Ο άντρας μεγαλύτερης ηλικίας που κυνηγά μανιωδώς νεαρές γυναίκες-πιπίνια. Ως επιφανής πιπινοκυνηγός έχει μείνει στην Ιστορία ο μαχητικός τηλερεπόρτερ Παναγιώτης Τόκος.

  1. Ποιες γυναίκες χαραχτηρίζουμε πιπίνια; Είναι κατηγορία ή μήπως χαραχτηρισμός του ωραίου; Έχει να κάνει με την ηλικία ή έχει να κάνει με την προκλητικότητα; Κάθε επίδοξος πιπινοκυνηγός πρέπει πρώτα από όλα να κατανοήσει και να δώσει περιεχόμενο στον όρο «πιπίνι» ώστε να τον κατακτήσει!
    Εμείς οι πσεπάδες ήρθαμε σε πολύ δύσκολο σημείο μέχρι να ορίσουμε τι ακριβώς είναι το «πιπίνι», μιας και όλες όσες μας άρεσαν κατευθείαν λέγαμε «Τι πιπίνι είναι αυτό!». Ρωτήσαμε παντού φίλους, γνωστούς, άγνωστους ώστε να μας βοηθήσουν να δώσουμε την σωστή έννοια του όρου. Όμως μπλέξαμε περισσότερο. Άλλοι θεωρούσαν πιπινάκια της μικρές 16χρονες υπάρξεις, άλλοι όμως πέρασαν και σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες! Μάλιστα κάποιος θεωρούσε πιπίνια μόνο όσες λατρεύουν τα strings! Χαθήκαμε! Ρωτήσαμε 100 διαφορετικούς άνδρες και πήραμε 300 διαφορετικές γνώμες. (Πανελλήνιος Σύλλογος Επίδοξων Πιπινοκυνηγών).

  2. Ο «δάσκαλος» ο Τόκος ο πιπινοκυνηγός κατέληξε πούστης παιδόφιλος; Που οδεύει η κοινωνία μας;;; (Εδώ).

(από Khan, 31/05/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Ελύτης, ο ποιητής του Αιγαίου