Το στοματικό σεξ, η πίπα. Λαδή ο πέοντας παρομοιάζεται με το καλαμάκι διά του οποίου αντλείται στοματικώς το σπέρμα, οπότε η έμφαση εν προκειμένω είναι λιγότερο στην πεολειχία και περισσότερο στην σπερμάντληση και σε ιδανικές συνθήκες στην κατάποση.

Ο όρος ανήκει στο μπουρδελοϊδίωμα και αποτελεί οιονεί κωδική ονομασία για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Και στα μεν φραπενεία, όπου οι προσφερόμενες σεχουαλικές υπερεσίες έχουν ως μονάδα μέτρησης το φραπέ λέγεται φραπέ με καλαμάκι. Ωστόσο, ο όρος καλαμάκι έχει την δική του αυτόνομη σλανγκική ζωή, καθώς χρησιμοποιείται για πάσης φύσεως πουτανάδικα και κορασίδες που προσφέρουν την υπηρεσία, κυρίως δε για μασατζίδικα.

Για τον γερμανό μεταφραστή πάντως να είπω ότι βρίσκονται διαδιχτυακά ευρήματα μόνο σε μπουρδελοσάη, οπότε η χρήση της είναι αμφίβολη εκτός μπουρδελοϊδιώματος ενώ και εντός του φαίνεται νεόκοπη και μη αρκούδως εμπεδωμένη και χωνεμένη.

Το ιδανικό βεβαίως είναι το καλαμάκι στο Καλαμάκι, όπως η κωλογλειφάδα στην κωλο-Γλυφάδα.

  1. Τι εννοεις δν εχει καλαμακι;; [...] Καλαμακι υποθετω εννοεις πιπα. πιπα ειχε με προφυλακτικο ομως. και εκανε και ψιλο deep throat. (Εδώ).

  2. - Το καλαμάκι με σκουφο η χωρίς συναγωνιστή;
    - σε παρακαλω πολυ >:( εχεις δει εσυ(ΝΑΙ ΕΣΥ!!!!) πουθενα να πινουν καφε(φραπε-φρεντο εσπρεσσο,φρεντο καπουτσινο,φρεντιντο,φλοκατσινο,φλοραπινο) και να εχουν ναυλον πανω στην ουρηθρα του καλαμακιου;Σε παρακαλω που θα μας μιλησεις για σκουφους και γαντια καλοκαιριατικα ;D (Εδώ).

  3. φίλε χωρις να είμαι σίγουρος καθότι πιατσομπουρδελιαρης αν έχω καταλαβει σωστά φραπες=μαλακία, καλαμάκι= πιπα, μπριζόλα οτα ημουν φοιτητής λεγαμε το χόρτο αλλα εδώ λογικά ειναι το γαμήσι. (Εδώ).

Υπάρχει και το ιντερνετικό καλαμάκι. Σε διάφορα μεγέθη. (από MXΣ, 13/05/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
patsis

Ναι, το πέτυχα στο internet κι εγώ.