Ο Βόλος. Επίσης και Κουναβούπολη.

Πηγή: omhroi.gr

  1. οσον αφορα τους κατοικους του βολου διχως να εχω κατι με τους ανθρωπους οπως και να το κανουμε ειναι κουναβια.δεν εχει βγει τυχαια το παρατσουκλι αυτο.οπως και τα κουναβια δεν βγαινουν ποτε τη νυχτα.περμενουν πως και πως να κανει μια καλη μερα και τοτε να βγουν.ε για ονομα του θεου.δεν ειναι τυχαιο τοτε το παρατσουκλι αυτο.πως να το κανουμε.οι μονοι που κοινουνται ειναι οι φοιτητες .για μια πολη οπως ο βολος η νυχτερινη ζωη που εχει ειναι επιεικως απαραδεκτη. (εδώ).

  2. Πήρα μετάθεση στην Κουναβία γαμώ την τρέλα μου γαμώ. Φοβάμαι ότι θα βαρεθώ την ζωή μου και θα πάρω αναβολή.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
ο αυτοκτονημενος

ζαω στον βολο απο το 1981 αυτο το ακουω 1 φορα τους αποκαλουν αυστριακους διοτι στην κατοχη σηκωσαν σημαια αυστριακη την ωρα που εσεβαλαν στην πολη οι γερμανοι αυστριακοι αλλα κουναβια τσου οχι οτι δεν μπορει να εχει λεχθη αλλα ...........

#2
Khan

Το κουνάβι για τους Βολιώτες δίνει πολλές σελίδες χτυπήματα στον γούγλη, δεν ξέρω τι να πω. Μήπως πρέπει να πας στην Λάρισα για να ακούσεις αυτές τις εκφράσεις ;) Το Κουναβία δίνει λίγα στρατιωτικά χτυπήματα τ. Γκατζολία, Ουργία κ.τ.ό.

#3
ο αυτοκτονημενος

τι να πω αδελφε ;;
τους λαρισεους τους λενε τυρογαλαδες και οτι το καλητερο αξιοθεατο ειναι η ταμπελα στο δρομο που λεει προς βολο
ολα αυτα ειναι τοπικηστικες μαλακιες εγω δεν ειμαι απο το βολο μουσαφιρης ειμαι παντος το σιτε που εβαλες παραπανω το εδω κοιτα λεει και λαθακια για παραδειγμα ο καραβανας ειναι λαθος οπος και εδω το λημα στο σλανγκ καραβανάς ειναι καραμπινατο λαθος

#4
Αναγράμματος

Ναι, στη στρατιωτική γεωγραφία είναι Κουναβία ο Βόλος (π___@ν@ Κουναβία, πότε θα πω καμία/ είκοσι και μία/δεν έμεινε καμία κλπ κλπ)