Το μέρος όπου είναι μαζεμένη μια μεγάλη ομάδα από μπάζα, δηλαδή από άσχημες γυναίκες. Καθόλου περίεργο, αφού δοθέντος του ενός μπάζου, που έχει τον ανθρωποδιώκτη, δεν θα την πλησιάζουν άντρες, ενώ όμορφες γυναίκες μόνο για να ανεβαίνει η αυτοεχτίμησή τους, οπότε με την τελευταία εξαίρεση είναι αναμενόμενο να ελκύσει στην παρέα της και άλλα μπάζα, που θα αρθρωθούν σε μπαζοσχηματισμούς καταλαμβάνοντες αρκετό χώρο σε μπαράκια κ.ο.κ. Κάτι παρόμοιο με τον αντρικό αρχιδόκαμπο κ.τ.ό.

Η οικοδομή, ωστόσο, αποτελεί καλή ευκαιρία για τον μπαζοφονιά, που έχει κάνει νόημα ζωής το αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις και μπορεί σε αυτήν να αποτελέσει τον μπαζοβοσκό της. Από λογοτεχνικές αναφορές, να πούμε προς τιμήν του ότι ο Peter Handke έκανε πρόσφατα ένα ριμέικ του Δον Ζουάν, όπου ως Δον Ζουάν παρουσιάζεται ένας άντρας που ανακαλύπτει την ομορφιά σε μικρές λεπτομέρειες γυναικών που δεν είχε ποτέ κανείς προηγουμένως προσέξει, και ξυπνά μέσα τους ακόμη πιο άγριο πόθο.

Όποιος, λοιπόν, δεν γαμάει ας μην παραπονιέται, υπάρχει κι η οικοδομή!

Πάσα: Jeanoir.

  1. - Άκυρη η πρόσκληση γιατρέ μου, μην ξεσηκώνεσαι. Το άντρο με τις πιπινέζες αποδείχτηκε οικοδομή με πιπινόμπαζα. Πάμε για άλλα...

  2. κι εσύ θα αναγκαστείς να την αντικρίσεις πρωί και ξενέρωτος, τότε πια δεν θα έχεις αυταπάτες: ήταν άλλο ένα μπάζο, ήταν άλλη μια νύχτα στην οικοδομή. (Εδώ).

  3. την μαζικότητα του φαινομένου πεντάμορφη και τέρας την βλέπω παντού... και ελπίζω να φταίει για αυτό μου το συμπέρασμα το μη αντιπροσωπευτικό δείγμα...γιατί όπως βλέπω η επόμενη γενιά (με βάση τα ζευγάρια που θα την δημιουργήσουν) θα είναι κατα κυριότητα μπάζα και η Ελλάδα θα γίνει μια απέραντι οικοδομή (γιατί έχουμε γεμίσει και μέτρια γκομενάκια βρε αδερφέ στους δρόμους...ας φωνάξει κάποιος τον μπόγια να μαζέψει τις άσχημες τουλάχιστον)! (Εδώ).

μπαζοκόφτης, απαραίτητο αξεσουάρ του μπάζου, (από allivegp, 04/01/11)To περιοδικό Harper\'s Baza-ar (το πιάσαμε το υποννοούμενο, έτσι;) με τη Γενιφέρη Αναγνωστοπούλου. (από allivegp, 04/01/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
Vrastaman

Ενός μπάζου δοθέντος μύρια έπονται.
(κανών)

Μερικοί εκ πέπυ-θήσεως μένoυν σε οικοδομή.

#2
Khan

Οἰκοδομῆς πεσούσης, πᾶς ἀνήρ μπαζεύεται.

#3
Vrastaman

Φοβοῦ τὸ μπᾶζον, οὐ γὰρ ἔρχεται μόνον.

#4
Khan

Και βεβαίως μην ξεχνάμε ότι στην οικοδομή (εκτός αν είσαι Θεσσαλλλονικιός), δεν έχουν μπει ακόμη λυχνίες.

#5
GATZMAN

Ωρα να γραφτεί και η συκο δομή

#6
Khan

Υ.Γ. Υπάρχει και ένας άλλος τύπος μπαζοκίλλερ. Αυτός που είχε κάποτε το απόλυτο θεόμουνο, και από όταν βαρέθηκε να την πηδάει, έχει πλήρως απομυθοποιήσει την ομορφιά και προτιμά να περνάει ανέμελα με κάποιο μπάζο. Λ.χ. στην Μαδρίτη πετύχαινα συχνά τον Ethan Howke με την μπεϊμπι-σίτερ με την οποία απατούσε την Uma Thurman, και η οποία πραγματικά δεν έλεγε τίποτα σαν ομορφιά.

#7
Vrastaman

Η «πολιτικά ορθή» διατύπωση του μπαζοκίλλερ είναι εγκεφαλικός τύπος.

#8
allivegp

Bazzare humanum est.

#9
HODJAS

Μπάζευε κι ας είν' και ρόμπες

#10
Galadriel

Να σε δούνε με το μπάζο κι έπαθες μεγάλο κάζο, μα κρεβάτι με το μπάζο, σαν γλυκό θα 'ναι στο βάζο, γιατί την υπογραφή μου βάζω, πως το μπάζο κάνει γαμώ τα τσιμπούκια.

#11
MXΣ

To σχόλιο σου και την υπογραφή σου, να προσέχεις που τα βάζεις Mes...

#12
Desperado

Κι αν είσαι ο Μπόζο;;

PS: Καλή χρονιά σε όλους... Απουσία λόγω επερχόμενης αφίξεως νέου μέλους στην οικογένεια! :-)

PS 2: Αστερίες Khan!

#13
iron

πολλά χρόνια θα ζήσεις, είχαμε την κουβέντα σου χθες με τη Μες και της έλεγα ότι θα ξαναεμφανιστείς, πού θα πάει!

#14
Galadriel

Κι άλλο μωρό στο σλανγκρ!!! Ντεσπ με το καλό!

#15
PUNKELISD

Συγγγνώμη, το «μπαζοκόφτης» στο μύδι είναι και καλά τα γυαλιά;
Ρωτώ γιατί σαν λήμμα δεν υπάρχει.. (δεν εννοώ αυτό)

#16
allivegp

Ναι, είναι τα μεγάλα γυαλιά που κρύβουν το πρόσωπο. Περίεργο το ότι δεν υπάρχει.

#17
allivegp