Όχι αυτά για τα μαλλιά• τα άλλα για τα φρύδια.

Όχι γιατί είμαι στραβάδι και μου κάνει καψώνι ο λόχας, ούτε γιατί είμαι σιχασιάρης και ξέμεινα απ’ τα χειρουργικά γάντια που πάντα έχω στην τσέπη να βρίσκονται καλού κακού.

Αλλά τ’ απομεινάρια μετά το ΜΠΟΥΜ έχουν μέγεθος που απαιτεί γυαλιά πρεσβυωπίας και η ηλεκτρική δεν βοηθά στις γωνίες.

Συχνότερη στη μορφή «θα σε μαζεύουν με τα τσιμπιδάκια» η σπλατερίστικη έκφραση με το σουρεάλ μακάβριο χιούμορ αποτελεί αν όχι υπερθετικό βαθμό, εξέλιξη της κλασικής «θα σε μαζεύουν με το κουταλάκι» που συνηθίζονταν σε συμβουλές προς αυτοκινητιστές στυλάκι: «Μπαμπά μην τρέχεις» στο πιο ..ωμό.

Τώρα αν το δει κανείς από κοινωνιολογική άποψη, σίγουρα κάτι σαν κατάντια καταδεικνύει παρά σαν εξέλιξη, αλλά ..μην το ψάχνεις.

  1. Έχουν γεμίσει οι εκπομπές με γυρισμένες πλάτες, ανώνυμες καταγγελίες, τηλεφωνήματα που ηχογραφούνται, κρυφές κάμερες και δημοσιογράφους του Ευαγγελάτου που δουλεύουν σαν undercover χαφιέδες! Λογικό είναι να νομίζει ο κάθε κομπλεξικός ότι η ανωνυμία είναι... δύναμη! Δεν είναι δύναμη, ασφάλεια είναι! Διότι αν αυτά που γράφεις εκ του ασφαλούς ανώνυμα, τολμούσες να τα πεις στον άλλο κατάμουτρα, θα σε μαζεύανε με τα τσιμπιδάκια, όπως στο CSI!

  2. Είμαι ήδη πολύ στενοχωρημένος από όσα συμβαίνουν στους συνανθρώπους μου, οπότε δεν μπορώ να στενοχωριέμαι και για τους αστυνομικούς που θα τρώνε την οβίδα και θα τους μαζεύουν από τα μπαλκόνια των γύρω κτιρίων με τα τσιμπιδάκια. Οπότε, θα πρέπει η Αστυνομία να μας ενημερώνει αν οι αστυνομικοί που δέχονται επιθέσεις είναι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Είπαμε να δείξουμε ανθρωπιά και αλληλεγγύη αλλά δεν θα σκάσω και για τους φασίστες και τους ναζιστές.
    [ένας ..πιτσιρίκος με κάπως ..έντονες απόψεις]

(Όλα απ’ το δίχτυ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία