Σπας ψύλλο πάνω του: Περιγράφει όμορφες και καμαρωτές καταστάσεις δερματικής σφριγηλότητας και φρεσκαδούρας. Το μάγουλο (/ κούτελο / πρόσωπο / δέρμα γενικώς) είναι τόσο τσίτα χωρίς την παραμικρή υπόνοια χαλάρωσης ή ρυτίδας.

Σπάσιμο ψύλλου δεν έχω δει πρωτογενώς, έχω δει όμως σπάσιμο ψείρας, νταξ, τα ίδια σκατά (τι να γίνεται εκείνη η μελαχρινή Ελενίτσα με τις κοτσίδες του νηπιαγωγείου...), όπου το μαμούνι παγιδεύεται μεταξύ νυχιού και κοκκάλινης επιφάνειας χτενακιού και ζουπιέται μέχρι να κάνει κλατς (που θα πει τα ζωτικά υγρά εκσφενδονίστηκαν και το θύμα τα τίναξε τα πέταλα). Σύμφωνα με τη Βίκυ δύσκολα σκάνε αυτά τα παράσιτα του ελέους, που πα να πει δηλαδή φαντάσου πόσο τεντωμένο είναι το μάγουλο που καταφέρνει να τα σκάσει. Ντόινγκ, ντόινγκ.

Φεύγοντας σε άλλη σφαίρα, ψύλλο μπορείς να σπάσεις σε βυζί, κωλαράκι ή οτιδήποτε μπορεί να είναι πρήσκαλο σφριγηλότητας.

Οι αγαπούντες τα πετς και συγκατοικούντες μαζί τους ίσως μπορούν να διαφωτίσουν περισσότερο πώς σπάνε οι ψύλλοι.

Εδώ θαυμάζουμε τη μωρουδιακή φωτογραφία του Κώστα: Ο/Η Sylvietsak, την 13 Νοέμβριος 2008, είπε: Τέτοια μαγουλάκια!!!Είμαι πολύ περίεργη να δω πως έχουν γίνει τώρα!!! [...]
Ο/Η Κώστας Ανδρεόπουλος, την 13 Νοέμβριος 2008, είπε: Μετά το ξύρισμα «σπας ψύλλο» πάνω τους, κατά πως λένε και στο χωριό μου!

-Μωρή από πότε κοιμάσαι; Σα φράπα είναι η μούρη σου, ζηλεύω! Κοίτα κούτελο, σπας ψύλλο πάνω του.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

...και καλά η τύπα είναι γατόνι κιέτσ' κι έπιασε μαμούνια μχς;

#2
MXΣ

πάντως αράχνες δεν φαίνεται να 'πιασε...

#3
Galadriel

Τηγκατάλαβες απ' τη φωνjή νομίζω :P

#4
MXΣ

κι απ'την γραβάτα, non;