Το μόνο που μπορεί να σταματήσει την πτώση της τρίχας είναι το πάτωμα, το μέτωπο αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει διαστάσεις ελικοδρομίου και για να κρύψει τα αγρογλυφικά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, θα φορούσε άνετα το εβραϊκό σκουφάκι (αν δεν έπρεπε να κάνει και περιτομή γμτ!)...

Ο άνθρωπός μας αφήνει καράφλα. Βλέποντας κανείς το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, θα ήταν το ίδιο με το να αφήνεις μαλλιά, αν δεν ήταν το ακριβώς αντίθετο, οπότε η έκφραση χρησιμοποιείται συνήθως για (αυτό)ειρωνεία (έρμα μουνιάτα πουτσαλακωθήκατε.....)

Μια περίεργη περίπτωση είναι οι καραφλοχαίτουλες που αφήνουν μαλλί και ταυτόχρονα αφήνουν και καράφλα στα πρότυπα Ρότσα. Αλλά οι πραγματικοί αγωνιστές είναι αυτοί που αντιστέκονται μέχρι τέλους, πολεμώντας την φαλάκρα με περίτεχνα καραφλάζ όσο παραμένει στο κεφάλι τους έστω και μία τρίχα μάχιμη!

Αυτοί που πλήττονται περισσότερο από την καραφλοποίηση της κεφαλής τους είναι βέβαια οι μεταλάδες που, έχοντας πνεύμα πρόθυμο, δεν μπορούν παρόλα αυτά να συνεχίσουν να διατηρούν φουλ μαλλούρα μετά από μια κάποια ηλικία και τότε αρχίζουν να αφήνουν κάτι λειτουργικές 80s φράντζες που επιμελώς κρύβουν το ερημωμένο μέτωπο.

ΥΓ. Υπάρχει και η κατηγορία αυτών που ενώ έχουνε φουλ μαλλιά, αφήνουν καράφλα επειδή αποφασίζουν να ξυριστούν γουλί. Αυτοί δεν μας ενδιαφέρουν εδώ γιατί το κάνουν από επιλογή και δεν δεν έχουν πόνο για να τους τον παίξουμε (τον πόνο).

  1. (από εδώ)
    «Όλοι όσοι παρατηρήσαμε τη σταδιακή αραίωση της κόμης που διαθέταμε μέχρι και τα εφηβικά μας χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσουμε όταν το παρατηρήσει και κάποιος τρίτος: ''Δεν είναι τίποτα αφήνω καράφλα''... »

  2. (από εδώ)
    «Γιώργη....τώρα πλέον λέω να κόψω τα μαλλιά και να αφήσω καράφλα....Να έχω περισσότερο πρόσωπο να πλένω και να γλιτώσω τα λεφτά απο τα conditioner.....Τα λεφτα που εχω ρίξει στα ΡΑΝΤΕΝΕ κ.α θα είχα Μ3 Ε46 ξεσκέπαστο, να ταιριάζει και με την καράφλα.Μαλλιάδες όλου του κόσμου ενωθείτε ( όχι να βρέξει να πλυθείτε , πλένομαι και εγώ συχνά....όταν πλένω το αμάξι ) αλλά να δώσουμε τα μαλλιά μας να φτιάξουν ρούχα για τον κόσμο που κρυώνει........»

  3. (από εδώ)
    «Re: Kala pou phgan oi metalades;;
    Εδώ και εγώ. Πιστός μεταλλάς τα τελευταία 12 χρόνια. Έχω σπάσει τα νεύρα όσων έλεγαν οτι μόλις μεγαλώσω λίγο θα μου περάσει.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΗ.
    Μόνο που αντί για μαλλιά αφήνω καράφλα τώρα»

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Μπράβο!
«Δεν θα σταματήσω ποτέ κουφάλα μπουζουκτσή!»
Ημίθεος!

#2
Galadriel

Τι ωραίο κάνινγκ! Αρχίζω να σε θυμάμαι!

#3
Vrastaman

Να στείλουμε ομαδικά report εναντίον του στο φατσοβιλίο, μη και τον χάσουμε πάλι!

#4
Cunning Linguist

Αφήστε τα λόγια να κανονίσουμε συνάντα μεγάλης κλίμακας!

#5
Επισκέπτης

Είναι βέβαια αρκετά θλιβερό το θέαμα τής καράφλας, όπως και να το κάνουμε.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισα να τη βλέπω ΚΑΙ αυτήν επάνω μου κι έτσι καταλαβαίνω το πρόβλημα.
Αν κάτι με ξενίζει είναι το γεγονός ότι βλέπω το πρόβλημα μέχρι και σε νέους τών 35. Τι παίζεται ρε παιδιά;
Καραφλιάζει σιγά-σιγά το ανθρώπινο γένος;
Εάν ναι, τότε επιβεβαιώνεται μια παλιά γραφή συγγραφέων τής λεγόμενης «επιστημονικής φαντασίας» που έλεγε ότι το γένος μας θα καταντήσει εντελώς άτριχο σε κάποιον αιώνα.

Φτου ρε, κι εμείς τι τρίχες θα έχουμε να φτύνουμε άμα και το μνι τς γίνει καραφλό;
Ήταν κι αυτό μια απασχόληση, το να φτύνεις τρίχες εννοώ.
............