Ο Καναδός Justin Drew Bieber γεννημένος την 01/03/1994 (τουτέστιν μόλις ενηλικιώθηκε) είναι από το 2009 διεθνώς υπερπετυχημένος ποπ (τι άλλο) τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός.

Το κοινό του είναι ορμονόπληκτα γουαναμπί πιπινάκια της ίδιας πάνω - κάτω (κυρίως κάτω) ΕΣΣΟ. Τα οποία βρίσκονται, βεβαίως – βεβαίως, στο πεοσκόπιο των εξίσου ορμονόπληκτων γουαναμπί γαμιάδων συμμαθητών, συναθλητών και γενικά των πέριξ γαμικών αρσενικών δυνάμεων.

Από τη μια λοιπόν, ο Justin με το μπέιμπυ – φέις και την αντίστοιχη φωνή, σαν ταλαντούχος, πάμπλουτος και διάσημος από τότε που μάλλιασε η δική του, επισείει ταυτοχρόνως φθόνο και θαυμασμό.

Απ’ την άλλη, η κατηγορία «είναι πούστης» αποτελεί πάγια τακτική αναντάμ παπαντάμ κάθε πούστη άντρα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, στον πόλεμο για την κατάκτηση του εξκάλιμπερ κάθε αξιαγάμητης.

Κάπως έτσι, προέκυψε στα εφηβικά σινάφια ο πολύ κοντά στο φλωρόπουστας όρος: σαν λογοπαίγνιο του Bieber (μπιμπερό) συν το «πούστης» (στο υποτιμητικότερό του) που, δυστυχώς, αφορά πλέον όχι μόνο το συγκεκριμένο σελεμπριτόνι, αλλά κάθε έφηβο που φατσικά τουλάχιστον, απηχεί το ίδιο φλώρικο στυλάκι, ως προς το λουκ, αν μη τι άλλο.

Επιπλέον, στα χείλη πιο ψαγμένων μουσικά, πάντα της ίδιας ηλικιακά συνομοταξίας, απηχεί και μια απέχθεια για όσους γουστάρουν μια ξενέρωτη πλην πιασάρικη ποπ, υπεύθυνη για τον μουσικό εκμαυλισμό πολλών εφήβων.


Με προτροπή του Nick Sinister απ’ το ΔΠ, αφιερωμένο στην τρόικα alexismpolis – ΜΧΣ - Vrastaman για το αποφασιστικό stimulus στα εδώ σχόλια.

- ♪♪♪♪♪♪Μπέιμπε, μπέιμπε, μπέιμπε ΩΩΩ!! Μπέιμπε, μπέιμπε, μπέιμπε, ΩΩΩ!! ♪♪♪
- Σκάσε πια και μας τα ‘πρηξες με τ’ άπαντα του μπιμπερόπουστα!!
- Θα το πω στη μαμά που λες έτσι τον Justin!! - Αϊ παράτα μας με τον γκέουλα.
- Δεν είναι!!
- Είναι!!
- Δεν είναι είπα!!!
- Γιες σι ιζ!!
- Μαμάάάά!!

ν\'αγιάσ΄του χεράκισ\' ντουλάπαμ\'! (από MXΣ, 23/03/12)(από Vrastaman, 23/03/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
sstteffannoss

Θεωρώ πως ο όρος αποτελεί ακόμη ένα γέννημα μιας κοινωνικής νοοτροπίας, σταθερής στο χρόνο, που κατά καιρούς δίνει παρόμοιους ως προς το περιεχόμενο σλανγκικούς όρους όπως π.χ. ο εδώ αναφερόμενος, περισσότερο ή λιγότερο πετυχημένους.

Πολλές φορές οι υπαινιγμοί τους δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα χωρίς ωστόσο να έχουν βλάψει απαραίτητα την καριέρα όσων έχουν στο στόχο τους.

Θυμάμαι συνέντευξη του δημοφιλέστατου στο γυναικείο φύλλο ηθοποιού (μακαρίτη τώρα) Νίκου Κούρκουλου να διηγείται πως σε σκοτεινή αίθουσα όπου παίζονταν έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε, άκουσε να εκτοξεύεται για αυτόν η κατηγορία, από θεατή όταν η κοπέλα που συνόδευε εξέφρασε το θαυμασμό της στο πρόσωπό του.

#2
mafie

Άψογο, μην το συζητάς!

#4
Vrastaman

Θένκια ssstefffaneee :-)

Όταν θέλω να κουρδίσω την κόρη μου, κάθε φορά που ακούγεται το σιχαμερό «μπέιμπε-μπέιμπε» ρωτάω πως λένε την τραγουδίστρια.

#5
PUNKELISD

μπαμπαδισμός :)

#6
σφυρίζων

Να προτείνω επίσης το μπιμπερόπιστη ως μετάφραση του belieber.