Trendy teens ή αλλιώς τρέντουλα κατά το κοινώς λεγόμενο στην Ελλάδα. Υπάρχουν παντού γύρω μας, όπου και να στρίψεις την κεφάλα σου θα δεις ένα τρέντουλο να κόβει βόλτες.

Συνηθίζουν να βγαίνουν έξω μετά από βροχές, όπως και το ουράνιο τόξο, γιατί και αυτά ντύνονται ακριβώς όπως το ουράνιο τόξο. Το πιο άκυρο χρώμα να σου έρθει στο μυαλό θα το δεις πάνω στο τρέντουλο. Ο πιο άκυρος συνδυασμός να είναι, δεν κωλώνουνε θα το φορέσουνε για να κάνουν την διάφορα (λες και δεν έχουμε δει ουράνιο τόξο στην ζωή μας, τα μαλακισμένα περιμέναμε!)

[i]Αγόρια:[/i]

Ροζ μπλουζίτσα είναι απαραίτητο αξεσουάρ όπως επίσης το κλασικό παντοφλέ παπούτσι, άλλοι το ξέρουν και ως σκακιέρα (δεν θέλω να διαφημίσω μάρκες τώρα). Το πανάκριβο κινητό που θα κουβαλάνε μαζί τους θα είναι γεμάτο από τραγούδια και καλλιτέχνες που οι ίδιοι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν, απλά τα βάζουνε για να τα ακούνε τα κορίτσια και να ψαρώνουνε (και καλά!). Το πορτοφόλι θα είναι δεμένο με αλυσίδα πίσω στην τσέπη και μερικά πολύχρωμα λαστιχένια βραχιολάκια με χαραγμένα πάνω: (Strong , Power , κ.λ.π.), Είναι παρόμοια με τα κίτρινα βραχιολάκια που πουλούσανε για τον καρκίνο, αλλά σκεφτείτε ότι αν αυτά τα ζώα είχαν αγοράσει τα κανονικά βραχιολάκια για τον καρκίνο η μίση Αφρική θα είχε σωθεί. Ακούνε το Girlfriend της Avril Lavigne αλλά άμα τους ρωτήσεις τους στίχους η κανένα άλλο τραγούδι του καλλιτέχνη δεν θα ξέρουν τον Χριστό τους. Τα γυαλιά ηλίου χρειάζονται, όχι για τον ήλιο βέβαια, αλλά για να καλύπτουν την φάτσα τους και να φαίνονται γκόμενοι από μακριά.

[i]Κορίτσια:[/i]

Αν και τα περισσότερα είναι καλά κομμάτια, το ντύσιμο και ειδικότερα η συμπεριφορά που έχουνε (στα @@ μου όλα, είμαι μνάρα, είμαι θεά, και όλοι οι άλλοι είστε για τον πτσο παιδιά) είναι που τις κάνει σε μερικές περιπτώσεις μισητές από τους άλλους. Η τσίχλα παραμένει στο στόμα 24/7, έχουνε φτάσει στην φάση τα σαγόνια τους να έχουν φτιάξει τέτοιο μπράτσο που να είναι πιο δυνατά και από τα σαγόνια του καρχαρία. Το γυαλί, απαραίτητο αξεσουάρ φυσικά, δεν το έχουνε για τον ήλιο, το έχουνε επειδή το φοράνε σχεδόν όλοι (όσο μεγαλύτερο γυαλί τόσο το καλύτερο, έτσι πάει, άμα υπήρχε γυαλί που καλύπτει όλο τα πρόσωπο θα το φορούσανε, πιστέψτε με). Εντάξει, το καλοκαίρι και το πρωί χρειάζεται δε λέω, μην μας πάθετε και καμιά θερμοπληξία, αλλά θα ήθελα να ήξερα, το βράδυ γιατί τα φοράτε; μήπως έχουνε κάνα ειδικό φίλτρο και βλέπετε πιο καλά το βράδυ με αυτά ή μήπως φοβάστε μην τυφλωθείτε από το φεγγάρι; Anyway, συνεχίζουμε, το πανάκριβο κινητό (καλή ώρα όπως και στα αγόρια) θα είναι γεμάτο με τις επιτυχίες του σήμερα μην έχοντας ακούσει ούτε τις μισές από αυτές στην ζωή τους. Τα βραχιόλια στα χέρια πάνε και έρχονται, 40 μαύρα στο ένα χέρι, 50 πολύχρωμα στο άλλο, διακοσμημένα με πέτρες και καρδούλες που κάνουνε το χέρι να είναι σαν Λούνα Παρκ και προσθέτει γύρω στα 5 κιλά σε κάθε χέρι. Ο καφές και το τσιγάρο είναι οι δυο κολλητοί φίλοι τους και απλά το κάνουνε για μαγκιά, δεν θα το σταματήσουνε, όσο και αν δεν τους αρέσει ο καφές κι όσο κι αν πνίγονται από το τσιγάρο, αφού ο καφές και το τσιγάρο είναι στην μόδα ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

[i]Γενικές πληροφορίες για τα τρέντουλα:[/i]

Α ) Υπολογίζεται ότι κάθε καλοκαίρι πνίγονται στην Ελλάδα 1000-1500 άτομα. Τα μισά θα είναι γέροι, και τα άλλα μισά τρέντουλα, και αυτό γιατί ως γνωστόν: 1. είναι τόσο κωθώνια που πριν βουτήξουν στη θάλασσα θα έχουνε φάει τον άμπακο 2. θα τους πάνε στον πάτο τα χιλιάδες μπιχλιμπίδια που όπως προαναφέραμε έχουν στα χέρια τους Από την μια μεριά αυτό είναι καλό γιατί έτσι απαλλασσόμαστε σιγά σιγά από τα τρέντουλα, αλλά από την άλλη, παιδάκια είναι και αυτά μωρέ ότι κάνουν οι άλλοι κάνουνε.
Β ) Τα τρέντουλα δεν πιστεύουν στον Θεό. Πιστεύουνε στον Χίτλερ του 21ου αιώνα ο οποίος θα γεννηθεί και θα φέρει βαριές τιμωρίες σε όσους δεν ντύνονται ανάλογα με αυτούς ή όσους δεν έχουν το κατάλληλο ποσοστό μαλάκυνσης στον εγκέφαλο έτσι ώστε να θεωρούνται τρέντουλα. Πιστεύουνε ότι ο Τρεντο-Χίτλερ θα διατάξει σφαγές και θα προσπαθήσει να φτιάξει την απόλυτη ανθρώπινη ράτσα. Από έγκυρες πηγές έχουμε μάθει ότι το σήμα αυτής της οργάνωσης θα μοιάζει με το λογότυπο της Paul Frank αλλά με την μόνη διαφορά ότι αντί για το πιθηκάκι θα έχουν τον ΚΩΛΟ της συγκεκριμένης μαϊμούς και θα έχουν την φάτσα ενός τρέντουλου (λογικά κάποιου με υψηλή θέση) να βγαίνει μέσα από τον κώλο.

[i]Φράσεις που χρησιμοποιούνε τα τρέντουλα:[/i]

-Με γεια τα all star/vans!
-Είσαι άκυρος/η!
-LOL
-Έλα καλέ!
-Τι γλυκόοοοοοο!
-Πολύ trendy αυτή η τσάντα / μπλούζα / ζώνη! Θα την πάρω.
-Έλα πάμε στα Paul Frank!
-Κοιτά το μαλακιστήρι με το skate.
-Πωπω! Κοιτά τα παπούτσια / παντελόνι / μπλούζα / μαλλί του!
-Yassou Maria!!!
-Το καινούριο της Παπαρίζου το έχεις;

[i]Must που πρέπει να ξέρει κάποιος για τα τρέντουλα:[/i]

1) Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από τον ήλιο, ο κόσμος γυρίζει γύρω από τα τρέντουλα. 2) Τα αγόρια τρέντουλα όσο ντούκια και να φαίνονται είναι 100% down με 2 φάπες. 3) Τα τρέντουλα δεν θα πολεμήσουν ποτέ γιατί θα έχουν δηλώσει πούστηδες στον στρατό. 4) Η ονειρεμένη δουλειά για τα τρέντουλα είναι να γίνουνε σχεδιαστές μόδας. 5) Ποτέ μην ζητήσεις βοήθεια από τα τρέντουλα άμα έχεις χαθεί στον δρόμο, θα σε στείλουνε στην Αλάσκα. 6) Το 50% των τρεντουλοαγοριών ξυρίζουν πρώτα τα πόδια και μετά από 2 χρόνια αρχίζουνε και το μουστάκι.

Σαφής Ορισμός.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
mariahomorfi

εχουν και γλωσσα

#2
GATZMAN

Σημαία;νόμισμα;κοινοβούλιο;

#3
mariahomorfi

αμα τζοιν λαοσ νε αλλα μονεσ μασ τι να κανουμε οι μαυρεσ

#4
Επισκέπτης

tha join tha join.........orea tha baloume emena stin korona k esena sta grammata!!!!

#5
GATZMAN

Μαύρεσ μπορείτε να ελπίζετε τώρα με τον μαύρο πλανητάρχη.Ούτε κι ο Ομπάμα γράφει το ς. Τρέντουλο κι αυτόσ

#6
Επισκέπτης

Ενημερωτικά,υπάρχει μοντέλο γυαλιού το οποίο καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο:πωλείται στα Praktiker και ονομάζεται μάσκα ηλεκτροσυγκολλητού.Συνιστάται απο 29 κατασκευαστές πλυντηρίων!

#7
Επισκέπτης

Υπάρχει και αυτό το γυαλί. Δεν ξέρω πόσο τρέντικο θεωρείται.

#8
vikar

Σωστός!... Μετατρέντι μιά φορά εγώ θα τό 'λεγα, ο τύπος ήταν μπροστά αφού, τί να λέμε...