Κοινοβιακό σλανγκέπος με πρωταγωνίστρια το Λίλιαν.

Για όσους δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται, δημιουργώ το εν λόγω λήμμα ως σημείο αναφοράς. Παρακαλείστε όπως μη βαθμολογήσετε, οι βαθμούληδες ανήκουν σε όλο το σάη.

Αντί παραδείγματος, η μέχρι τώρα συρραφή (ραψωδίες α-δ). Με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, οι επεμβάσεις / συρραφές / σούμες / σχόλια που έχουν γραφεί έως τα τώρα.

Λυνξ δυστυχώς δεν έχουμε προς το μπαρδόν. Αν γίνεται, όποιος γράψει στο εξές, να λινκάρει τα δικά του, θξ.

Ραψωδία Δ
Vrastaman ΑΠΟ ΛΗΜΜΑ ΓΕΡΝΕΙ 14/02/2010
(έχει πηδήξει την πρόσφατη αφήγηση και συνεχίζει από το της μαρίαςχόμορφης) Οι τοπικοί ήρωες αμέσως ταύτισαν το Λίλιαν με την Ιερή Μουνόκουπα. Κατά τον τρόπο που η θεογονία του Ησίοδου φέρνει σε συνεχή συνουσία την Γαία με τον Ουρανό, το Λίλιαν επιδόθηκε σε ένα ατέρμονο Ιερό Σφίξιμο των οι ερυθρών μας μας συναγωνιστώνε. Τα εισέτι αποξηραμένα κανάλια του Άρεως και πάλι ενυδατώθηκαν με το κολπικό της γάλα. Νεοφώτιστη κοινωνός του αστρικού φραπαλμού, το Αμαρτωλό επιβιβάστηκε σχεδόν δύο χρόνια αργότερα στο ιδιωτικοποιημένο πλέον Lilian Express με προορισμό την Ακτή Ελεφαντοστού όπου την περίμενε…

ironick (14/02/11)
«Βαρέθηκα!» αναστέναξε ξαφνικά και δραματικά η Λίλιαν, όρθια και ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη της. «Δεν μπορώ άλλο, έχει πήξει η μούνα μου. Βαρέθηκα και τον Βαγγέλη και τον Πέρι και τους πάντες»...

... και μαράζωσε για λίγο. Και σχεδόν αμέσως μετά, ένα γλυκό χαμόγελο σχηματίστηκε πάνω στο πανέμορφο πρόσωπό της και την έκανε να μοιάζει πάλι με παρθένα. Και η Λίλιαν ακούστηκε να λέει:

«Σήμερα που είναι του Αγίου, θα κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Θα κόψω το σεξ. Να δω πώς είναι η ζωή χωρίς πούτσους.»

ναι η ζωή χωρίς πούτσους».

Mes (14/02/11)
Τις σκέψεις που την έφεραν στην πιο συγκλονιστικη απόφαση της ζωής της διέκοψε ένα διακριτικό χτυπημα στην πλάτη. :P

HODJAS (14/02/11)
«Ποιός είναι»; Αναρωτήθηκε ρευόμενη χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει πίσω της, ενώ την καρδιά της δάγκωναν χίλια πιράνχα, έχοντας ένα ακαθόριστο προαίσθημα...

Βράσταμαν: (14/02/11)
Δεν ήταν Πιράνχα, ήταν ένας εξαϋλωμένο αιωρούμενο παντελονόψαρο που την έγνεφε με το ένα του αλλήθωρο μάτι. Σημάδι μήπως από τον Άγιο; Το Λίλιαν έτριψε τα μάτια του για να δjει καλύτερα…

ιρονίκ: (14/02/11)
ήταν, πράγματι, ω συφορά, ΠΑΛΙ ένας πούτσος. Ένας γλυκούλης πούτσος με τη μορφή ερωτιδέα, που ήρθε να της ευχηθεί για του Αγίου Βαλεντίνου.

«Αχ φύγε, φύγε, φύγε!!!!» τσίριξε καβλιάρικα η Λίλιαν τρεις φορές σαν τον αλέκτορα και σαν τον άραβα που χωρίζει τη γυναίκα του.

HODJAS (14/02/11)
Ο πούτσος όμως δεν έλεγε να φύγει και τότε η Λίλιαν έκαμε το μοιραίο λάθος, να επιστρατεύσει τις γνώσεις της απο την Αγία Γραφή, μήπως και φιλοτιμηθεί να ξεκουμπιστεί η μελάτη-πλην ευμεγέθης τσαπού-, λέγοντάς της με στόμφο «Ύπαγε οπίσω μου»!

Βέβαια, η ψωλή δεν είχε πάει Κατηχητικό, παρεξήγησε και...

ironick (14/02/11)
...τσααακ!

HODJAS (14/02/11)
Μάλλον χλάπ!
Βυθίστηκε γλυκά σαν θεληματικό πασπαρτού σε κλειδωνιά έμπειρη...

MXΣ (14/02/11)
Ήτανε να γίνει... Αποκαμωμένος πιά, άρχισε να αναρωτιέται πως περνάν τα χρόνια... Αυτή η σκέψη τον μαράζωσε. Άθελα του το μυαλό του τον έφερε πίσω στο δέλτα του ποταμού Mano, κοντά στο λιμάνι του Ferdinand Po, εκεί που όλα άρχισαν. Εκεί, που κάτι τον έκανε να σηκωθεί ψηλά και να ατενίσει το μεγάλο γαλάζιο... Ως άλλος Οδυσσέας, έγραψε πολλά μίλια στο κοντέρ του.

Και τώρα το Λίλιαν...

electron (14/02/11)
χορτασμένο από πούτσα και άλλα εμπριμέ, γύρισε στο προαιώνιο ερώτημα, κάτι που την απασχολούσε όταν το μυαλό της δεν ήταν στο σεξ, δλδ σχεδόν ποτέ....

ποιοί είναι οι τρισκατάρατοι που βαθμολογούν τα αριστουργήματα του βλακτζον, με λιγότερο από πέντε αστέρια.... κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας

KHAN (14/02/11)
ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ:

  1. ΤΟ Β΄ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΙΡΟΝΙΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΚΟΥΕΛ, ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΠΕΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΛΟΝΙ.

Β. ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ) ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ LILIAN EXPRESS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΙΛΙΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Γ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ Ο ΠΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΡΑΝ ΓΚΜΑΓΚΜΠΟ Η ΤΟΝ ΑΛΑΣΑΝ ΟΥΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ.

VRASTAMAN (14/02/11)
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΥΑΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΦΕΛΙΞ ΧΟΥΦΟΥΕ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ JAH HOUPHOUET ΤΟΥ ALPHA BLONDY.

KHAN (14/02/11)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΤΖΗ ΑΡ, ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΝΟΙΑ).

MES (14/02/11)
ΜΧΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΑΘΗΚΑ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΣ, Ο ΠΕΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΥΓΡΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΣΠΗΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΛΙΛΙΑ;

ironick (14/02/11)
και τότε έπεσε για ύπνο και ονειρεύτηκε. Και είδε στον ύπνο της, εκτός από την Παναγιά (στάνταρ, αλλά τι να την κάνει), τον «Ούλοφ».

«Σήκω», της είπε αυτός, «σήκω γρήγορα και πήγαινε στον φωταγωγό και σκύψε από το παράθυρο να δεις!»

... και κει πάνω η Λίλιαν ξύπνησε αλαφιασμένη. Τι ήθελε να πει αυτή η φωνή; Και ποιος ήταν ο Ούλοφ; Φωνή Θεού; Κανας γκόμενος που είχε ξεχάσει και οι τύψεις της τον επανέφεραν στο μικρό ξανθό της μυαλουδάκι; Κάποιος τον οποίον θα εγνώριζε σύντομα; Και τι περίεργο όνομα ήταν αυτό! Αχ, ένιωθε ήδη ερωτευμένη...

Της σκέψεις της διέκοψε το χτύπημα του κουδουνιού. Μες τη σύγχυσή της δεν ήξερε αν χτυπάνε από την είσοδο της πολυκατοικίας ή από τον όροφο. Νόμισε το δεύτερο. Και πήγε να ανοίξει την πόρτα. Αλλά κοντοστάθηκε: ήταν γυμνή. Έτρεξε να βρει κάποιο ρούχο. Όλα άπλυτα. Το κουδούνι χτυπούσε επίμονα. Η Λίλιαν είχε φρικάρει.

το μόνο ρούχο που είχε ήταν ένα νυφικό το οποίο καλού κακού βρισκόταν έτοιμο να φορεθεί μέσα στη ντουλάπα της.

Mes 14/02/11 Έτρεξε μέχρι εκεί να το ρίξει στους ώμους της ανοίγοντας την πόρτα όμως θυμήθηκε - ο Πέρης το είχε χρησιμοποιήσει για γούστα με τον Βάγγουρα, άλλο ένα έγκλημα που δεν θα του συγχωρούσε ποτέ. Μα τι πρέπει να γίνει τώρα, κάπως πρέπει να καλύψει τη γύμνια της...

Με συστολή άρπαξε μια ζώνη φαρδιά που είχε ξεμείνει στην ντουλάπα από τα 80ς και τύλιξε το στήθος της. Το λουλούδι της έπρεπε να περιμένει.

MXΣ «ε;» είπε ο Πέρης στο άκουσμα της βαθιάς σιωπής. Ίσως να άκουγε καλύτερα αν δεν τον έπαίρνε κι απ' τα αυτιά...

Kαι μετά από αυτή την σκέψη, ο Πέρης κουρασμένος έγειρε για να τον πάρει λιγάκι... ΤΗΕ ΕΝD;

Vrastaman 14/02/2010
... my only friend, the end ... ψέλλισε ξανά η φωνή του Jim Morrison από τα χειροποίητα ηχεία του στερεοφωνικού που είχει κληρονομήσει το Λίλαν.

Πέρλες κρύου ιδρώτα σχηματίστηκαν στο μέτωπο της. Δεν είχε Doors στην δισκοθήκη της, και θυμόταν καλά ότι είχε βγάλει το λαμπάτο του μακαρίτη από την πρίζα πριν μεταβεί στον Άρη.

Τότενες της ήρθε η καταιγιστική φλασία: Jim Morrison = Mr. Mojo Risin' Tι στα διάλα προσπαθούσε να της πει το αναγραμμαντείο; Φορώντας μόνο την ζώνη της έτρεξε στην βιβλιοθήκη και ανέσυρε το σκονισμένο SLANGVM MAGNVM και διαπίστωσε ότι το μυστηριώδες mojo έκρυβε την κατεξοχήν δύναμη της, αυτή που προκαλούσε risin' σε κάθε πέοντα.

- Θα ανοίξεις επιτέλους, μον φελέκ ντεντάν;;;

Ήταν η φωνή του Ούλλαφ που είχε εντελώς ξεχάσει. Και τότε είχε δεύτερη φλασιά: Ούλλαφ είναι αναγραμματισμός του Φαλλού! Είχε άρα γε έρθει να την βρει, να της αποσπάσει το Mojo;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
knasos

Εκείνο το σήμα με το φίδι που η ουρά του κάνει τέλειο κύκλο και καταλήγει στο στόμα του όπου και την τρώει; Νιώθει κανείς;

#2
Khan

Ως ο πρωκτικάντζας που είμαι να σημειώσω για τον ιστορικό του μέλλοντος ότι μεταξύ Αυγούστου 2009, όπου τέλειωσα την δική μου καταγραφή της Λιλιάδος και Φεβρουαρίου του 2011 υπάρχουν κι άλλα επεισόδια της Λιλιάδος, όχι και τόσο πολλά καθώς το έπος είχε κορεστεί και εισπράξει την αμφισβήτηση πολλών Σλάνγκων, πάντως υπάρχουν κι άλλα μερικά επεισόδια που, αν δεν τα καβουρέψει κάποιος, θα μείνουν ως απόκρυφα Ευαγγέλια του Λίλιαν.

#3
Khan

Και μετά τις καβουριές μερικά πιο συνθετικά σχόλια.

Σε ανύποπτο χρόνο συζήτησα το θέμα της Λιλιάδος με τον εισηγητή της, τον Χαλικούτη, ο οποίος μου είπε ότι είχε μια άλλη εικόνα για το Λίλιαν, την έβλεπε σαν ένα είδος ηγερίας Λου Σαλομέ, η οποία ταξίδευε μέσα στον χώρο και τον χρόνο, λ.χ. με μηχανές χρόνου κάποιου μυθιστορήματος/ κόμικ επιστημονικής φαντασίας, και κινούσε τα νήματα της Ιστορίας, πρβλ. το χαλικούτειο σχόλιο για τον Μαρξ και το σχοινί της μπουρζουαζίας, και το Λίλιαν με το σεχ σοπ. Πάντως το χαλικούτειο Λίλιαν είναι πιο κλάσι, άρτι, και με ιστορική επίγνωση.

Επίσης, ο Πέρι του Πονηρόσκυλου είναι ένας ευυπόληπτος οικογενειάρχης, αν θυμάμαι καλά με αρχή φαλάκρας και κοιλίτσα, ο οποίος παίρνει τον κακό δρόμο μόλις γνωρίζει το Λίλιαν. Από τις παρεμβάσεις του Βράσταμαν και μετά ο Πέρι έγινε πουστοσέξουαλ. Α πουστεριόρι έγιναν προσπάθειες να συντεθούν οι δύο αυτές αντιφατικές όψεις του Πέρι μέσω πρίκουελ, λ.χ. στο πες μου ποιος σε γαμεί να του φιλήσω τον πούτσο.

Επίσης, ο Χανκ εισήγαγε τον χαρακτήρα της Καυλάουρας, οπότε στα χέρια του φραπεμανιακού τρίο Γκάτσμαν, Βράσταμαν, Χανκ (& Ντέρτι), σε μια εποχή που έστεκε ακόμα το φραπεκόμμα, πριν ο Βράστα γίνει μόντουλας και ο Γκατς αποσυρθεί, έγιναν πολλές ιστορίες για τελειωμενάζ α τρουά, κάτρ, σενκ, τα οποία σταδιακά τράβηξαν την κριτική πιο χαρντκορ σλανγκιάρηδων του σάιτ. Περίπου τον Αύγουστο του 2009 η Λιλιάδα είχε κορεστεί, και επανερχόταν μόνο σε παίγνια συμπληρωματικών αφηγήσεων μεταξύ Σλάνγκων, αν δεν κάνω λάθος.

#4
Khan

Για την ακρίβεια, ο Πέρι του Πονηρόσκυλου είναι μισοριξιά και πουρέιτζερ γύρω στα 50.

Επίσης, ο Βάγγελας εισήχθη από την Μαριάχόμορφη.

Θα προσέθετα ότι εφόσον λιλί είναι το μικρό πέος, και το Λίλιαν δεν φημίζεται ότι παίρνει μικρά πέη, μάλλον το λιλί που έδωσε στο Λίλιαν το όνομά της είναι η κλειτορίδα της.

#5
iron

καλά ρε πστ, 2 ωρίτσες έλειψα και έγινε της μουρλής! κχανκ μερσώ τα μάλα! ΤΟΣΟ πολλά είχαμε; θέλω 666 μέρες δουλειά για να τα σιάξω. Και το μανίκι είναι ότι δεν τα χωράει όλα ένα λήμμα (δεν φαίνονται, τα τρώει), άρα πρέπει να σπάσει σε 9834976974 κομμάτια.

Πολύ ωραία και η ιδέα του ΜΧΣ για τις ραψωδίες Γάμα άλφα, Γάμα βήτα, κλπ.

Άρα δώστε μου χρόνο! στο μεταξύ, όποιος (κχαν;;;) καβουριάσει τα από δω και τα απεκεί, ας τα συγκεντρώσει όλα και ας τα ρίξει μετά στον γιαλό.

#6
Khan

Μπορούν και να μείνουν στα σχόλια.

Παρεμπιπτόντως, το Λίλιαν δεν είναι και τόοοοοσο νέας κοπής. Στα μυθιστορήματα του Γιάννη Μάρη στην δεκαετία του '60, οι ήρωες είναι Ευαγγελίτσες που γίνανε Λίλιαν (=γκλαμουράτα πορνίδια που προσπαθούν να κρύψουν την λαϊκή προέλευσή τους) και Πέρι. Άρα τα περί Λίλιαν και Πέρι έχουν ρίζες τουλάχιστον στα 60ς.

#7
iron

κόπηκε η φόρα μας βέβαια με όλο αυτό, άντε σε κανα μήνα πάλι.

#8
Vrastaman

Με την επικράτηση του Ουατταρά, ο εμφανώς καταπονημένος από τα καπρίτσια του Γκμπάγκμπο πλην πάντα σφιχτός μελαψός Γαλάτης Πιερ ανέλαβε τον νευραλγικό θώκο του Υπουργού Φενγκ Σούη και Στιβαρής Ενέργειας με έδρα την Κουτσουμπίλω.

Ο Πιέρ είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με το γαλατικό χωριό και τα δάχτυλα του σχημάτισαν τον μαγικό αριθμό 0030696969696969 στην αναλογική συσκευή που ο προκάτοχός του προμηθεύτηκε με το αζημίωτο από τον Κρόκους. Ακούστηκε μια αγγουροξυπνημένη φωνή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά να λέει...

[I]- Ποιος είναι τέτοια ώρα
- Πιέρ ...
- Εσύ;[/I]

#9
Khan

- Πέρι, τώρα είναι η ευκαιρία σου!, είπε σε γαλλικά με υβουαριενική προφορά ο Πιερ. Τώρα που ο Γκμπάγκμπο είναι πια παρελθόν μπορείς και πάλι να δραστηριοποιηθείς στη Μ.Κ.Ο. σου για την προστασία του ελεφάντινου πέους στην Ακτή Ελεφαντοστού. Οι λαθρέμποροι ελεφαντόπουτσας δεν θα μπορούν πια να δρουν με τις πλάτες του Γκμπάγκμπο, τώρα που αυτός αποτελεί πια παρελθόν. Υπάρχει καλύτερη Ακτή Ελεφαντοστού, και την θέλουμε!

Ο Πέρι έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν ήθελε να ανοιχτεί πάλι στην ελπήδα, δεν ήθελε να πιστέψει. Δίπλα του ο Γαλάτης φίλος του Συγγρουφίξ ήταν μια πιο απτή παρουσία από μια άλλη νεφελώδη περιπέτεια...