Είναι η κλασσική κολλημένη-κολλώδης βρωμιά! Ξέρετε ποια, αυτή που υποβόσκει σε τηλεχειριστήρια του Playstation, στο ποντίκι του PC και γενικά σε πράματα που πιάνουμε συχνά χωρίς να τα καθαρίζουμε.

Άλλο ένα αγαπημένο σημείο της είναι οι πάτοι των σανδαλιών, εκεί όπου η σκόνη των δρόμων μαζί με τον ιδρώτα δημιουργούν αυτήν την μπιχλίτσαπου άμα την δει η γκόμενα σου θα αρχίζει να τρέχει ουρλιάζοντας!

  1. - Μπλιάχ...το ποντίκι έπιασε κοράτσα καθάρισε το..
    - Ναι ρε...κάτσε να βάλω σε μια λεκάνη λίγη χλωρίνη να το βουτήξω εκεί μέσα και θα γίνει τζιτζι!

  2. - Ρε βρομιάρη, καθάρισε τα σανδάλια σου ρε...μαύρα γίνανε από την κοράτσα!

Βλ. επίσης ούρδα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Επισκέπτης

Είχα παλαιά την απορία πώς ανέχονται οι γκόμενες που φοράνε πέδιλα και λοιπά ξεσκέπαστα παπά, το να μπαίνουν σκόνες και βρομιές του δρόμου στα υπέροχα και εύθραυστα δαχτυλάκια τους. Ή και το πώς δεν φοβούταν μην κάτσει καμιά στραβή και πέσει κανα βάρος στα ανυπεράσπιστα δαχτυλάκια τους και τους τα κάνει πολτό. Η απάντηση για το πρώτο είναι πως μόλις βρεθούν σε κάποιο σπίτι τρέχουν στο μπάνιο και ξεπλένουν τα πόδια τους. Για το δεύτερο η προφανής απάντηση είναι πως οι ρουφιάνες παίρνουν τα ρίσκα τους διότι τρελαίνονται να μας καυλώνουν. Τι πιο σέχυ από μια εύθραυστη, λεπτεπίλεπτη, λεπτουργημένη μινιατούρα.

#2
Επισκέπτης

και συνεχάμε από ... δω

#3
jesus

@τζον
έχει τύχει να πάω με άρβυλα (μεταλάς ων) σε κλαμπ καλοκαίρι, γενικά προσέχω κ σέρνω τα πόδια μου, σπρωξίδι, χάνει η μάνα το παιδί, πατάω κατα λάθος τύπισα με πέδιλα. δεν έφταιγα, βγήκε από δεξιά.

#4
AN21

Για μια στιγμή άκουσα το κρακ από τα δάχτυλα τις τύπισσας! :S

#5
Επισκέπτης

Καλά ρε φίλε πήγες σε καλοκαιριάτικο κλαμπ με τριζάτα μαίηνστρημ μουνιά και φόραγες αρβύλες;; Κάποιος απ τους δυο ήταν σε λάθος μέρος, νομίζω;

#6
jesus

δε σε καταλαβαίνω...

#7
johnblack

Λέω πως π.χ. εδώ αθήνα στα κλαμπ της παραλιακής ψιλοχλωμό έως κατάχλωμο να δεις μεταλλά να σκάει, ιδίως με αρβύλα... Μια φορά είχα σκάσει με μπλουζί rory galagher forever κι ο μπάρμας με κοίταγε σαν εξωγήινο.

#8
Galadriel

Κομπλεξικός ήτανε μωρέ μη δίνεις σημασία.