Η μαλακία στα φλωρατζήδικα, καθώς και για τις μωρές παρθένες που δεν θέλουν να βωμολοχήσουν σε δημόσιο χώρο. Πρβλ. και μακακία που θυμίζει τον πίθηκο μακάκο, ενώ η λαλακία θυμίζει τον λαλάκη, το γνωστό ευτραφές και μπουλουκοειδές παιδί που τον κάνει τρόμπα για οποιοδήποτε λόγο, πίνει γάλα Πουστλέ και δεν πρέπει να πάει στα βαθιά όταν κάνει μπάνιο. Κατά τον Διαστροφικό Γλωσσολόγο, «η λέξη προκύπτει από τη λέξη λάκης με αναδιπλασιασμό της πρώτης συλλαβής για λόγους έμφασης».

  1. η συγκεκριμενη δηλωση νιωθω οτι με προσβαλλει. δεν ειναι δυνατον να πεταγεσαι και να λες φιλε μου οτι ο καθενας γραφει οτι λαλακια του κατεβει εδω μεσα. να σεβεσαι τον εαυτο σου και μετα τους αλλους.ποτε δεν ξερεις ποιος κρυβεται πισω απο ενα nick name. το θεωρω απαραδεκτο για το υφος του noiz , και οφειλω , επειδη τυχαινει να γνωριζω πολλα ατομα απο εδω , σε πληροφορω οτι η πλειοψηφια , δεν λεει ....«λαλακιες».
    στο κατω κατω ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποιος λεει τι εδω μεσα. τοσο ξερολας εισαι πια;

(Δεν πλακώνονται μόνο στο σλανγκρ, αλλά και εδώ).

    1. Δε θα μας φτάσεις ποτέ στη λαλακία. Όσο κι αν το παίζεις τζόβενο στις αγοροπαρέες σου, ότι και καλά βλέπεις τσόντες από μικρή και αυνανίζεσαι συχνά και άλλα τέτοια, δεν έχει να κάνει. Η λαλακία στον άντρα δεν είναι ούτε αστείο, ούτε κάτι γλυκούλι που κάνουμε για να περνάμε καλά. Είναι σκοτεινό και άρρωστο. Ένας εθισμός που καταλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην εκτέλεση. Η γυναίκα για να αυνανιστεί θέλει να είναι ζεστά και άνετα, με την ταινιούλα της, το παπλωματάκι της, το μπανάκι της και όλα τα ωραία. Όχι πως δεν απολαμβάνει και ο άντρας τα παραπάνω. Αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να βαρέσει λαλακία πίσω από ένα σκουπιδοντενεκέ σε σκοτεινό σοκκάκι, χρησιμοποιώντας για υλικό το τελευταίο φωτορεπορτάζ του Έψιλον με εικόνες από νεκρά παιδιά στο Μπαγκλαντές. Εσύ μπορείς;
      (Συμβουλές για κυρίες που δεν θα βρείτε σε γυναικεία περιοδικά).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Υ.Γ. Γούγλης και συσιφόνι συνδέουν την λέξη λαλακία ειδικά με τον Λάκη Λαζόπουλο.

#2
MXΣ

Ίσως και λακαμία;

#3
boulgaroktonos

Σωστός ο ΜΧΣ