Εννοεί τις πούτσες μας, με σκοπό να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν κυριολεκτεί όμως (αντίθ. βλ. παράδειγμα εδώ), αλλά μέμφεται ειρωνικά τον περιττό, ανώριμο και τελικά αδιέξοδο ανταγωνισμό μεταξύ ανδρών, κυρίως πάνω σε μετρήσιμα πράγματα και εμπειρίες, μάλλον επιφανειακού χαρακτήρα. Ακόμα χειρότερα, αν το αντικείμενο της σύγκρισης δεν είναι μετρήσιμο, την περίπτωση όπου το μεταχειρίζονται ως τέτοιο, ως μη όφειλαν.

Και λέω μεταξύ ανδρών, όχι μόνο και όχι ακριβώς διότι μιλάμε για τα γεννητικά τους όργανα, αλλά γιατί αυτή η συμπεριφορά έχει ταυτιστεί πολύ περισσότερο με το ανδρικό φύλο, σε βαθμό ενίοτε να το ορίζει. Η ιδιαίτερη σημασία που δίνουν οι άνδρες στο μέγεθος του πέους έχει μάλλον ρόλο αιτιατού και όχι αιτίου με αυτήν την συμπεριφορά και, συνεπώς, με το λήμμα.

Η έμφαση σε αυτό το ζήτημα είναι κάτι που υφέρπει μονίμως στις ανθρώπινες σχέσεις του δυτικού κόσμου, μέχρι και στο επίπεδο της εμμονής θα έλεγε κανείς (αν και η συζήτηση περί μεγέθους φουντώνει και ηρεμεί κατά καιρούς, no pun intended).

Συγκριτικά, νομίζω πως η ανταγωνιστική συμπεριφορά γυναικών, ασχέτως φύλου του αντιπάλου, τείνει να κλιμακώνεται με την υπονόμευση περισσότερο των πλεονεκτημάτων του ανταγωνιστή, παρά με την τεχνητή διόγκωση των ιδίων.

  1. Από εδώ:

δηλαδή αυτοί που συνέχεια γράφουν οτι πιάνουν 47άρια και έχουν zyxel τι πρέπει να πούνε; οτι πιάσανε κοροϊδο τον πωλητή που τους τo δωσε στο ένα τέταρτo της τιμής που έχει ενα cisco router; [...] Και κάτι άλλο, ας μην τις βγάζουμε έξω και τις μετράμε, στύλ εγώ έχω περισότερα να δώσω απο σένα για modem άρα είναι και μεγαλύτερη...

  1. Από εδώ:

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά: Οι κάγκουρες τις βγάζουν έξω και τις μετράνε, ποιος έχει τη μεγαλύτερη και ποιος την φαρδύτερη. Τι εννοείτε “ποιες”; Τις εξατμίσεις τους, φυσικά! Πού πήγε το μυαλό σας;

  1. Από εδώ (διασκευή):

- τοτε κυριε Funky να γινεις μοναχος στο αγιο ορος για να ρχομαι να σου λεω τις αμαρτιες μου,γιατι εκτος απο ανδρας ειμαι κ πηδη@#@#λας κ παω με πολλες 8)
- Μπραβο σου αγορι μου που πηγαινεις με πολλες και σου ευχομαι να τις χιλιασεις. Εγω δεν εχω σκοπο να δηλωσω σε ολο το δικτυο τι κανω και με ποια.
- Βασικα δεν καταλαβαινω γιατι τις βγαλατε εξω και τις μετρατε... Χαλαρωστε λιγο... Συζητηση ειναι.

  1. Από εδώ:

Κατ'αρχάς βάλτε τες μέσα που τις βγάλατε έξω και τις μετράτε, καραδοκούν μπαλτάδες. Αν δεν μπορείτε να γράψετε χωρίς το μισό τουλάχιστον ποστ να είναι «είσαι χαζός» «καθρεφτάκι» «πυραμίδα» και τέτοιου τύπου, καλύτερα να μην το κάνετε.

XKCD: Penises. (από patsis, 11/12/11)Sam Wills, The Boy With Tape On His Face. Από το 1:46 και μετά. (από patsis, 02/06/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε