Αρκτικόλεξο για το Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι.

Χρησιμοποιείται ώστε και να εκφραστεί η αγανάκτηση προς τους δημοσιοκάφρους και να μην επιβαρυνθεί ο λόγος με μια κατευθείαν βρισιά ή με ένα μακρυνάρι. Το χρησιμοποιούν πολύ οπαδοί αθλητικών ομάδων κατά αθλητικών δημοσιογράφων.

Πάσα: Vardar.

  1. Αυτοί είναι οι ΑΡΔ...
    Ποιοί είναι επιτέλους αυτοί οι ΑΡΔ;
    Όλοι τους ξέρουν. «Ζουν ανάμεσα μας», που λένε. Είναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι «επιτελούν λειτούργημα» και πως «μοναδικός σκοπός τους είναι η καταγραφή γεγονότων και η παρουσίαση τους στον κόσμο όπως ακριβώς είναι, με στόχο την ενημέρωση και μόνο την ενημέρωση». [...] Κύριος στόχος ενός ΑΡΔ, όμως, είναι η παραπληροφόρηση, η δημιουργία εντυπώσεων, η διασπορά ψευδών ειδήσεων προκειμένου να πουληθεί κανένα φύλλο και να έρθει καμμιά χορηγία.

Είναι εύκολο πάντως να εντοπίσεις τους ΑΡΔ :
- Είναι αυτοί που κουνάνε με συγκατάβαση το κεφάλι όταν βγαίνουν στα ραδιόφωνα οι δήθεν Ολυμπιακοί, κρυμμένοι πίσω από ψευδώνυμα «ο Γιάννης απ'το Χολαργό», «ο Δημήτρης απ'τα Λιόσια» και «ο Κώστας απ'τα Σούρμενα» και λένε «ντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός» (σκατά στα μούτρα τους, λέμε εμείς, όποιος ντρέπεται να γίνει βάζελος).
- Είναι αυτοί που όταν στον Παναθηναϊκό χρίζεται αρχηγός ο 18χρονος Νίνης το θεωρούν «σημάδι υγιούς ανταγωνισμού» και «ευφυή απόφαση», ενώ όταν στον Ολυμπιακό έβγαζαν τον 18χρονο Καστίγιο ήταν «χουνέρι των παικτών στον προπονητή» και «διακωμώδηση της διαδικασίας εκλογής αρχηγού». (Και άλλα κριτήρια αναγνώρισης Α.Ρ.Δ. εδώ).

  1. Τι είναι οι ΑΡΔ;
    - Είναι αυτοί οι οποίοι όποτε απεργούν οι ναυτεργάτες μιλούν για την “ταλαιπωρία” των επιβατών και τη χασούρα των εφοπλιστών από την πραγματοποίηση της απεργίας. Την ίδια ώρα “θάβουν” τα αιτήματα των ναυτεργατικών σωματείων και οι εκπρόσωποί τους δεν καλούνται για να καταθέσουν τη δική τους άποψη. [...] Ας κρατήσουν λίγο τα προσχήματα. Αλλά εδώ που τα λέμε…είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΔ!!! Σωστά; (Κι άλλα κριτήρια αναγνώρισης Α.Ρ.Δ. εδώ).

  2. Oι Κολωνακιώτες εκατομμυριούχοι ΑΡΔ που μας επιβάλουν το paidi της Μάργκαρετ. (Εδώ).

  3. ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ = ΨΕΜΜΑ ! Ούτε ΕΝΑΣ ΑΡΔ ;;; (Εδώ).

Βλέπε και Μ.Γ.Δ..

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Και κάνουν και το... αρδευτικό έργο

#2
iron

άρδην.

#3
GATZMAN

#4
joe909

Γερμανιστί Alites Roufianoi Dimosiografoi (δες μήδι)

#5
jesus

@γκατζ
ΑΡΔ = ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ γράφει, αυτό που λες δεν το έχω ακούσει ποτέ.

#6
GATZMAN

Άλλο είδα, άλλο έγραψα. Χακεύτηκαν οι οφθαλμοί μου