Από το γαλλικό brutal, που σημαίνει κτηνώδης. Είναι ο ωμός, ο βίαιος, ο κτηνώδης, ο ζωώδης. Συχνά λέγεται μπρουτάλ τύπος κατά το κουλ τύπος. Επίσης, συχνή είναι η έκφραση μπρουτάλ καταστάσεις, ενώ σπάνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για γυναίκα.

Ως σεξουαλική συμπεριφορά είναι ο ωμοσέξουαλ ή ρετροσέξουαλ / ρετρό, που αρέσει σε κάποιες /-ους ως ουάν χάντρηντ περσέντ αρσενικόου, που κάνει άγριο σεξ ρίχνοντας διάφορα χαστούκια και σκαμπίλια, όπως πουτσοσκάμπιλα και κωλοχτύπες. Ο ιδεώδης μπρουτάλ είναι αυτός που δέρνει την γυναίκα για το καλό της σχέσης, και μετά αυτή γυρίζει σ' αυτόν νιώθωντας καυλύτερα. Ντοντ' τράι ιτ ατ χόουμ αν είστε φλωράκι, τρέντουλας ή χλεχλές. Ορισμένα συμπτώματα του μπρουτάλ τύπου δίνονται εδώ: «συνεργείο, οικοδομή, χασάπικο, σκυλάδικο, πένθος στο νύχι, και πόδι που σκοτώνει κατσαρίδα χωρίς να την πατήσει, με τη μυρωδιά μόνο, ξυνισμένη μασχάλη και τσιγκελωτό μουστάκι». Η διαφορική διάγνωση του μπρουτάλ, ωστόσο, έγκειται στο αν χέζει στο δάσος.

Ωστόσο, διαδικτυακές ψηφοφορίες δείχνουν ότι οι γυναίκες σήμερα επιθυμούν έναν άντρα à la carte, ο οποίος σε ένα βασικό υπόβαθρο τρεντισμού και γουτσισμού θα έχει και μερικές μπρουτάλ στιγμές για να ανάψουν τα αίματα και για ξεκάρφωμα.

Επίσης, ο όρος χρησιμοποιείται για να καυτηριάσει φαλλοκρατικές, σεξιστικές ή και ρατσιστικές δηλώσεις και παρουσίες που προσβάλλουν το κοινό αίσθημα.

Βλ. και μπρουταλίνη.

  1. Γκάλοπ εδώ:
    Πώς μας προτιμούν οι γυναίκες;
    Τρεντάκια 23%, Κάγκουρες 23%, Ψώνια 8%, Φλωράκια 8%, Κουλτουριάρηδες 23%, Λαϊκούς

- Κανονικά θα έπρεπε να τα επιλέξω όλα γιατί θέλουν τα πάντα να είμαστε όποτε το θέλουν αυτές. Από κει και πέρα το περισσότερο που επιθυμούν από έναν άντρα είναι ο τρεντισμός του. Άσε τα όσα λένε ότι θέλουν τους άντρες μπρουτάλ.Φλώρους τους θέλουν και που και που να ρίχνουν και κανένα χαστούκι σε αυτές προκειμένου να δείξουν λίγο αντρίλα.

  1. Όταν η γυνακεία κακοποίηση γίνεται κακόγουστο αστείο: η περίπτωση της Έφης Σαρρή.

Σε κάποιες γυναίκες αρέσουν οι “μπρουτάλ” άντρες και δέχονται την κακοποίηση ως επιβεβαίωση του σπουδαίου ανδρισμού τους. Είναι επίσης γνωστό ότι οι Αφρικανοί έχουν έντονα δευτερογενή ανδρικά χαρακτηριστικά και αποτελούν σεξουαλική φαντασίωση αρκετών γυναικών. Δεν είναι άξιον απορίας λοιπόν μία γυναίκα που την ελκύουν οι άνδρες που ρίχνουν ξύλο να νομίζει ότι όσοι άνδρες έχουν έντονα δευτερογενή ανδρικά χαρακτηριστικά ανήκουν στην κατηγορία των ανδρών που ρίχνουν ξύλο.
(σχόλιο στον στίχο «αφρικανέ αφρικανέ/τη μούρη μου ‘κανες πανέ» εδώ)

  1. Καταρρέει ο μύθος του Μπρουτάλ Αγοριού της ΟΝΝΕΔ! (εδώ).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
vikar

Σωστός και έλειπε.

#2
Olisadebe

Έχω ακουστά και τη «μπρουταλιτέ» που μπορεί να μπει σαν συνώνυμο.

#3
knasos

Ναι! Άχαστο! Το χρησιμοποιώ όταν βρίσκομαι με οποιονδήποτε γνωρίζει ελληνικά (pun για την γαλική προέλευση) και ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται στο οπτικοακουστικό μας πεδίο. Το αυθεντικό μπρουτάλ αγόρι.