Ή και στυλιαροκαταπότης. Εκείνη/-ος που καταπίνει το στυλιάρι (πέος). Τίτλος που τον αποδίδουμε σε λάτρεις του deepthroating, γυναίκες ή ομοφυλόφιλους με ιδιαίτερη έφεση στο να καταπίνουν με σχετική ευκολία το αντρικό μόριο.

Μαλάκα μου το πήρε κάτω όλο για πλάκα! Μου το εξαφάνισε! Τι στυλιαροκαταπότρα είν' αυτή;

(από gaidouragathos, 05/04/12)My one desire, my only wish is to be eaten... (από Mr. Cadmus, 05/04/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

απορία: γιατί αρέσει τόσο αυτό;

#2
Galadriel

Κοινό το ερώτημα σε όλο το γυναικομάνι: Οι απαντήσεις όπως θα δει κανείς στο λίνκι είναι πολυποίκιλες, άντε να βγάλεις άκρη. Να υποθέσω ότι αφορά στην οικειοθελή απόλυτη υποταγή έως ξεφτίλα για να γουστάρουμε (ως προς βίτσιον) και στην απόλυτη κάλυψη του εργαλείου από ζεστή, μαλακιά και υγρή σάρκα (ως προς την αίσθηση).

Ο άλλος λέει «τρελαίνομαι να κάνω τη δικιά μου να πνίγεται» - τελέρε, ήθελα να ξερα άμα σου ξεράσει πάνω στα εργαλεία, πόσο θα τρελαίνεσαι μετά.

[Άντε, μιλάτε, για να πάρετε μπροστά τα λέω.]

#3
Mr. Cadmus

Αφού τα'πες όλα, τι να πούμε; Άσε μη μπλέξουμε...

#4
gaidouragathos

Όχι, να πούμε...σεξ=τροφή, τρώω αυτό =σε τρώω, ο απόλυτος κανιβαλισμός...«τρελλαίνομαι να κάνω τη δικιά μου να πνίγεται»=θέλω να φαγωθώ εδώ κ τώρα...
...βίτσια...

#5
MXΣ

Eγώ πάντως πάω να κάνω ένα κρύο ντους...

#6
Remedios Varo

δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τον έχεις μεγάλο και να βλέπεις την γκόμενα να πνίγεται επάνω στην προσπάθεια!

#7
Pirate Jenny

@ Remedios:

1) Πάρε ένα αγγουράκι (απ' τα μικρά)
2) Βάλτο στο στόμα σου κατά μήκος και μπουκώσου
3) Αν έχεις τεχνική τύπου «καταπίνω σπαθιά», ΜΗΝ τη χρησιμοποιείς - θα χαλάσει το πείραμα.
4) Σμπρώχτο μέχρι ν' αρχίσεις να πνίγεσαι
5) Βγάλτο και μέτρα πόσο μέσα μπήκε
6) Συλλογίσου πόσο υπερτεράστιο θεωρείται ένα ματζαφλάρι κάτω από 9 εκατοστά
7) Κλάψε

#8
Galadriel

αααααααχαχαχαχα τζένυυυ

#9
Vrastaman

Η απόλυτη υποταγή είναι του ανδρός: καθιστάται ευάλωτος, εμπιστεύομενος ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει στα κοφτερά σαγόνια ενός δυνητικού χαρχαρία.

#10
iron

εγώ θα έλεγα ότι πέρα από την σαδιστική ηδονή (η γκόμενα πνίγεται) και, κατόπιν, την έκπληξη (η γκόμενα δεν πνίγεται, άρα είναι πολύ σούπερ), λανθανόντως θέλουν να βλέπουν το πράμα τους να εξαφανίζεται σα να ευνουχίζονται. άβυσσος η ψυχή του πούτσου.

#11
iron

αλλά ας μας πει ένας άντρας, σαν αίσθηση καθαρά, προσφέρει κάτι περισσότερο;;;

#13
patsis

Εγώ έχω γράψει ολόκληρη διατριβή για τις λεσβιακές τσόντες στα σχόλια εδώ, δεν θα εκτιθέμεθα συνέχεια οι ίδιοι. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κύριοι συνάδελφοι!

#14
Mr. Cadmus

Σαν αίσθηση καθαρά, καμία απολύτως σχέση το gagging με το deepthroating. Το πρώτο θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως υποταγή, το δεύτερο είναι στα πλαίσια του στοματικού έρωτα -δεχόμενος πάντα τη σημασιολογική διαφορά μεταξύ του κάνω έρωτα και του κάνω σεξ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι στη δεύτερη περίπτωση, το ενεργητικό της υπόθεσης το αναλαμβάνει η παρτενέρ. Νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός.

Προσωπικά, το gagging το θεωρώ μια μαλακία και μισή.

Χρησιμοποιώ ορολογία τσόντας γιατί δεν ξέρω πως λέγονται στα ελληνικά εκτός αργκό. Χωρίς πλάκα.

#15
Remedios Varo

Pirate tzeni , δεν βρισκω τον λογο για μια κωλολεξη που ανεβασα να μου μιλας σε προσωπικο επιπεδο απο τον υπολογιστη σου και να αφηνεις να εννοηθει οτι μπορει να ειμαι ομοφυλοφιλος εχοντας και τεχνικη.Σταματειστε μερικοι το trolling,και get a job!Ποτε δεν μου εχει συμβει να μου το εξαφανισει καποια στην ζωη μου γιατι εχω μοριο ανω των 20 εκατοστων.οποιος επιμενει και αμφιβαλει στελνει email και κοβει τις μπουρδες και τις υπονοιες δημοσια!

#16
Galadriel

Ωχ! Σοβαρά τώρα; Άνω των 20 εκατοστών;! Ενδιαφέρον, ειδικά τώρα που έρχεται και η Κυριακή του Πάσχα. (1. Νομίζω δεν υπονόησε ότι είσαι ομοφιλόφιλος, απλά το ότι το να πνίγεται η άλλη δεν είναι απόδειξη μεγέθους. 2. Δε σου χω πει μετά τις τελείες να βάζεις κενό; ε;)

#17
Remedios Varo

sygnwmi tote an den katalava kala...edw plaka kanoume paidia. den yparxei logos gia yponoies ktl. thn plaka mas kanoume

#18
patsis

Vrastaman έχεις κινηματογραφική φωτό να αναρτήσεις εδώ, έτσι δεν είναι; Άντε γιατί νιώθω σα να περιμένω και το άλλο παπούτσι να πέσει.

#19
MXΣ

Τι να πούμε και εμείς οι μικροτσούτσουνοι..., μ'ένα - δυό τσιμπουκάκια είμαστε ικανοποιημένοι. Άντε να ρίξουμε και καμιά μάσκα ομορφιάς, κάθε δεύτερο Σάββατο...

(παιδιά να κατουράτε και λίγο... κάνει καλό στα νεφρά. Α και επειδή κάποιος ανέφερε το Πάσχα θυμηθείτε όχι σεξ την Μεγάλη Εβδομάδα... )

#20
MXΣ

Να μου επιτραπεί μικρή παρένθεσις.

- H σωστή μέτρησις του πέοντος γίνεται μετρώντας από την κεφαλή του (κορυφή της βαλάνου ή πουτσοκέφαλου) εως την ρίζα του που βρίσκεται ακριβώς εκεί που ενώνεται με την ηβική σύμφυση.

- Να μην τον μετράτε ούτε από τους όρχιδες, ποσώς δε εκ της κωλοτρυπίδας ή εκ του γόνατου.

- Η μέτρησις να γίνεται όταν είσθε ντούροι, ιδιώς εις την μέσην ενός καλού αυνανισμού.

- Αν λόγω υπερβολικής χρήσης τον έχετε κάνει λάστιχο και είσθε μαλακοκαύλης, σας λυπάμαι ειλικρινά, η μέτρησι σας δεν γίνεται δεκτή στις στατιστικες.

- Εάν είστε αρκετά άντρες μπορείτε να ζητείσετε έναν τρίτο να σας βοηθήσει στην μέτρησις. Μην το ζητήσετε όμως από θυληκό γιατί θα γελάνε και οι φωτογραφίες...

- Αν τα αποτελέσματα δεν σας ικανοποιούνυιοθετήστε το ρητό «δεν μετράει το μήκος αλλά η τεχνική».

- Αν πάλι είσθε τρίποδος δείτε αν φτάνει μέχρι την κωλοτρυπίδα σας και ναπαναγά ρε!

Και μην ακούτε τσι αηδίες ότι οι 'Ελληναι την έχουν μικρή, είναι κόλπο των εχθρών του έθνους και της οδού Φυλής.

αατα

#21
Remedios Varo

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η' ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΕΜAIL.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

[mod]Αφαιρέθηκε απαράδεκτο ή ξεκρέμαστο σχόλιο.[/mod]

#22
Mr. Cadmus

Κάλλιο μικρό και πονηρό, παρά μεγάλο κι οκνηρό...

#23
Remedios Varo

[mod]Αφαιρέθηκε απαράδεκτο ή ξεκρέμαστο σχόλιο.[/mod]

#24
deinosavros

Δυό αρα(μ)πάδες κάρβουνο...
@ Μχς, σου βρίσκεται ακόμα κανένα από κείνα τα τσίγκινα ;

#25
Mr. Cadmus

Καμιά αντίστοιχη γιαλομιά για το γλειφομούνι παίζει;

#26
Galadriel

Remedios όχι κεφαλαία πλιζ. Επίσης, κενά μετά τα σημεία στίξης και όχι πριν από αυτά. Πρέπει να είναι η δέκατη φορά που στο αναφέρω ως ανάγκη, θες να το δεις το θέμα;

Λοιπόν βάλτε τα τσίγκινα και πάτε τοίχο τοίχο.

Μία γυναικεία άποψη περί του παθολογικά τεράστιου πέους είναι, σύμφωνα με στατιστικές σε απλές καθημερινές γυναίκες της διπλανής πόρτας: κάποιες φορές τα αγόρια που το διαθέτουν είναι τόσο πεπεισμένα ότι 1. αυτό το γεγονός από μόνο του είναι ιδιαίτερα σημαντικό, 2. όλοι πρέπει να τους κάνουν πίπες (κυριολεκτικά και μεταφορικά) γιατί έτυχε και την έχουν τρία μέτρα, 3. όταν πάνε με κάποια αυτή πρέπει να πέσει τάβλα ανάσκελα και πισοκωλομπρούμυτα μόνο και μόνο που θα το δει γιατί είναι μεγάλη η τιμή που της γίνεται να φάει το τέρας, που δεν μπαίνουν στην ταλαιπωρία να ασχοληθούν με το τι είναι αυτό που χρειάζεται η ενδιαφερόμενη για να χαρεί και εκείνη τις στιγμές που μοιράζονται. Δεν είναι θέμα τεχνικής (τουλάχιστον όχι αποκλειστικά), είναι θέμα ναρκισσιστικού γραψαρχιδισμού.

Δε λέω, αν είναι να μπεις σε δίλημμα μικρό ή μεγάλο, θα πεις μεγάλο, αλλά συνήθως δε θα μπεις σε τέτοιο δίλημμα ως θηλυκό, το δίλημμα που θέτεις είναι περισσότερο τ. με απογειώνει ή με αφήνει εκεί δίπλα στο τεράστιο καβλί του να αναρωτιέμαι τι σκατά γυρεύω με αυτόν τον άνθρωπο στο ίδιο κρεββάτι. Τώρα αν σε απογειώνει με το τεράστιο, ε πας και ανάβεις και ένα κεράκι.

#27
mafie

Καλησπέρα, ήθελα να κάνω μια μικρή παρένθεση: μια φίλη μου έχει πει μια τεραστιαίων διαστάσεων (βλ. Rocco Sifredi) σοφία. Τι να τον κάνεις τον ταλαντούχο τον πιανίστα εάν δεν έχει πιάνο; Καλύτερα ένας ατάλαντος με πιάνο, σιγά- σιγά θα τη μάθει την παρτιτούρα.
Και μιας και αναφέρθηκε το ποιός είναι ο σωστότερος τρόπος μέτρησης του πέους, σας παραπέμπω εδώ, όπου πριν απο'μάς, για'μάς, οι φίλοι μας οι Αμερικανοί φρόντισαν να λύσουν το πρόβλημα. Ως ορθότερη μέτρηση, εγκυρότερη επιστημονικά δηλαδή, θεωρείται η μέτρηση της Surgeon General, αλλά για να μην κλαίει κανείς, επαναπροσδιορίστηκε ο μέσος μοριακός όρος, οπότε σε όποιον το αποτέλεσμα είναι ότι από 1,5 ίντσα (3,8 εκατ.) και άνω, είναι κομπλέ.

#28
Vrastaman

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!

#29
Vrastaman

@mafie - εφόσον πρόκειται για λούτσο, μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτούμε την Sturgeon General.

#30
patsis

Mafie πιο εύκολο είναι να βρεις πιάνο αν δεν έχεις, παρά ταλέντο (αν δεν έχεις).

Τεσπά η αίσθηση του μέτρου λείπει και σε αυτό το θέμα, είναι άλλωστε δύσκολο να μιλήσει κανείς εντελώς ανοιχτά διότι οι απόψεις του παραπέμπουν στον ίδιο και στους/στις συντρόφους του. Αλλά και γιατί περί ορέξεως πούτσες μπλε.

Πάντως, για να αυτοδιαφημιστώ κιόλας, βλ. τις βγάζουμε έξω και τις μετράμε.

#31
mafie

@patsis, το πιάνο είναι ακριβό. Ειδικά τώρα με την κρίση... :Ρ

#32
Vrastaman

- Αχαχαχαχαχα ποιον νομίζεις ότι θα ικανοποιήσεις με ΑΥΤΟ;
- Εμένα :-)

#33
Galadriel

Νταξ, άμα έχει πιάνο, δε θα πει ότι ξέρει να παίζει και άρπα. Ειδικά όταν γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει «εγώ ρε παιδιά έχω ένα πιάνο να» κι εσύ περιμένεις να ακούσεις ουράνιες μελωδίες.

#34
mafie

Μα βρε παιδί μου, κάν'του κι εσύ κανένα Μάθημα Πιάνου!

#35
Mr. Cadmus

Πέρα απ' τα πιάνα και τα κλαρίνα, θα μου λύσεις κανείς-καμιά την άνωθεν εκφρασθείσα απορία;

#36
Galadriel

(δεν την κατάλαβα βρε κάδμε την ερώτηση)

#37
mafie

Προσωπικά, δεν έχω κάτι υπόψη.

#38
HODJAS

[I]Πάτσμαν μας είπες, πως θα μας πάρης πιάνα
και τώρα μας λές, πως είναι ακριβά
[/I]
:-Ρ

#39
Mr. Cadmus

Ρε συ Γκαλά, απλά: Αν κάποιος που γουστάρει να του παίρνουν πίπα θέλει την υποταγή της πιπολήπτριας και κάποια που αρέσκεται στον πεοθηλασμό γουστάρει να υποτάσσεται ή δεν θήλασε αρκετά όταν ήταν μωρό ή δεν ξέρω'γω τι άλλη παπαριά έχει εκφραστεί κατά καιρούς, τι παίζει στην περίπτωση κάποιου που γουστάρει να κάνει γλειφομούνι (με δική του πρωτοβουλία πάντα); Ποιό είναι το ψυχολογικό-θεωρητικό υπόβαθρο ή πρότυπο πίσω απ' αυτή την περίπτωση;

#40
Galadriel

Βασικά ένας τύπος εδώ πέρα λέει τα εξής: «Γιατί να μην του αρέσει; Είναι τρυφερό και αισθησιακό, είναι ζεστό υγρό και ζουμερό~! Η θέα της γυναίκας από κει κάτω είναι απίστευτη. Ο τρόπος που μια γυναίκα κάνει το κορμί της τόξο όταν είσαι εκεί χαμηλά, ο τρόπος που πέφτει το στήθος της, ο τρόπος που οι μηροί της σε σφίγγουν όταν έχει οργασμό. Είναι όμορφο και όταν κάνεις μαζί της έρωτα στη συνέχεια είναι έτοιμη, υγρή, ερεθισμένη, σφιχτή από τους σπασμούς και σε θέλει τρελά μέχρι αυτό το σημείο».
Που πα να πει δε χρειάζεται γιαλομιά για να το εξηγήσει, για πάρτη του είναι. Γιαλομιά τώρα τι να πω, θέλει να ξαναμπεί εκεί που ήταν πριν γεννηθεί; Ίου.

#41
Remedios Varo

[mod]Αφαιρέθηκε απαράδεκτο ή ξεκρέμαστο σχόλιο.[/mod]

#42
MXΣ

Τι θυμήθηκα τώρα! Το ανέκδοτο με τον παπαγάλο που ζούσε σε μπουρδέλο: «καινούργιο σπίτι, καινούργιες πουτάνες, καινούργια τσατσά, αλλά ο κυρ-Γιώργος πάντα σταθερός!»

#43
Galadriel

Πώς είπατε;

#44
Galadriel

(για σένα το προηγούμενο ΜΧΣ, με τον ρεμέντιο τα παμε με πιμί, νόου προβλεμ)

#45
MXΣ

Μα, ανέκδοτα δεν λέγαμε; Είπα και γω να πω ένα... Συγνώμη...

#46
Galadriel

Άντε πες επί του θεμάτου...

#47
MXΣ

Δεν έχω πιάνο, π.χ.;

#48
mafie

Τώρα που το σκέφτομαι, έχω υπόψη ένα ανέκδοτο- γιαλομιά για γλειφομούνι: τί είναι το γλειφομούνι; Προσκύνημα στον τόπο που γεννήθηκες. Κρυάδα, ξέρω, αλλά είχα να μιλήσω πολλές ώρες. Αυτά :Ρ

#49
MXΣ

(ε, ψιτ, mafie, τώρα που θα πας στον Επιτάφιο ή στην Σταύρωση, σου πω..., σεμνά με την γλώσσα, ένα πεταχτό φιλάκι αρκεί νταξ;)

#50
Mr. Cadmus

Δεν καλύπτει, αλλά δεν βαριέσαι, για πίπες πρόκειται έτσι κι αλλιώς...

#51
MXΣ

Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, λέμε τώρα, εγώ αρχικά έπαθα έναν ironισμό και διάβασα στυλιαροκατόπτρα, το οποίο ταιριάζει διότι ο πέοντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαγνωστικό εργαλείο για αμυγδαλές, λάρυγκα μέχρι και στομάχι.

Από την άλλη, δεν θα ήτο ποιό σωστό ορθογραφικά, το «στυλιαροκαταπότισσα»; Και στυλιάρι έχει και κάνει και πότισμα στο κάτω - κάτω της ραφής.

Ε; Gala; Επί θέματου; Ε;

#52
gaidouragathos

Aν είναι ν αρχίσουμε από την αρχή...στυλιαροκαταφυτεύω δε μπάει;

#53
MXΣ

ναι, σε αμπέλι... δείτε κι εδώ για πιό πολλαί πληροφορίαι. Καλημέρα σας

#54
gaidouragathos

Τώρα, αν κατάλαβα καλά, αυτός του παραδείγματος φρίκαρε, κι ο άλλος ο φωνακλάς, βλέπει το αντανακλαστικό πνιγμού κ καραγουστάρει...

μάστα...

#55
Galadriel

βράζει το αίμα, βράζει :D

#56
gaidouragathos

Καλά κάνει κ βράζει κ να βγάζει κ αφρό...εγώ για τις...προσλαμβάνουσες λέω...έμαθα κάτι κ σήμερα...

(Αυτό το κενό σχόλιο απάνω πως τόκανα; όχι πως δε μ' αρέ δλδ...)

#57
Vrastaman

Πρόκειται για εξωστρεφή μορφή πνιχτής.

#58
Galadriel

Συνάδερφε μάγκα τον κάνεις τον λεγάμενο με τα σημειώματα της σο, γιατί δεν τα αφήνεις να βλέπει ο κόσμος τι καλά που τα έλεγε;

#59
gaidouragathos

Χαχαχχχ, γκαλά έχει παντού μόνο φίλους...

#60
Vrastaman

Μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση...

#61
gaidouragathos

Κρότου-λάμψης πρέπει νάτανε αυτή...

#62
patsis

Ελαφρώς άσχετο πλέον, αλλά να εξηγήσω ότι εννοούσα εικόνα από την ταινία Cannibal Holocaust. Με το στυλιάρι.

#63
Vrastaman

Η καημένη η χελώνα.

#64
gaidouragathos

Νταξ ρε πάτσις κι είχα ένα κενό...(σοβαρά τώρα)

#65
Mr. Cadmus

Πάντως το στυλιάρι είναι πιο μαγκιά απ' το στειλιάρι. Να το καθιερώσουμε;

#66
iron

συμφωνώ κι επαυξάνω. τώρα μάλιστα που είδα στον ύπνο μου ότι μας είχε ως σημείο αναφοράς για ένα μοναδικής καταγραφής λήμμα (δεν το θυμάμαι...) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ερτ...

#67
iron

το άλλαξα και στο λήμμα στυλιάρι. υπάρχει και σε πολλά άλλα, αλλά υπομονή.

#68
iron

βέβαια και ο τριαντάφυλλος το δίνει στει, ο οποίος δεν κόλλημας σαν τον Μπάμπη με δήθεν ετυμό. θα το ερευνήσω το θέμα και θα επανέλθω.

#69
iron

τελικά ρε γμτ δεν μπορούμε να αποφύγουμε το στει-... πρέπει να τα ξαναδιορθώσω. ε, αργότερα.

#70
Mr. Cadmus

Μην βιάζεσαι. Ο Μητσόκλας το έχει με ύψιλον (στυλιάρι) και την ένδειξη δημοτική γραφή του στειλιαριού. Πάει να πει ότι υπάρχουν αναφορές με την άλλη ορθογραφία.

Αφού μας αρέσει κιόλας με -υ- εγώ λέω να το κρατήσουμε, έστω ως δεύτερο τύπο.

#71
iron

χμ, όμως πρέπει να εμφανίζεται επισήμως ένας τύπος. άρα ας αποφασίσουμε ποιος. παίζει και το απλουστευμένο στιλιάρι.
οι λοιποί έχουν καμιά άποψη, τώρα που γυρίζει;

#72
Mr. Cadmus

Γιατί πρέπει να μείνει μόνο ένας; Το στυλιάρι του Μακλάουντ είναι;

Άμα είναι και οι δύο τύποι δόκιμοι (ή τουλάχιστον, εξίσου αδόκιμοι) λογικά μπορούν να συνυπάρξουν. Το στιλιάρι πάλι δεν μου αρέσει για κάποιο απροσδιόριστο λόγο...

#73
iron

το πρόβλημα είναι η αναζήτα, τπτ άλλο. τεσπα, το βλέπουμε.

#74
deinosavros

Παρακαλώ η αναζήτα να γίνεται με στυλ :-)