :P

#25
GATZMAN