Προέρχεται από σπανίως ομολογημένη απορία προέφηβου, σχετική με την ανατομία του μουνιού, που σήμερα –το δίχτυ να ‘ν’ καλά- δεν αντέχει στο χρόνο, αλλά σαν πείραγμα από πιο περπατημένους, ταράζει ακόμη τον άγουρο που τον ενοχλεί η παρθενιά του, ενώ σαν γείωση επαναφέρει στην θέση του το νεοσσό που το παίζει ξερόλας στα γαμικά.

Σ’ αυτήν την περίπτωση συντάσσεται συνήθως με τα «μαθαίνω», «ξέρω», αν όμως στοχεύει σε μπακούρι χρησιμοποιείται το «θυμάμαι».

Απόδειξη διαχρονικής έλλειψης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ή τεκμήριο σκληρότητας προς τον ευάλωτο; Απαραίτητη φάση στη μύηση του αγοριού στον κόσμο των αντρών; Άγαρμπο σπρώξιμο κολλητού για ξεκόλλημα από ψυχολογικό κοκομπλόκο που παράγινε; Όλα παίζουν.

Προσαρμόζεται σε κλασικά σεξιστικά ανέκδοτα στα ρατσιστικά των οποίων πρωταγωνιστούν εξωτικές αλλοδαπές με προεξάρχουσες τις κινέζες.

1-α.
-Τι να ποστάρετε μωρέ κοκοράκια. Εσύ και ο Α.. πρέπει να πιείτε πολύ γαλατάκι να μεγαλώσετε πρώτα και μετά να εστιάσετε στην ψωλή σας. Μάθατε και το μουνί... -Τουλάχιστον θα πιω γάλα, όχι ρυζόγαλο γιαγιάκα. Δείξε μουνί να μάθουμε επιτέλους πώς είναι, οριζόντιο ή κάθετο;

1-β.
-Και πόσο πήγε καραμέλωμα και κόντρα παξιμάδι;
-15.
-Μάθε ρ’ αμάλλιαγο πρώτα αν είν’ οριζόντια ή κάθετα κι άσε τα ξινά γι’ αργότερα.

1-γ.
-Τρόμπαρες σήμερα;
-Πόσα κιλά μαλάκας είσαι;
-Λιγότερα. Ρε τρόμπαρες;
-Όχι ακόμα.
-Ξυρίσου, πλύσου, ντύσου. Σε μισή έφτασα.
-Δεν έχω κέφια για κωλόμπαρα.
-Χέστηκα. Σήμερα ο γιατρός λέει θα θυμηθείς αν είναι οριζόντια ή κάθετα.

2-α.
Κάθονται δύο τύποι στο καφενείο κι ο ένας λύνει σταυρόλεξο.
- Ρε συ: γυναικείο όργανο ηδονής με πέντε γράμματα.
- Οριζόντια ή κάθετα;
- Οριζόντια.
- Στόμα.

2-β.
Και μετά το «σεξ με μαύρο». Θα πηγαίνατε με κινέζο; ή με κινέζα; ανάλογα τα γούστα.
Σας έχει καμακώσει κινέζος / κινέζα;
Και όσοι άντρες έχουν πάει με κινέζα, ισχύει αυτό που λένε για τις κινέζες; ότι το έχουν κάθετα;
Δεδομένου ότι είναι λίγο κοντοί, θα ήταν αυτό εμπόδιο στο να αναπτυχτεί μια κάποια σχέση;

(Εκτός των 1-β,γ όλα απ’ το δίχτυ).

"L\' origine du monde" του GustaveCourbet στο Musée d\'Orsay (από sstteffannoss, 07/05/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
jesus

ρε συ, αυτός είναι καλός.

#2
panti

ετσ ... εμείς που μεγαλώσαμε χωρίς δίχτυτην είχαμε την απορία!

#3
Khan

Τελικά κάθετο δεν είναι;

#4
Khan

Μπράβο Στέφανε. Ως γνωστόν ο Κουρμπέ ανήκε στην μεταφυσική του μο(υ)νισμού (=όλα προέρχονται από μία αρχή), και όχι του δυ(αρχιδ)ισμού (=όλα προέρχονται από δύο αρχές). Αυτά είχαν ξεκαθαριστεί σε ένα λήμμα του Βράστα που το έφαγε η μοντουλοκατυνιά.

#5
sstteffannoss

Ευχαριστώ! Και ναι.. δεν τουκανίζεις.

#6
Khan

παρεμπιπτόντως πριν μερικά χρόνια είχε γίνει μια μεγάλη έκθεση Courbet στο Grand Palais και είχαν βάλει μια σειρά από πίνακες και σχέδια με μουνιά (προσχέδια για το εν λόγω μήδι) σε έναν ειδικό χώρο σαν γυάλινο κουβούκλιο, όπου προοδευτικά από το ένα μουνί στο άλλο οδηγιόσουν στο εν λόγω αρρωστούργημα. και πολλές ανάλες από κάτω, μουνισμός μέχρι αηδίας.

#7
sstteffannoss

Φίλος που δεν το ‘χε με τη ζωγραφική και λιγότερο άνετος απ’ όσο νόμιζε με τη γυναικεία αθυροστομία, παρασύρθηκε από γαλλομαθή κουλτουριάρα που μόλις είχαμε γνωρίσει, στο Orsay, περιμένοντας να δει τον πίνακα του «Μουνjιού» (το θεώρησε όνομα καλλιτέχνη).
Η γκόμενα αντιλήφθηκε το κοκομπλόκο και του χάρισε την αντίστοιχη κάρτα που παρεμπιπτόντως, έχει μέγα σουξέ στους Έλληνες τουρίστες, μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Αμείλικτος, τον ρώτησα αν ήταν οριζόντια ή κάθετα κι έγινε του μουνjiού το γέλιο μια κι η οπτική γωνία, κλασικά, αποπροσανατολίζει.

#8
dryhammer

Πολύ παλιά (κάτι κάπου λέει κι Καββαδλιας) πείραζαν τους πρωτόμπαρκους (15 χρονοι οι πιό πολλοί - ειδικά όσους ήταν από κάνα χωριό) οτι οι Γιαπωνέζες τόχουν οριζόντιο. Κι όταν ο μικρός γούρλωνε συμπλήρωναν «Κι όταν ανεβαίνουν τη σκάλα κάνει μπρρρ (παίζοντας τα χείλη τους με το δάχτυλο)»