Τα μπιλντέρια που όχι μόνο είναι φέτες αλλά έχουν και κάτι υποπτοπερίεργα στρογγυλέματα στο γραμμωμένο τους κορμί.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι αυτά δεν γίνονται αντιληπτά από το μάτι του κοινού θνητού που γυμνάζεται για να μικρύνει απλώς το νούμερο της σαμπρέλαςτου, αλλά μόνο από άλλους μπονταίους που είναι τούμπανο σε ότι φάρμακο έχει την κατάληξη -μπολ ή -ολ αλλά μέχρις εκεί. Οι μεταλλαγμένοι χτυπάνε και αυξητική ορμόνη και αναβολικά σε κύκλους και για τους πρώτους, οι δεύτεροι θεωρούνται ανήθικα και έξτρα φαρμακωμένοι.

Εν κατακλείδι υποθέτω ότι οι απλοί φαρμακωμένοι κατηγορούν τους μεταλλαγμένους από τη ζήλια τους γιατί αφενός για να πάρεις αυξητική που είναι πολύ βλαβερή γενικά, χρειάζεται ή να έχεις το ακαταλόγιστο ή να έχεις κορασόν. Έτσι αυτά τα χελωνονιντζάκια καταλήγουν να έχουν μεγαλύτερα και πιο πεταχτά ποντίκια από τους αναβολιασμένους της διπλανής πόρτας.

- Κοίτα κάτι μπαλκόνια που έκανε ρε συ ο Γιάννης ο Γύφτος σε έξι μήνες κι εμείς έχουμε λιώσει ενάμιση χρόνο, χώρια οι κρεατίνες και το (ψιθυριστά) Ντιαναμπόλ.
- Καλά στραβός είσαι ρε; Είναι μεταλλαγμένος ρε αυτός, πάει ξέχασέ τονε. Δεν την βλέπεις την αυξητική των βοδιώνε; Μπαμ κάνει από τις στρογγυλάδες!
- Αμάαααν, αυτός ρε δε θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Γυναικομαστία, αντικούκου, και αν κάνει και κάνα παιδί με τη Μαιρούλα, θέ μου σχώρα με, ποιος ξέρει τι θα βγάλει...
- Ενώ εμείς ε;
- ......

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Cunning Linguist

Ωραίος! Κι εγώ ακόμα έχω ταμπού την πρωτεΐνη όγκου! :Ρ

#2
perkins

Ρε Κάνινγκα πεταμένα λεφτά είναι. Αφου αν φας περισσότερη απο οση μπορεις να μεταβολίσεις (χωρις αναβολικα εννοείται) θα την αφοδεύσεις. Φάε καλύτερα τσιτσι λιγο παραπάνω που είναι και νοστιμο.

#3
Cunning Linguist

Τελικά πόσα γραμμάρια ανά κιλό πρέπει να παίρνεις ρε γμτ; 1, 1,5 ή 2;;; Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του λέει! Επίσης δεν έχω καταλάβει ακόμα το πόσες θερμίδες από υδατάνθρακες πρέπει να πάρεις όταν είσαι στον όγκο, πέρα από τις πρωτεΐνες... Πότε θα φουσκώσω εγώ επιτέλους;;;

#4
iron

μωρό μου εσύ, τραγούδα και μη σε νοιάζει, φουσκώνουν άλλες κι άλλες για πάρτη σου!

#5
perkins

Αυτά είναι.

#6
Cunning Linguist

Κόψε κάτι βρε Ηρώ... :D