Κλασικό μπινελίκι ελληνάρα μικροφαλλοκράτη προς όποιαν θεωρεί ότι «κάνει την έξυπνη». Σε πλήρη ανάπτυξη, συνοδεύεται με φιλοφρονήσεις τύπου «μωρή καριόλα, λινάτσα, φακλάνα, μπουγιαμπέσα», κ.α..

Εννοείται ότι έχει παρεισφρήσει εκτός σεξιστικών πλαισίων, χρησιμοποιούμενο ανεξαρτήτως φύλου ως εργαλείο αδειάσματος.

Αγγλιστί: Get back to your pots and pans!

- Γυναίκα στο τιμόνι και ο χάρος σε ζυγώνει! Τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο!
- Έχω ενα μαλάκα σαν εσενα σπιτι και τα πλενει!
(Από το φόρουμ των )

- Alexis Pass: Μαρια οντος εισαι οτι ναναι, τραβα αγορασε κανα τρυλετ με τα 2ευρα του χατζηχαβαλε να πλυνεις κανα πιατο αττιτλη που θα μιλησεις για τον ΜΕΓΑ ΝΤΟΥΣΚΟ!
- Maria Apostolakh: ΤΡΑΒΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΑ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΥ Κ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Κ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ...
(Βρις-οφ στο φατσοβιβλίο)

Λέμε τώρα... (από Vrastaman, 02/07/10)

βλ. και τη ρόκα σου εσύ!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
HODJAS

Αγγλιστί: Get back to your pots and pans!

#2
Jonas

όλος χρόνος κλασικό

#3
Galadriel

Όποια δεν το 'χει ακούσει αυτό ειδικά στο δρόμο να μου στείλει πιμί. Ωραίος βράστα!

#5
Galadriel

Χαλικού, τώρα ανακάλυψα αυτόν τον ορισμό που είχε ανεβάσει ο άλλος εαυτός σου τότε με τους εξωγήινους. Πώς γλύτωσες αδερφέ, πώς γλύτωσες.

#6
GATZMAN

Στο ίδιο μήκος κύματος με το μήδι, το μήδι β εδώ

#7
alamo

@vrastaman για την ιστορία, το πρώτο παράδειγμα από 4Τ «..έχω ένα μαλάκα σαν και σένα σπίτι και τα πλένει..» (ammophila=alamo), είναι παλαιολιθικό, αλλά σκίζει πάντα.

#8
iron

το έχω ακούσει από γκόμενα, την οποία περίμενα κανα πεντάλεπτο, με σβησμένη τη μηχανή μου, να ξεπαρκάρει για να παρκάρω εγώ, και τελικά με μια γερή όπισθεν αυτή σχεδόν έπεσε πάνω μου (ακίνητη και σβηστή εγώ) και βγαίνει έξαλλη από το αυτοκίνητό της και μου φωνάζει μες τον πανικό της άντε και γαμήσου τράβα πίσω στην κουζίνα σου μωρή! Ε, υπάρχει θεός, δεν την σκότωσα, ζει ακόμα.

#9
patsis

Σε πείραγμα του συντρόφου προς την σύντροφο έχω ακούσει και το «σιωπή! και φέρε μου τις παντόφλες!» με προαιρετική προσθήκη «...και την εφημερίδα!». Το όλο εγχείρημα ανεβάζει την αδρεναλίνη καθώς παίζει συναρπαστικά με την ιδέα της παντόφλας που έχεις να φας αν βρεθείς αντιμέτωπος με θανατηφόρα έλλειψη χιούμορ.

#10
iron

#11
Jonas

Τελευταία παίζει πολυ το ξενικό: Go make me a sandwich (bitch)

#12
ΑΟΥΓΚΑ

Σχετικό και το «ΤΡΑΒΑΝΑΠΛΥΝΕΙΣΤΙΣΧΥΤΡΕΣΣΟΥ!!!!»