Ο μέσος άνθρωπος, αυτός που δεν υπάρχει και που δεν τραβά την προσοχή κανενός.

Μπορεί να υποφέρει , να πεθαίνει από την ανέχεια ή να καλοπερνάει και να κάνει οτιδήποτε, αλλά το ειδοποιό στοιχείο που του δίνει τον τίτλο του λήμματος είναι ότι περνά απαρατήρητος, μέχρι να γίνει ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι που δεν κωλώνει.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα χαρακτήρων της διπλανής πόρτας είναι:

α) Το αγόρι της διπλανής πόρτας (που παίρνει το ΗΚ 11 και θερίζει ένα ολόκληρο λύκειο)

β) Το κορίτσι της διπλανής πόρτας (που έχει στήσει στο ιντερνέτι ολάκερο δίκτυο για βύζιτες).

γ) Ο κύριος της διπλανής πόρτας (που είναι μεγάλη παιδέρα και που μάλλον είχε βιάσει το ως ανωτέρω αγόρι της Δ.Π. το οποίο εξεδήλωσε εγκληματική παραβατικότητα)

δ) Η κυρία της διπλανής πόρτας (που την πέφτει στους πιτσαφέρτες και τους Σάκηδες τους υδραυλικούς)

ε) ο παππάς της διπλανής πόρτας (την τρίζει την όπισθεν ενώ ταυτόχρονα είναι δυνάμει πνευματικός του κοριτσιού και του αγοριού -ως ανωτέρω- της Δ.Π.)

στ) κουτουλού, καθώς εδώ μπορεί να γίνει λίστα, αλλά κάνω στην άκρη για τους ειδικούς.

Απαραίτητη θεωρώ την υπόμνηση ότι μέχρι να αποδειχτεί πως κάποιος από τους χαρακτήρες της Δ.Π. (όχι, δεν είναι το Δημόσιο Πρόχειρο) έκανε κάτι τ.- έφαγα -την- σύντροφό -μου -μαγειρεμένη -στον- ατμο -μέσα -σε -δύο -μήνες -καθώς -προσέχω- και -τη- διατροφή -μου - (αμ' πώς ), όοοοολη η γειτονιά μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Νομίζω πάντως ότι η έκφραση είναι αμερικλανιά και ξενόφερτη.

1) Ανθρωπος της διπλανής πόρτας ο δολοφόνος
Νεκρή εντοπίστηκε η 11χρονη από τη Βουλγαρία που είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή, στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας ένα κοριτσάκι έντεκα χρόνων, από τη Βουλγαρία, βρήκε τραγικό θάνατο. Ο δράστης αφού πρώτα το βίασε στη συνέχεια το πέταξε σε ένα πηγάδι.

2)«Δεν ντρέπεσαι, έχεις και εσύ μικρά παιδιά...»
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν από τους συγγενείς των ανθρώπων της διπλανής πόρτας με το διεστραμμένο χόμπι, όταν έπεσαν οι μάσκες
Ενας άνθρωπος, δύο πρόσωπα. Το ένα στο φως του ήλιου. Το άλλο κρυμμένο στα σκοτάδια της διαστροφής, της αρρώστιας, του διαρκούς εγκλήματος. Αυτός είναι ο παιδόφιλος.
Και οι 21 που πιάστηκαν στην απόχη της μεγαλύτερης εξόρμησης, που έγινε ποτέ στη χώρα μας για την πάταξη της παιδικής πορνογραφίας, θεωρούνταν, έως εκείνη τη στιγμή, πρόσωπα υπεράνω υποψίας.
Ενας πλαστικός χειρουργός, ένας καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, ένας διατροφολόγος, ένας χαμηλόβαθμος στρατιωτικός, ένας τραυματιοφορέας, ένας οικονομολόγος, ένας ηλεκτρολόγος-μηχανικός, ένας τεχνικός τηλεοπτικού σταθμού, ένας φωτογράφος, ένας ξυλουργός, ένας επιχειρηματίας, ένας βοσκός και τρεις ιδιωτικοί υπάλληλοι σε μεγάλες επιχειρήσεις έχουν περάσει μέχρι στιγμής τα γραφεία των εισαγγελέων.

3) Πριν βυθιστεί στο απόλυτο σκοτάδι της πορνείας, η Τζόαν δεν ήταν παρά ένα «κορίτσι της διπλανής πόρτας», που, όπως όλα τα άλλα, του άρεσε να ζωγραφίζει, να τραγουδάει και να παίζει με την παρέα του στα πάρκα του Λιντς. Ομως λίγες μέρες αφότου γιόρτασε τα δωδέκατα γενέθλιά της, η ανήλικη Βρετανίδα αποτέλεσε τον στόχο σωματεμπόρων που αφού πρώτα κατάφεραν να κερδίσουν ως «φίλοι» την εμπιστοσύνη της, στη συνέχεια τη μετέτρεψαν σε απόλυτο υποχείριό τους.

4)Το κορίτσι της διπλανής πόρτας
Το 24χρονο καυτό κουνελάκι Καρίσα Σάνον ξεπέρασε τους όποιους ενδοιασμούς είχε και τελικά προς χαρά όλου του ανδρικού πληθυσμού δέχτηκε να κυκλοφορήσει το ερασιτεχνικό πορνό βίντεό της.Η είδηση ανακούφισε τους θαυμαστές της σ’ όλο τον κόσμο. Το 20χρονο κουνελάκι και πρώην «Girl Next Door» Καρίσα Σάνον είπε το πολυπόθητο ναι στον κολοσσό των πορνό ταινιών Vivid Entertainment για να κυκλοφορήσει το ερασιτεχνικό πορνό βίντεό της.

....απο διάφορα sites.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

δεν είναι αμερικλανιά, είναι από την γαλλική ταινία των ογδόνταζ, βλ. τούτο

#2
electron

λείπει κττγμ το κεφαλαιώδες:
ο μαλάκας της διπλανής πόρτας...

#3
GATZMAN

Στος ελέκτρονα. Γίνεται μια ξώφαλτση αναφορά στο μαλάκα με πατέντα, αλλά...

#4
Doctor

Και όταν ο/η/το της διπλανής πόρτας κάνει ό,τι κάνει και πάρει τα 15+ λεπτά δημοσιότητας όλοι οι γείτονες πέφτουν από τα σύννεφα.

#5
Khan

- Πέφτω απ' τα σύννεφα νίκο τσιαμτσίκα
- Έτσι όπως τα λες Νίκο Ευαγγελάτο

#6
Doctor

Khan κάνε την καλή και ανέβασέ το (αφού έχεις κάνει ήδη μια νύξη).

#7
perkins

Είπα και πριν : γεννηθήτω λιστα.